Dagens dommer, Graham Scott, blåser i gang kampen.
    Graham Scott signaliserer et frispark til Chelsea FC på egen banehalvdel.
    4'
    Graham Scott signaliserer et frispark til Aston Villa.
    5'
    Graham Scott tildeler Chelsea FC en corner. Reece James sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    7'
    Cameron Archer
    Cameron Archer (Aston Villa) kommer seg fri på Stamford Bridge, men avslutningen går utenfor.
    8'
    Chelsea FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    11'
    Frispark for Aston Villa på egen banehalvdel.
    16'
    Saul Niguez
    Chelsea FC angriper på Stamford Bridge. Saul Niguez header utenfor.
    23'
    Frispark til Aston Villa på halvdelen til Chelsea FC.
    28'
    I London slår Emiliano Buendia en corner fra venstre.
    29'
    Frispark Aston Villa.
    31'
    Gult kort til Chelsea
    Malang Sarr
    Malang Sarr (Chelsea FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    31'
    Bertrand Traore ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    32'
    Bertrand Traore er på beina igjen og fortsetter kampen på Stamford Bridge.
    33'
    Ben Chilwell (Chelsea FC) løfter inn en corner fra høyre på Stamford Bridge.
    37'
    Hakim Ziyech
    Hakim Ziyech (Chelsea FC) avanserer forover på Stamford Bridge. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    37'
    Aston Villa, prøver et skudd, men det reddes
    37'
    I London har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    38'
    40'
    Morgan Sanson ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    41'
    Spillerbytte - Aston Villa
    Inn: Carney Chukwuemeka
    Ut: Morgan Sanson
    Carney Chukwuemeka (Aston Villa) erstatter Morgan Sanson som ser ut til å måtte forlate Stamford Bridge med en skade.
    42'
    Aston Villa angriper i London. Cameron Archer avslutter på mål, men greier ikke å score.
    45'
    Chelsea, prøver et skudd, men det reddes
    45'
    Emiliano Buendia (Aston Villa) slår en corner fra venstre side på Stamford Bridge.
    45'
    Bertrand Traore
    Aston Villa angriper. Bertrand Traore får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    45'+1
    45'+1
    Spillerbytte - Chelsea
    Inn: Mason Mount
    Ut: N'Golo Kante
    Chelsea FC gjør sitt første bytte. N'Golo Kante erstattes av Mason Mount.
    46'
    Mason Mount (Chelsea FC) løfter inn en corner fra venstre på Stamford Bridge.
    47'
    Callum Hudson-Odoi
    Callum Hudson-Odoi (Chelsea FC) kommer til en målsjanse på Stamford Bridge, men klarer ikke å score.
    48'
    48'
    Chelsea FC fosser forover og Callum Hudson-Odoi fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    50'
    50'
    52'
    Graham Scott signaliserer et frispark til Chelsea FC.
    52'
    Mål for Chelsea!
    Chelsea 1 - 0 Aston Villa
    Mål: Timo Werner
    Målgivende: Reece James
    Mål! Timo Werner (Chelsea FC) scorer med hodet. Dermed er stillingen 1-0 på Stamford Bridge. Det er en fin assist fra Reece James.
    54'
    Timo Werner
    Chelsea FC avanserer forover i London. Timo Werner avslutter, men treffer ikke mål.
    56'
    Sjanse i London! Hakim Ziyech (Chelsea FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    57'
    57'
    Graham Scott tildeler Chelsea FC en corner. Hakim Ziyech sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    58'
    Frispark Chelsea FC.
    59'
    Målsjanse på Stamford Bridge! Bertrand Traore fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    62'
    62'
    En av Chelsea FCs spillere blir avblåst for offside på Stamford Bridge.
    63'
    Mål for Aston Villa!
    Chelsea 1 - 1 Aston Villa
    Mål: Cameron Archer
    Målgivende: Matty Cash
    Cameron Archer (Aston Villa) header ballen i mål og utligner til 1-1. Matty Cash sto for den målgivende pasningen.
    64'
    Inn: Jaden Philogene-Bidace
    Ut: Bertrand Traore
    Dean Smith (Aston Villa) gjør sitt andre bytte for dagen. Jaden Philogene-Bidace erstatter Bertrand Traore.
    64'
    Anwar El Ghazi
    Målsjanse til Aston Villa! Anwar El Ghazi treffer mål, men keeper redder.
    67'
    67'
    Jaden Philogene-Bidace
    Sjanse til Aston Villa! Jaden Philogene-Bidace er nær ved å score, men keeper redder.
    68'
    68'
    I London slår Mason Mount en corner fra venstre.
    69'
    Mason Mount
    Chelsea FC angriper i London. Mason Mount fyrer av et skudd som går utenfor.
    69'
    70'
    71'
    Emiliano Buendia
    Målsjanse! Emiliano Buendia (Aston Villa) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    72'
    Sjanse til Chelsea FC! Hakim Ziyech er nær ved å score, men keeper redder.
    74'
    74'
    Saul Niguez
    Chelsea FC angriper i London. Saul Niguez avslutter på mål, men greier ikke å score.
    74'
    74'
    Aston Villa tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    76'
    Inn: Romelu Lukaku
    Ut: Saul Niguez
    Bytte for Chelsea FC. Romelu Lukaku kommer inn for Saul Niguez på Stamford Bridge.
    76'
    Inn: Ross Barkley
    Ut: Hakim Ziyech
    Chelsea FC bytter ut Hakim Ziyech med Ross Barkley.
    76'
    Inn: Ezri Konsa
    Ut: Matty Cash
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Aston Villa. Inn kommer Ezri Konsa, mens Matty Cash tar plass på benken.
    77'
    Mason Mount
    Målsjanse på Stamford Bridge! Mason Mount fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    80'
    80'
    Mason Mount (Chelsea FC) slår en corner fra høyre side på Stamford Bridge.
    80'
    82'
    Dommer Graham Scott venter med å sette i gang spillet fordi Timo Werner ligger nede.
    83'
    Timo Werner er tilbake på banen igjen.
    84'
    I London har et frispark blitt tildelt bortelag.
    85'
    86'
    Gult kort til Aston Villa
    Ashley Young
    Dommeren gir Ashley Young (Aston Villa) et gult kort.
    86'
    Spillet på Stamford Bridge er stoppet midlertidig fordi Jaden Philogene-Bidace ligger nede.
    88'
    90'+1
    Jaden Philogene-Bidace ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i London.
    90'+2
    90'+4
    Reece James
    Reece James (Chelsea FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    90'+2
    90'+4
    Graham Scott signaliserer et frispark til Aston Villa på egen banehalvdel.
    90'+4
    Graham Scott tildeler Chelsea FC en corner. Mason Mount sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.