Hei, og velkommen til denne livedekningen av Premier League-oppgjøret mellom Chelsea og Aston Villa.
    Saúl får sin Chelsea-debut i dag! Her kommer lagoppstillingene.
    Chelsea XI (3-4-3): Mendy - Chalobah, Thiago Silva, Rüdiger - Hudson-Odoi, Kovacic, Saúl, Alonso - Ziyech, Lukaku, Havertz.
    Aston Villa XI (3-5-2): Steer - Konsa, Mings, Tuanzebe - Cash, Ramsey, Douglas Luiz, McGinn, Targett - Ings, Watkins.
    Spillerne entrer gressteppet på Stamford Bridge. Straks duket for avspark!
    Tidlig corner til vertene. Inn på Alonso, som fyrer løs og via en Villa-forsvarer til ny corner.
    2'
    Inn på Lukaku, men belgieren får ikke avsluttet skikkelig.
    2'
    Frispark til Aston Villa.
    4'
    Danny Ings sparker oss i gang.
    1'
    Rüdiger og Havertz kombinerer ute til venstre. Sistnevnte, som har tatt turen opp i angrep, løsner skudd. Via Douglas Luiz og ut til corner.
    1'
    Gjestene får avsluttet, men utenfor målet til Mendy.
    4'
    Havertz vinner frispark.
    5'
    Ballen havner hos Marcos Alonso i returrommet. Spanjolen klinker til, via en Aston Villa-spiller og ut til nok en corner.
    2'
    Kort variant, men bortelaget står godt i forsvar.
    2'
    Biter seg fast på Aston Villas halvdel nå, Chelsea.
    3'
    Aston Villa får ha litt ball, og Konsa kommer til en avslutning med hodet. Header imidlertid et godt stykke utenfor.
    4'
    Ramsey i fint driv tar seg inn i Chelseas 16-meter. Innlegget blokkeres.
    7'
    Så løsner Douglas Luiz skudd fra distanse. Via et Chelsea-bein og til Villas første corner.
    7'
    Thiago Silva får rensket unna etter hjørnesparket.
    7'
    Gult kort til Aston Villa
    Jacob Ramsey
    Ziyech rives over ende og vel så det av Ramsey. Kampens første gule kort kommer tidlig, men er fortjent.
    8'
    Chelsea får en ny corner.
    8'
    TVERRLIGGER! Chelsea fryktelig nærme scoring etter det hjørnesparket! Corneren går i Konsa, som kneer ballen opp i tverrligger.
    9'
    Aston Villa forsøker å kontre, men Ings' pasning mot Watkins blir upresis.
    9'
    Alonso nede for telling etter en duell med Cash.
    10'
    Chelsea spiller på kryss og tvers, før de spiller opp og ut. Innkast til Aston Villa.
    13'
    Hudson-Odoi går ned. Men er kjapt oppe igjen.
    14'
    Chelsea spiller opp, men gjestene måker ballen av gårde.
    14'
    Mål for Chelsea!
    Chelsea 1 - 0 Aston Villa
    Mål: Romelu Lukaku
    Målgivende: Mateo Kovacic
    FOR EN SCORING! Kovacic drar av en mann og slår i bakrom mot Lukaku. Belgieren finter Tuanzebe på rumpa og setter ballen i mål med høyrefoten!
    15'
    Det er Lukakus første scoring på Stamford Bridge. Og det var en vakker en!
    16'
    NESTEN! Watkins spilles fri ute til høyre, drar seg innover i banen og klemmer til. Godt forsøk, men Mendy redder med et tigersprang!
    18'
    Corner for gjestene.
    18'
    Svakt slått av McGinn. Ziyech klarerer.
    18'
    Cash tvinger frem en ny corner fra motsatt side.
    19'
    Får ingenting ut av den.
    20'
    Watkins har vært livlig på topp for Aston Villa. Må passes godt på. Voksen oppgave for Chalobah.
    21'
    WOW! Hvilken mulighet for Watkins! Saul mister på egen halvdel, McGinn spiller fri Watkins som kommer alene med Mendy. Kommer seg rundt keeperen og skal avslutte, men Thiago Silva står i veien og blokkerer med brystkassen!
    23'
    Morsom kamp så langt. Høyt tempo og to angrepsvillige lag.
    25'
    Douglas Luiz får skyte fra distanse. Ryggsekken er på og skuddet fyker over mål.
    27'
    Men Villa kommer til flere sjanser.
    27'
    Tyrone Mings
    Mings med en knallhard takling på Hudson-Odoi. Andremann i dommerens bok.
    28'
    Går stille og rolig for seg nå.
    31'
    DOBBELSJANSE! Aston Villa banker på døren, men Mendy slipper dem ikke inn! Først redder keeperen et knallhardt skudd fra Mings, før han spretter opp og redder påfølgende retur fra Konsa!
    33'
    Corner for Villa.
    34'
    Klareres.
    34'
    For en omgang Mendy har spilt. Holder Chelsea i ledelsen.
    34'
    Thiago Silva feller Ings. Får tilsnakk.
    36'
    Ziyech drar seg innover og forsøker å bøye ballen i det lengste hjørnet. Godt forsøk, men Steer ser utgangen og holder den i fast grep.
    40'
    Nytt Aston Villa-skudd, ny Mendy-redning. Ramsey som prøver seg denne gangen, men igjen er Chelseas sisteskanse der.
    41'
    Nærmer oss pause. Villa presser på for en utligning. Hadde ikke vært ufortjent.
    44'
    Legges til minimum to minutter.
    45'
    Spillerbytte - Chelsea
    Inn: Jorginho
    Ut: Saul Niguez
    46'
    Thomas Tuchel gjør en endring i pausen. Saul hadde noen skumle balltap i sine første 45 minutter som Chelsea-spiller.
    46'
    Aston Villa stormer rett i angrep og tvinger frem en corner.
    46'
    Lukaku og Tuanzebe kriger om ballen i lufta. Belgieren vinner duellen, men header ut til ny corner.
    47'
    Chelsea får klarert.
    47'
    Chelsea 2 - 0 Aston Villa
    Mål: Mateo Kovacic
    For. En. Tabbe. Mings roter det fullstendig til når han skal slå i støtte til keeper Steer. Pasningen er løs og svak, Kovacic snapper den og setter ballen i mål via stolpen!
    49'
    Havertz kommer til avlsutning, men den går godt utenfor.
    51'
    Nytt hjørnespark, denne gang til Chelsea.
    54'
    Klareres.
    55'
    Spillerbytte - Aston Villa
    Inn: Leon Bailey
    Ut: Jacob Ramsey
    56'
    Ziyech ser etter Havertz i bakrom, men Konsa har kontroll.
    58'
    Ny avslutning fra Watkins. Via en Chelsea-spiller og ut til corner.
    59'
    Kort variant, Thiago Silva rensker unna påfølgende innleggsforsøk.
    60'
    Gult kort til Chelsea
    Marcos Alonso
    Feller Bailey etter å ha blitt slått tunnel på.
    61'
    Vakkert Chelsea-angrep, men ender uansett med offside på Hudson-Odoi.
    64'
    Inn: Cesar Azpilicueta
    Ut: Kai Havertz
    64'
    Kovacic prøver seg fra distanse. Sikter mot lengste kryss, setter den utenfor.
    66'
    Inn: Bertrand Traore
    Ut: Danny Ings
    Anonym i dag, Ings.
    69'
    Traoré drar av en mann og løsner skudd. Godt forsøk, men får en retningsforandring og går ut til corner.
    73'
    Konsa er sterk inne i feltet og får til en heading på mål, men det går rett på Mendy som redder.
    74'
    Skuddforsøk fra Alonso. Godt forsøk, men utenfor!
    76'
    Aston Villa tvinger frem nok en corner. Sluttspurten må snart komme...
    78'
    Mendy fanger ballen.
    79'
    Nytt forsøk fra Watkins, men igjen går det rett på Mendy, som har full kontroll.
    80'
    Inn: Timo Werner
    Ut: Callum Hudson-Odoi
    82'
    Mings skyter, via Jorginho og ut til corner.
    83'
    Mendy bokser, Watkins er på returen og header mot mål, men Jorginho og Thiago Silva står begge i veien.
    84'
    Ny corner.
    84'
    Ender med skudd fra McGinn i returrommet. Utenfor fra skotten.
    84'
    Går mot Chelsea-seier her. Aston Villa fortsetter å prøve, men mangler litt på både presisjon og effektivitet.
    87'
    John McGinn
    Er på ball der, McGinn, men kommer inn med mye kraft. Er fryktelig uenig i det gule kortet.
    90'
    Matt Targett
    Snakker på seg et gult kort etter McGinn-situasjonen.
    90'
    Legges til fire minutter.
    90'+1
    Chelsea 3 - 0 Aston Villa
    Målgivende: Cesar Azpilicueta
    PUNKTUM! Og et verdig et sådan, i hvert fall sett med Chelsea-øyne. Azpilicueta finner Lukaku som tar et touch og legger til rette før han måker ballen i mål!