1-0
    Dagens kamp på Saputo Stadium i Montreal er i gang.
    Sebastian Giovinco (Toronto FC) slår en corner fra venstre side på Saputo Stadium.
    2'
    Robert Sibiga signaliserer et frispark til Toronto FC.
    3'
    CF Montreal, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    Sebastian Giovinco
    Målsjanse til Toronto FC! Sebastian Giovinco treffer mål, men keeper redder.
    10'
    Toronto FC angriper i Montreal, men blir avblåst for offside.
    14'
    I Montreal slår Sebastian Giovinco en corner fra venstre.
    16'
    Toronto FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    18'
    Frispark for Montreal Impact på egen banehalvdel.
    21'
    Frispark Montreal Impact.
    22'
    Daniel Lovitz
    I Montreal får Daniel Lovitz (Montreal Impact) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    23'
    Toronto FC, prøver et skudd, men det reddes
    23'
    Robert Sibiga signaliserer et frispark til Toronto FC på egen banehalvdel.
    24'
    Frispark til Montreal Impact på halvdelen til Toronto FC.
    27'
    Robert Sibiga tildeler Toronto FC en corner. Ager Aketxe sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    29'
    I Montreal har et frispark blitt tildelt Toronto FCet.
    32'
    Gult kort til CF Montreal
    Samuel Piette
    Samuel Piette (Montreal Impact) mottar sitt første gule kort for dagen på Saputo Stadium.
    32'
    33'
    Sjanse til Toronto FC! Sebastian Giovinco er nær ved å score, men keeper redder.
    33'
    Ager Aketxe (Toronto FC) løfter inn en corner fra høyre på Saputo Stadium.
    34'
    34'
    Robert Sibiga signaliserer et frispark til Montreal Impact.
    35'
    Gult kort til Toronto FC
    Michael Bradley
    Dommeren gir Michael Bradley (Toronto FC) et gult kort.
    35'
    38'
    Ken Krolicki
    Dommer Robert Sibiga viser Ken Krolicki (Montreal Impact) det gule kortet.
    38'
    Mål for CF Montreal!
    CF Montreal 1 - 0 Toronto FC
    Mål: Jeisson Vargas
    Målgivende: Ignacio Piatti
    Mål! Montreal Impact tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Jeisson Vargas på Saputo Stadium. Ignacio Piatti var nest sist på ballen.
    41'
    Frispark for Toronto FC på egen banehalvdel.
    43'
    Saphir Taider
    Montreal Impact angriper i Montreal. Saphir Taider avslutter på mål, men greier ikke å score.
    46'
    46'
    I Montreal slår Saphir Taider en corner fra venstre.
    48'
    49'
    51'
    52'
    Målsjanse! Michael Bradley (Toronto FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    53'
    Frispark Toronto FC.
    53'
    Jeisson Vargas
    Jeisson Vargas (Montreal Impact) får et gult kort av dommer Robert Sibiga.
    53'
    Montreal Impact angriper, men Robert Sibiga blåser for offside.
    56'
    Ager Aketxe
    Toronto FC fosser forover og Ager Aketxe fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    57'
    57'
    Saphir Taider (Montreal Impact) kommer seg fri på Saputo Stadium, men avslutningen går utenfor.
    58'
    Spillerbytte - Toronto FC
    Inn: Marky Delgado
    Ut: Nick Hagglund
    Toronto FC bytter ut Nick Hagglund med Marky Delgado.
    59'
    Inn: Nicolas Hasler
    Ut: Ager Aketxe
    Toronto FC gjør sitt andre bytte. Ager Aketxe erstattes av Nicolas Hasler.
    59'
    Ignacio Piatti
    Montreal Impact angriper. Ignacio Piatti får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    62'
    62'
    Sebastian Giovinco (Toronto FC) løfter inn en corner fra venstre på Saputo Stadium.
    63'
    Jozy Altidore
    Toronto FC angriper i Montreal. Jozy Altidore fyrer av et skudd som går utenfor.
    65'
    65'
    Spillerbytte - CF Montreal
    Inn: Louis Beland-Goyette
    Ut: Ken Krolicki
    Remi Garde (Montreal Impact) gjør sitt første bytte for dagen. Louis Beland-Goyette erstatter Ken Krolicki.
    66'
    Inn: Auro
    Ut: Ashtone Morgan
    Ashtone Morgan (Toronto FC) erstattes av Auro.
    66'
    68'
    Toronto FC angriper, men avslutningen til Sebastian Giovinco går utenfor.
    69'
    En av Montreal Impacts spillere går i offside.
    69'
    Montreal Impact angriper, men Jeisson Vargas vinkes av for offside.
    70'
    Sebastian Giovinco (Toronto FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    72'
    Saphir Taider (Montreal Impact) slår en corner fra høyre side på Saputo Stadium.
    72'
    Robert Sibiga signaliserer et frispark til Montreal Impact på egen banehalvdel.
    73'
    Nicolas Hasler
    Nicolas Hasler (Toronto FC) prøver å heade ballen i mål på Saputo Stadium, men mislykkes.
    77'
    77'
    Montreal Impactangriper, men blir avblåst for offside.
    79'
    Sjanse i Montreal! Michael Bradley (Toronto FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    81'
    81'
    Toronto FC angriper. Jozy Altidore får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    84'
    84'
    Inn: Marco Donadel
    Ut: Jeisson Vargas
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Montreal Impact. Inn kommer Marco Donadel, mens Jeisson Vargas tar plass på benken.
    84'
    Toronto FC avanserer forover i Montreal. Sebastian Giovinco avslutter, men treffer ikke mål.
    87'
    88'
    Robert Sibiga tildeler Toronto FC en corner. Jozy Altidore sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.