2-0
Piatti90'+2
3-0
    Fløyta har gått for å starte kampen.
    Armando Villarreal signaliserer et frispark til Montreal Impact på egen banehalvdel.
    1'
    Orlando City, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    Raheem Edwards
    Sjanse til Montreal Impact! Raheem Edwards er nær ved å score, men keeper redder.
    3'
    Jeisson Vargas (Montreal Impact) slår en corner fra høyre side på Saputo Stadium.
    3'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og Montreal Impact får straffe!
    4'
    CF Montreal scorer på straffe!
    CF Montreal 1 - 0 Orlando City
    Mål: Ignacio Piatti
    Mål! Ignacio Piatti gir Montreal Impact ledelsen 1-0 på Saputo Stadium. Målet kom på et straffespark.
    5'
    Frispark Orlando City SC.
    8'
    Orlando City SC fosser fremover, men Armando Villarreal blåser for offside på Saputo Stadium.
    9'
    Orlando City SC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    11'
    Spillet på Saputo Stadium er stoppet midlertidig fordi Jeisson Vargas ligger nede.
    16'
    Jeisson Vargas er på beina igjen og fortsetter kampen på Saputo Stadium.
    17'
    Gult kort til Orlando City
    Dom Dwyer
    Dom Dwyer (Orlando City SC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    17'
    Frispark for Montreal Impact på egen banehalvdel.
    18'
    Frispark til Montreal Impact på halvdelen til Orlando City SC.
    19'
    Cristian Higuita
    Cristian Higuita (Orlando City SC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    19'
    Jeisson Vargas (Montreal Impact) løfter inn en corner fra høyre på Saputo Stadium.
    23'
    Matteo Mancosu
    Montreal Impact angriper på Saputo Stadium. Matteo Mancosu header utenfor.
    23'
    I Montreal har et frispark blitt tildelt Orlando City SCet.
    23'
    Orlando City SC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    24'
    Raheem Edwards (Montreal Impact) kommer seg fri på Saputo Stadium, men avslutningen går utenfor.
    25'
    Armando Villarreal signaliserer et frispark til Orlando City SC.
    25'
    Orlando City SC angriper, men Armando Villarreal blåser for offside.
    27'
    Orlando City SC angriper, men blir avblåst for offside.
    29'
    30'
    Dom Dwyer
    Dom Dwyer (Orlando City SC) header ballen mot mål, men Montreal Impact klarerer.
    31'
    CF Montreal, prøver et skudd, men det reddes
    31'
    Spillerbytte - CF Montreal
    Inn: Ken Krolicki
    Ut: Jeisson Vargas
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Montreal Impact. Inn kommer Ken Krolicki, mens Jeisson Vargas tar plass på benken.
    33'
    Oriol Rosell
    Orlando City SC fosser forover og Oriol Rosell fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    35'
    35'
    Armando Villarreal tildeler Orlando City SC en corner. Sacha Kljestan sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    35'
    Orlando City SC angriper i Montreal, men blir avblåst for offside.
    36'
    Sjanse! Montreal Impact avanserer forover, men Raheem Edwards avslutter utenfor.
    37'
    38'
    39'
    43'
    Dom Dwyer
    Dom Dwyer (Orlando City SC) kommer til en målsjanse på Saputo Stadium, men klarer ikke å score.
    44'
    45'+2
    Armando Villarreal signaliserer et frispark til Montreal Impact.
    49'
    Oriol Rosell (Orlando City SC) pådrar seg et gult kort.
    49'
    50'
    I Montreal slår Saphir Taider en corner fra høyre.
    54'
    Orlando City scorer selvmål!
    CF Montreal 2 - 0 Orlando City
    Mål: Amro Tarek
    Selvmål! Amro Tarek kan bli kampens syndebukk etter denne tabben. 2-0!
    55'
    Spillerbytte - Orlando City
    Inn: Jose Villarreal
    Ut: Cristian Higuita
    Cristian Higuita (Orlando City SC) erstattes av Jose Villarreal.
    57'
    Sacha Kljestan (Orlando City SC) slår en corner fra venstre side på Saputo Stadium.
    59'
    Jonathan Spector
    Jonathan Spector (Orlando City SC) prøver å heade ballen i mål på Saputo Stadium, men mislykkes.
    59'
    59'
    Inn: Alejandro Daniel Silva Gonzalez
    Ut: Raheem Edwards
    Remi Garde gjør dagens andre bytte i Montreal, når han tar ut Raheem Edwards og setter inn Alejandro Silva.
    62'
    Saphir Taider (Montreal Impact) løfter inn en corner fra høyre på Saputo Stadium.
    63'
    Frispark til Orlando City SC på halvdelen til Montreal Impact.
    64'
    I Montreal slår Justin Meram en corner fra venstre.
    65'
    Amro Tarek
    Orlando City SC angriper på Saputo Stadium, men Amro Tarek header utenfor.
    65'
    Josue Colman
    Orlando City SC avanserer forover i Montreal. Josue Colman avslutter, men treffer ikke mål.
    66'
    En av Montreal Impacts spillere blir avblåst for offside på Saputo Stadium.
    68'
    Inn: Chris Mueller
    Ut: Josue Colman
    Orlando City SC gjør sitt andre bytte. Josue Colman erstattes av Chris Mueller.
    68'
    Inn: Stefano
    Ut: Justin Meram
    Jason Kreis (Orlando City SC) gjør sitt tredje bytte for dagen. Stefano erstatter Justin Meram.
    70'
    70'
    Alejandro Daniel Silva Gonzalez
    Alejandro Silva (Montreal Impact) fyrer av et skudd som går utenfor.
    71'
    Frispark Montreal Impact.
    71'
    Stefano (Orlando City SC) vinkes av for offside i Montreal.
    76'
    Armando Villarreal tildeler Orlando City SC en corner. Sacha Kljestan sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    79'
    79'
    Målsjanse til Orlando City SC! Oriol Rosell treffer mål, men keeper redder.
    79'
    Armando Villarreal signaliserer et frispark til Orlando City SC på egen banehalvdel.
    80'
    Dom Dwyer
    Orlando City SC angriper på Saputo Stadium, men Dom Dwyer header utenfor.
    81'
    Inn: Jukka Raitala
    Ut: Matteo Mancosu
    Montreal Impact bytter ut Matteo Mancosu med Jukka Raitala. Dette er det tredje byttet som Remi Garde gjør i dagens kamp.
    81'
    Dom Dwyer
    Orlando City SC angriper. Dom Dwyer får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    82'
    82'
    Stefano
    Orlando City SC angriper, men avslutningen til Stefano går utenfor.
    82'
    Frispark for Orlando City SC på egen banehalvdel.
    83'
    Daniel Lovitz
    Målsjanse! Daniel Lovitz (Montreal Impact) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    89'
    90'
    Saphir Taider
    Montreal Impact fosser forover og Saphir Taider fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    90'+1
    90'+1
    Mål for CF Montreal!
    CF Montreal 3 - 0 Orlando City
    Målgivende: Saphir Taider
    Mål! Ignacio Piatti øker Montreal Impacts ledelse til 3-0 på Saputo Stadium. Flott spill fra Saphir Taider før målet.