Frispark for Montreal Impact på egen banehalvdel.
    Guido Gonzales Jr signaliserer et frispark til Montreal Impact.
    I Harrison slår Maximiliano Urruti en corner fra høyre.
    Frispark til Chicago Fire på halvdelen til Montreal Impact.
    Djordje Mihailovic ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    10'
    Chicago Fire slipper å klare seg uten Djordje Mihailovic som kommer tilbake på banen i Harrison.
    10'
    Offside! Maximiliano Urruti (Montreal Impact) er alene igjennom, men dommer Guido Gonzales Jr ser at linjemannen er oppe med flagget.
    11'
    Frispark Montreal Impact.
    12'
    Frispark Chicago Fire.
    13'
    Guido Gonzales Jr signaliserer et frispark til Chicago Fire.
    14'
    Mål for Chicago Fire!
    CF Montreal 0 - 1 Chicago Fire
    Mål: Robert Beric
    Målgivende: Djordje Mihailovic
    Robert Beric setter ballen i nettet og Chicago Fire leder nå 0-1. Djordje Mihailovic sto for den målgivende pasningen.
    15'
    Guido Gonzales Jr signaliserer et frispark til Montreal Impact på egen banehalvdel.
    20'
    Mål for CF Montreal!
    CF Montreal 1 - 1 Chicago Fire
    Mål: Lassi Lappalainen
    Mål! Montreal Impact utligner på Red Bull Arena. Målscorer: Lassi Lappalainen.
    22'
    Chicago Fire angriper, men blir avblåst for offside.
    24'
    Miguel Navarro (Chicago Fire) løfter inn en corner fra venstre på Red Bull Arena.
    26'
    Maximiliano Urruti
    Montreal Impact fosser forover og Maximiliano Urruti fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    29'
    Chicago Fire, prøver et skudd, men det reddes
    29'
    Guido Gonzales Jr tildeler Montreal Impact en corner. Maximiliano Urruti sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    29'
    Fabian Herbers
    Chicago Fire angriper i Harrison. Fabian Herbers avslutter på mål, men greier ikke å score.
    30'
    CF Montreal, prøver et skudd, men det reddes
    30'
    Chicago Fire tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    36'
    Miguel Navarro
    Miguel Navarro (Chicago Fire) fyrer av et skudd som går utenfor.
    38'
    En av Chicago Fires spillere blir avblåst for offside på Red Bull Arena.
    40'
    Djordje Mihailovic
    Målsjanse! Djordje Mihailovic (Chicago Fire) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    41'
    Frisparket tildelt Montreal Impact er farlig nær Chicago Fires målområde.
    44'
    Montreal Impact angriper. Maximiliano Urruti får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    45'+1
    45'+1
    Maximiliano Urruti (Montreal Impact) slår en corner fra høyre side på Red Bull Arena.
    45'+1
    Victor Wanyama
    I Harrison får Victor Wanyama (Montreal Impact) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    45'+1
    45'+1
    47'
    Guido Gonzales Jr tildeler Chicago Fire en corner. Gaston Gimenez sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    50'
    Dommer Guido Gonzales Jr ser at linjemannen løfter flagget, og Chicago Fires Robert Beric blåses av for offside.
    50'
    Gaston Gimenez
    Sjanse! Chicago Fire avanserer forover, men Gaston Gimenez avslutter utenfor.
    51'
    I Harrison slår Alvaro Medran en corner fra høyre.
    53'
    Montreal Impact tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    55'
    63'
    66'
    CF Montreal 2 - 1 Chicago Fire
    Mål: Maximiliano Urruti
    Målgivende: Zachary Brault-Guillard
    I Harrison tar Montreal Impact ledelsen 2-1 etter et mål av Maximiliano Urruti. Det er en fin assist fra Zachary Brault Guillard.
    67'
    Alvaro Medran (Chicago Fire) løfter inn en corner fra høyre på Red Bull Arena.
    70'
    Spillerbytte - Chicago Fire
    Inn: C.J. Sapong
    Ut: Fabian Herbers
    Chicago Fire bytter ut Fabian Herbers med C.J. Sapong. Dette er det første byttet som Raphael Wicky gjør i dagens kamp.
    72'
    Inn: Jonathan Bornstein
    Ut: Miguel Navarro
    Bytte for Chicago Fire. Jonathan Bornstein kommer inn for Miguel Navarro på Red Bull Arena.
    72'
    Inn: Elliot Collier
    Ut: Djordje Mihailovic
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Chicago Fire. Inn kommer Elliot Collier, mens Djordje Mihailovic tar plass på benken.
    73'
    Gaston Gimenez (Chicago Fire) slår en corner fra venstre side på Red Bull Arena.
    73'
    Guido Gonzales Jr tildeler Chicago Fire en corner. Alvaro Medran sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    73'
    CF Montreal 2 - 2 Chicago Fire
    Mål: Francisco Calvo
    Målgivende: Alvaro Medran
    Mål! Francisco Calvo (Chicago Fire) utligner til 2-2 med en velplassert heading. Alvaro Medran var nest sist på ballen.
    73'
    Gult kort til CF Montreal
    Zachary Brault-Guillard
    Zachary Brault Guillard (Montreal Impact) mottar sitt første gule kort for dagen på Red Bull Arena.
    75'
    Frispark for Chicago Fire på egen banehalvdel.
    75'
    Gult kort til Chicago Fire
    C.J. Sapong
    C.J. Sapong (Chicago Fire) får et gult kort av dommer Guido Gonzales Jr.
    77'
    Spillerbytte - CF Montreal
    Inn: Clement Bayiha
    Ut: Shamit Shome
    Montreal Impact gjør sitt første bytte. Shamit Shome erstattes av Clement Bayiha.
    78'
    Samuel Piette
    Samuel Piette (Montreal Impact) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    79'
    79'
    79'
    Lassi Lappalainen
    Sjanse til Montreal Impact! Lassi Lappalainen er nær ved å score, men keeper redder.
    83'
    83'
    83'
    83'
    Maximiliano Urruti (Montreal Impact) løfter inn en corner fra venstre på Red Bull Arena.
    85'
    Inn: Amar Sejdic
    Ut: Maximiliano Urruti
    Thierry Henry gjør dagens andre bytte i Harrison, når han tar ut Maximiliano Urruti og setter inn Amar Sejdic.
    87'
    Inn: Johan Kappelhof
    Ut: Boris Sekulic
    Raphael Wicky (Chicago Fire) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Johan Kappelhof erstatter Boris Sekulic.
    87'
    Inn: Brandt James Bronico
    Ut: Robert Beric
    Raphael Wicky gjør dagens femte bytte i Harrison, når han tar ut Robert Beric og setter inn Brandt Bronico.
    87'
    Montreal Impact angriper, men avslutningen til Samuel Piette går utenfor.
    90'
    Guido Gonzales Jr tildeler Chicago Fire en corner. Alvaro Medran sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.