173
160
    Dagens dommer, Marco Di Bello, blåser i gang kampen.
    Kerem Demirbay
    Bayer Leverkusen angriper. Kerem Demirbay får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    1'
    Celtic, prøver et skudd, men det reddes
    1'
    Florian Wirtz
    Målsjanse til Bayer Leverkusen! Florian Wirtz treffer mål, men keeper redder.
    2'
    2'
    En av Bayer Leverkusens spillere blir avblåst for offside på Celtic Park.
    2'
    Hjørnespark til Celtic
    2'
    Marco Di Bello tildeler Celtic Glasgow en corner. David Turnbull sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    3'
    Spillet på Celtic Park er stoppet midlertidig fordi Mitchel Bakker ligger nede.
    8'
    Mitchel Bakker er på beina igjen og fortsetter kampen.
    9'
    Frispark til Celtic Glasgow på halvdelen til Bayer Leverkusen.
    13'
    Tom Rogic
    Sjanse! Celtic Glasgow avanserer forover, men Tom Rogic avslutter utenfor.
    15'
    16'
    Bayer Leverkusen angriper, men blir avblåst for offside.
    16'
    Marco Di Bello signaliserer et frispark til Celtic Glasgow på egen banehalvdel.
    17'
    I Glasgow har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    18'
    Kyogo Furuhashi
    Sjanse til Celtic Glasgow! Kyogo Furuhashi er nær ved å score, men keeper redder.
    19'
    Bayer Leverkusen, prøver et skudd, men det reddes
    19'
    I Glasgow slår David Turnbull en corner fra venstre.
    19'
    20'
    David Turnbull (Celtic Glasgow) slår en corner fra venstre side på Celtic Park.
    20'
    Moussa Diaby
    Bayer Leverkusen fosser forover og Moussa Diaby fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    22'
    22'
    Kerem Demirbay (Bayer Leverkusen) løfter inn en corner fra venstre på Celtic Park.
    23'
    Sjanse i Glasgow! Moussa Diaby (Bayer Leverkusen) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    24'
    24'
    Marco Di Bello tildeler Bayer Leverkusen en corner. Moussa Diaby sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    25'
    Mål for Bayer Leverkusen!
    Celtic 0 - 1 Bayer Leverkusen
    Mål: Piero Hincapie
    Målgivende: Mitchel Bakker
    Selvmål! En sønderknust Piero Hincapie kan bli kampens syndebukk på Celtic Park etter å ha rotet ballen i eget mål. 0-1. Mitchel Bakker sto for den målgivende pasningen.
    25'
    Kerem Demirbay (Bayer Leverkusen) slår en corner fra høyre side på Celtic Park.
    27'
    Celtic Glasgow fosser fremover, men Marco Di Bello blåser for offside på Celtic Park.
    30'
    Bayer Leverkusen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    32'
    David Turnbull
    Celtic Glasgow angriper i Glasgow. David Turnbull fyrer av et skudd som går utenfor.
    33'
    Celtic 0 - 2 Bayer Leverkusen
    Mål: Florian Wirtz
    Målgivende: Paulinho
    Mål! Florian Wirtz gir Bayer Leverkusen en komfortabel 0-2 ledelse. Paulinho var nest sist på ballen.
    35'
    Frispark for Celtic Glasgow på egen banehalvdel.
    38'
    Gult kort til Bayer Leverkusen
    Mitchel Bakker
    Mitchel Bakker (Bayer Leverkusen) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    41'
    En av Bayer Leverkusens spillere blir avblåst for offside.
    43'
    Marco Di Bello signaliserer et frispark til Bayer Leverkusen på egen banehalvdel.
    44'
    Frispark for Bayer Leverkusen på egen banehalvdel.
    44'
    Frispark Celtic Glasgow.
    45'
    Målsjanse på Celtic Park! Kyogo Furuhashi fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    46'
    46'
    46'
    Frispark i en god posisjon for Celtic Glasgow!
    47'
    Adam Montgomery
    Sjanse til Celtic Glasgow! Adam Montgomery er nær ved å score, men keeper redder.
    48'
    48'
    50'
    Gult kort til Celtic
    Tom Rogic
    Tom Rogic (Celtic Glasgow) mottar sitt første gule kort for dagen på Celtic Park.
    50'
    Jota
    Målsjanse til Celtic Glasgow! Jota treffer mål, men keeper redder.
    51'
    51'
    Liel Abada
    Målsjanse! Liel Abada (Celtic Glasgow) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    51'
    53'
    Marco Di Bello signaliserer et frispark til Celtic Glasgow.
    54'
    Celtic Glasgow avanserer forover i Glasgow. David Turnbull avslutter, men treffer ikke mål.
    55'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og Bayer Leverkusen får straffe av Marco Di Bello på Celtic Park.
    57'
    Cameron Carter-Vickers
    Cameron Carter-Vickers (Celtic Glasgow) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    57'
    Bayer Leverkusen angriper. Moussa Diaby får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    57'
    57'
    Bayer Leverkusen scorer på straffe!
    Celtic 0 - 3 Bayer Leverkusen
    Mål: Lucas Alario
    Lucas Alario øker Bayer Leverkusens ledelse til 0-3 etter et velplassert straffespark.
    58'
    Jota
    Celtic Glasgow fosser forover og Jota fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    60'
    60'
    Kyogo Furuhashi (Celtic Glasgow) kommer seg fri på Celtic Park, men avslutningen går utenfor.
    60'
    62'
    Det blir farlig! Frispark for Celtic Glasgow er nær straffområde.
    62'
    Spillerbytte - Bayer Leverkusen
    Inn: Karim Bellarabi
    Ut: Moussa Diaby
    Bayer Leverkusen bytter ut Moussa Diaby med Karim Bellarabi.
    65'
    Inn: Nadiem Amiri
    Ut: Charles Aranguiz
    Gerardo Seoane (Bayer Leverkusen) gjør sitt andre bytte for dagen. Nadiem Amiri erstatter Charles Aranguiz.
    65'
    Spillerbytte - Celtic
    Inn: Nir Bitton
    Ut: Tom Rogic
    Celtic Glasgow bytter ut Tom Rogic med Nir Bitton. Dette er det første byttet som Ange Postecoglou gjør i dagens kamp.
    66'
    Inn: James McCarthy
    Ut: Callum McGregor
    Bytte for Celtic Glasgow. James McCarthy kommer inn for Callum McGregor på Celtic Park.
    66'
    Lucas Alario
    Bayer Leverkusen angriper, men avslutningen til Lucas Alario går utenfor.
    68'
    68'
    Skade: Bayer Leverkusen
    69'
    Tilbake fra skade: Bayer Leverkusen
    71'
    Jota
    Jota (Celtic Glasgow) fyrer av et skudd som går utenfor.
    73'
    Inn: Giorgos Giakoumakis
    Ut: David Turnbull
    Ange Postecoglou gjør dagens tredje bytte i Glasgow, når han tar ut David Turnbull og setter inn Giorgos Giakoumakis.
    74'
    Inn: Albian Ajeti
    Ut: Kyogo Furuhashi
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Celtic Glasgow. Inn kommer Albian Ajeti, mens Kyogo Furuhashi tar plass på benken.
    74'
    Inn: Amine Adli
    Ut: Florian Wirtz
    Gerardo Seoane (Bayer Leverkusen) gjør sitt tredje bytte for dagen. Amine Adli erstatter Florian Wirtz.
    74'
    Inn: Patrik Schick
    Ut: Lucas Alario
    Lucas Alario (Bayer Leverkusen) erstattes av Patrik Schick.
    74'
    75'
    77'
    Patrik Schick
    Patrik Schick (Bayer Leverkusen) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    78'
    78'
    Hjørnespark til Bayer Leverkusen
    78'
    Inn: Panagiotis Retsos
    Ut: Paulinho
    Bayer Leverkusen gjør sitt femte bytte. Paulinho erstattes av Panagiotis Retsos.
    79'
    Nir Bitton
    Nir Bitton (Celtic Glasgow) kommer til en målsjanse på Celtic Park, men klarer ikke å score.
    84'
    Bayer Leverkusen angriper i Glasgow. Patrik Schick fyrer av et skudd som går utenfor.
    86'
    En av Celtic Glasgows spillere går i offside.
    87'
    88'
    90'+1
    Skudd på mål, Bayer Leverkusen
    90'+4
    90'+4
    Celtic 0 - 4 Bayer Leverkusen
    Mål: Amine Adli
    Målgivende: Nadiem Amiri
    Mål! Amine Adli øker Bayer Leverkusens ledelse til 0-4 på Celtic Park. Flott spill fra Nadiem Amiri før målet.