655
    Dagens dommer, Jose Luis Munuera Montero, blåser i gang kampen.
    Frispark for Atletico Madrid på egen banehalvdel.
    3'
    Jose Luis Munuera Montero signaliserer et frispark til Celta de Vigo på egen banehalvdel.
    4'
    Atletico Madrid tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    8'
    Angel Correa
    Angel Correa (Atletico Madrid) avanserer forover på Municipal de Balaidos. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    10'
    Celta Vigo, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    Yannick Carrasco (Atletico Madrid) slår en corner fra høyre side på Municipal de Balaidos.
    10'
    Jose Luis Munuera Montero signaliserer et frispark til Celta de Vigo.
    11'
    Gult kort til Atletico Madrid
    Thomas Lemar
    Dommeren gir Thomas Lemar (Atletico Madrid) et gult kort.
    11'
    17'
    23'
    Mål for Atletico Madrid!
    Celta Vigo 0 - 1 Atletico Madrid
    Mål: Angel Correa
    Målgivende: Thomas Lemar
    Mål! Atletico Madrid tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Angel Correa på Municipal de Balaidos. Flott spill fra Thomas Lemar før målet.
    23'
    Jose Luis Munuera Montero tildeler Celta de Vigo en corner. Denis Suarez sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    28'
    Frispark Celta de Vigo.
    30'
    Frisparket tildelt Celta de Vigo er farlig nær Atletico Madrids målområde.
    31'
    Iago Aspas
    Celta de Vigo angriper i Vigo. Iago Aspas avslutter på mål, men greier ikke å score.
    36'
    Atletico Madrid, prøver et skudd, men det reddes
    36'
    I Vigo har et frispark blitt tildelt bortelag.
    37'
    Yannick Carrasco (Atletico Madrid) løfter inn en corner fra høyre på Municipal de Balaidos.
    37'
    I Vigo slår Yannick Carrasco en corner fra høyre.
    38'
    Mario Hermoso
    Sjanse i Vigo! Mario Hermoso (Atletico Madrid) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    38'
    38'
    Frispark til Atletico Madrid på halvdelen til Celta de Vigo.
    39'
    Mario Hermoso (Atletico Madrid) fyrer av et skudd som går utenfor.
    40'
    Atletico Madrid fosser fremover, men Jose Luis Munuera Montero blåser for offside på Municipal de Balaidos.
    47'
    47'
    Atletico Madrid må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Celta de Vigo.
    55'
    VAR sjekker om det er straffe til Celta Vigo
    56'
    Marcos Llorente
    Marcos Llorente (Atletico Madrid) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    57'
    Celta de Vigo har fått straffe!
    57'
    Dommeren dømmer straffe til Celta Vigo
    57'
    Celta Vigo scorer på straffe!
    Celta Vigo 1 - 1 Atletico Madrid
    Mål: Iago Aspas
    Mål! Celta de Vigo får et straffespark i Vigo. Iago Aspas tar vare på sjansen og utligner til 1-1.
    59'
    Geoffrey Kondogbia
    Geoffrey Kondogbia (Atletico Madrid) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    61'
    Frispark for Celta de Vigo på egen banehalvdel.
    61'
    Spillerbytte - Celta Vigo
    Inn: Franco Cervi
    Ut: Nolito
    Eduardo Coudet gjør dagens første bytte i Vigo, når han tar ut Nolito og setter inn Franco Cervi.
    62'
    Celta Vigo 1 - 2 Atletico Madrid
    Målgivende: Saul Niguez
    Mål! Angel Correa gir Atletico Madrid ledelsen 1-2 i Vigo. Det er en fin assist fra Saul Niguez.
    64'
    Spillerbytte - Atletico Madrid
    Inn: Rodrigo De Paul
    Ut: Thomas Lemar
    Atletico Madrid bytter ut Thomas Lemar med Rodrigo De Paul.
    65'
    Inn: Kieran Trippier
    Ut: Koke
    Koke (Atletico Madrid) erstattes av Kieran Trippier.
    65'
    Inn: Luis Suarez
    Ut: Angel Correa
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Atletico Madrid. Inn kommer Luis Suarez, mens Angel Correa tar plass på benken.
    66'
    Rodrigo De Paul (Atletico Madrid) løfter inn en corner fra høyre på Municipal de Balaidos.
    70'
    Jose Gimenez
    Jose Gimenez (Atletico Madrid) kommer til en målsjanse på Municipal de Balaidos, men klarer ikke å score.
    70'
    Frispark Atletico Madrid.
    74'
    Inn: Fran Beltran
    Ut: Brais Mendez
    Eduardo Coudet (Celta de Vigo) gjør sitt andre bytte for dagen. Fran Beltran erstatter Brais Mendez.
    75'
    Inn: Augusto Solari
    Ut: Renato Tapia
    Celta de Vigo gjør sitt tredje bytte. Renato Tapia erstattes av Augusto Solari.
    75'
    Luis Suarez
    Atletico Madrid angriper, men avslutningen til Luis Suarez går utenfor.
    75'
    Kan Celta de Vigo utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    76'
    Gult kort til Celta Vigo
    Denis Suarez
    Denis Suarez (Celta de Vigo) pådrar seg et gult kort.
    77'
    79'
    Jose Luis Munuera Montero signaliserer et frispark til Atletico Madrid på egen banehalvdel.
    80'
    Iago Aspas
    Målsjanse! Iago Aspas (Celta de Vigo) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    80'
    Inn: Renan Lodi
    Ut: Marcos Llorente
    Bytte for Atletico Madrid. Renan Lodi kommer inn for Marcos Llorente på Municipal de Balaidos.
    82'
    Iago Aspas
    Målsjanse på Municipal de Balaidos! Iago Aspas fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    84'
    84'
    Augusto Solari
    Augusto Solari (Celta de Vigo) pådrar seg et gult kort.
    86'
    Iago Aspas
    Iago Aspas (Celta de Vigo) avanserer forover på Municipal de Balaidos. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    88'
    88'
    En av Celta de Vigos spillere blir avblåst for offside på Municipal de Balaidos.
    89'
    Inn: Miguel Baeza
    Ut: Javi Galan
    Celta de Vigo bytter ut Javi Galan med Miguel Baeza. Dette er det fjerde byttet som Eduardo Coudet gjør i dagens kamp.
    89'
    Jose Fontán
    Dommeren gir Jose Fontán (Celta de Vigo) et gult kort.
    90'
    90'
    Yannick Carrasco
    Yannick Carrasco (Atletico Madrid) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    90'+2
    90'+2
    Sjanse til Atletico Madrid! Yannick Carrasco er nær ved å score, men keeper redder.
    90'+5
    90'+5
    Rødt kort til Celta Vigo
    Hugo Mallo
    Celta de Vigo må klare seg uten Hugo Mallo etter at han får et direkte rødt kort!
    90'+7
    Dommer Jose Luis Munuera Montero viser Jose Gimenez (Atletico Madrid) det gule kortet.