Guillermo Cuadra Fernandez signaliserer et frispark til Celta de Vigo.
    Mål for Celta Vigo!
    Celta Vigo 1 - 0 Deportivo Alaves
    Mål: Thiago Galhardo
    Målgivende: Denis Suarez
    Thiago Galhardo dundrer ballen i mål og Celta de Vigo tar ledelsen 1-0 på Municipal de Balaidos. Flott spill fra Denis Suarez før målet.
    6'
    En av Celta de Vigos spillere blir avblåst for offside.
    9'
    Brais Mendez
    Målsjanse! Brais Mendez (Celta de Vigo) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    13'
    I Vigo slår Toni Moya en corner fra høyre.
    14'
    Guillermo Cuadra Fernandez tildeler Celta de Vigo en corner. Denis Suarez sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    16'
    Celta de Vigo tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    18'
    Edgar Mendez
    Deportivo Alaves avanserer forover i Vigo. Edgar Mendez avslutter, men treffer ikke mål.
    19'
    Iago Aspas
    Iago Aspas (Celta de Vigo) kommer til en målsjanse på Municipal de Balaidos, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    20'
    Frispark for Deportivo Alaves på egen banehalvdel.
    21'
    Guillermo Cuadra Fernandez signaliserer et frispark til Celta de Vigo på egen banehalvdel.
    23'
    Javi Galan ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    23'
    Gult kort til Deportivo Alaves
    Mamadou Loum
    Mamadou Loum (Deportivo Alaves) pådrar seg et gult kort.
    24'
    Javi Galan er på beina igjen og fortsetter kampen.
    25'
    Iago Aspas
    Iago Aspas (Celta de Vigo) avanserer forover på Municipal de Balaidos. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    29'
    Deportivo Alaves, prøver et skudd, men det reddes
    29'
    Denis Suarez (Celta de Vigo) løfter inn en corner fra venstre på Municipal de Balaidos.
    33'
    Celta Vigo 2 - 0 Deportivo Alaves
    Mål: Iago Aspas
    Mål! Iago Aspas øker ledelsen til 2-0. Denis Suarez var nest sist på ballen.
    34'
    Frisparket tildelt Deportivo Alaves er farlig nær Celta de Vigos målområde.
    36'
    Det blir farlig! Frispark for Deportivo Alaves er nær straffområde.
    37'
    Joselu
    Deportivo Alaves angriper. Joselu får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    37'
    Celta Vigo, prøver et skudd, men det reddes
    37'
    38'
    Tomas Pina
    Dommer Guillermo Cuadra Fernandez viser Tomas Pina (Deportivo Alaves) det gule kortet.
    38'
    42'
    Gult kort til Celta Vigo
    Franco Cervi
    Franco Cervi (Celta de Vigo) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    42'
    Spillerbytte - Deportivo Alaves
    Inn: Manu Vallejo
    Ut: Toni Moya
    Toni Moya (Deportivo Alaves) erstattes av Manu Vallejo.
    46'
    Inn: Martin Aguirregabiria
    Ut: Nahuel Tenaglia
    Deportivo Alaves gjør sitt andre bytte. Facundo Tenaglia erstattes av Martin Aguirregabiria.
    46'
    Frispark til Deportivo Alaves på halvdelen til Celta de Vigo.
    50'
    51'
    Brais Mendez (Celta de Vigo) fyrer av et skudd som går utenfor.
    53'
    Edgar Mendez får gult kort av dommer Guillermo Cuadra Fernandez, og må dermed stå over en kamp for Deportivo Alaves.
    53'
    Joseph Aidoo vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    54'
    Joseph Aidoo er på beina igjen og fortsetter kampen på Municipal de Balaidos.
    54'
    Iago Aspas
    Sjanse i Vigo! Iago Aspas (Celta de Vigo) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    56'
    56'
    56'
    Deportivo Alaves scorer selvmål!
    Celta Vigo 3 - 0 Deportivo Alaves
    Mål: Ximo Navarro
    Målgivende: Iago Aspas
    Mål! Celta de Vigo øker ledelsen til 3-0 etter en scoring av Ximo Navarro på Municipal de Balaidos. Iago Aspas sto for den målgivende pasningen.
    57'
    En av Celta de Vigos spillere blir avblåst for offside på Municipal de Balaidos.
    59'
    61'
    Skudd utenfor mål, Celta Vigo
    61'
    Inn: Pere Pons
    Ut: Tomas Pina
    Julio Velazquez (Deportivo Alaves) gjør sitt tredje bytte for dagen. Pere Pons erstatter Tomas Pina.
    62'
    I Vigo har et frispark blitt tildelt bortelag.
    63'
    Rødt kort til Deportivo Alaves
    Ximo Navarro
    Deportivo Alaves må klare seg med en spiller mindre etter at dommer Guillermo Cuadra Fernandez viser Ximo Navarro det røde kortet.
    64'
    Kan Celta de Vigo utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    65'
    Celta Vigo 4 - 0 Deportivo Alaves
    Celta de Vigo går opp i en 4-0 ledelse etter et mål av Iago Aspas.
    66'
    Spillerbytte - Celta Vigo
    Inn: Renato Tapia
    Ut: Fran Beltran
    Bytte for Celta de Vigo. Renato Tapia kommer inn for Fran Beltran på Municipal de Balaidos.
    68'
    Inn: Orbelin Pineda
    Ut: Iago Aspas
    Eduardo Coudet gjør dagens andre bytte i Vigo, når han tar ut Iago Aspas og setter inn Orbelin Pineda.
    68'
    Inn: Augusto Solari
    Ut: Brais Mendez
    Celta de Vigo bytter ut Brais Mendez med Augusto Solari.
    69'
    Inn: Javi Lopez
    Ut: Luis Rioja
    Deportivo Alaves bytter ut Luis Rioja med Javi Lopez. Dette er det fjerde byttet som Julio Velazquez gjør i dagens kamp.
    70'
    Inn: Gabriel Veiga
    Ut: Denis Suarez
    Celta de Vigo bytter ut Denis Suarez med Gabriel Veiga. Dette er det fjerde byttet som Eduardo Coudet gjør i dagens kamp.
    71'
    Renato Tapia
    Celta de Vigo angriper, men avslutningen til Renato Tapia går utenfor.
    73'
    Inn: Nolito
    Ut: Franco Cervi
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Celta de Vigo. Inn kommer Nolito, mens Franco Cervi tar plass på benken.
    73'
    Nolito
    Sjanse! Celta de Vigo avanserer forover, men Nolito avslutter utenfor.
    74'
    I Vigo slår Augusto Solari en corner fra høyre.
    77'
    Guillermo Cuadra Fernandez tildeler Celta de Vigo en corner. Augusto Solari sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    80'
    Javi Galan
    Javi Galan (Celta de Vigo) kommer seg fri på Municipal de Balaidos, men avslutningen går utenfor.
    80'
    Inn: Tomas Mendes
    Ut: Mamadou Loum
    Mamadou Loum (Deportivo Alaves) erstattes av Tomas Mendes.
    82'
    Frispark Deportivo Alaves.
    86'
    Kevin Vazquez
    Kevin Vazquez (Celta de Vigo) fyrer av et skudd - i stolpen! Oi, oi, oi.
    88'
    Thiago Galhardo
    Celta de Vigo angriper i Vigo. Thiago Galhardo avslutter på mål, men greier ikke å score.