Den første omgangen er nå i gang.
    Miguel Angel Borja
    Sjanse til CD Junior FC! Miguel Angel Borja er nær ved å score, men keeper redder.
    3'
    CA River Plate, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    Esteban Ostojich signaliserer et frispark til CA River Plate på egen banehalvdel.
    3'
    CA River Plate fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    5'
    CA River Plate tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    6'
    Gult kort til CD Junior FC
    Dommer Esteban Ostojich viser Miguel Angel Borja (CD Junior FC) det gule kortet.
    6'
    Frispark for CA River Plate på egen banehalvdel.
    7'
    Luis Gonzalez
    CD Junior FC fosser forover og Luis Gonzalez fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    8'
    8'
    Frispark for CD Junior FC på egen banehalvdel.
    10'
    Frispark CD Junior FC.
    12'
    Federico Girotti
    Federico Girotti (CA River Plate) kommer seg fri på Estadio Romelio Martinez, men avslutningen går utenfor.
    14'
    Luis Gonzalez (CD Junior FC) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Romelio Martinez.
    15'
    Miguel Angel Borja (CD Junior FC) kommer til en målsjanse på Estadio Romelio Martinez, men klarer ikke å score.
    16'
    I Barranquilla slår Julian Alvarez en corner fra høyre.
    17'
    Mål for CD Junior FC!
    CD Junior FC 1 - 0 CA River Plate
    Mål: Miguel Angel Borja
    Målgivende: Jhon Pajoy
    I Barranquilla tar CD Junior FC ledelsen 1-0 etter et mål av Miguel Angel Borja. Det er en fin assist fra Jhon Pajoy.
    20'
    Esteban Ostojich signaliserer et frispark til CD Junior FC på egen banehalvdel.
    22'
    CD Junior FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    26'
    Luis Gonzalez vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    28'
    Spillerbytte - CD Junior FC
    Inn: Edwuin Cetre
    Ut: Luis Gonzalez
    Edwuin Cetre (CD Junior FC) erstatter Luis Gonzalez som ser ut til å måtte forlate Estadio Romelio Martinez med en skade.
    30'
    Julian Alvarez (CA River Plate) slår en corner fra høyre side på Estadio Romelio Martinez.
    33'
    CD Junior FC angriper, men avslutningen til Miguel Angel Borja går utenfor.
    34'
    Esteban Ostojich tildeler CD Junior FC en corner. Freddy Hinestroza sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    35'
    Esteban Ostojich signaliserer et frispark til CD Junior FC.
    37'
    Federico Girotti ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    38'
    CA River Plate slipper å klare seg uten Federico Girotti som kommer tilbake på banen i Barranquilla.
    39'
    En av CA River Plates spillere blir avblåst for offside.
    40'
    I Barranquilla har et frispark blitt tildelt bortelag.
    41'
    42'
    Frispark til CD Junior FC på halvdelen til CA River Plate.
    42'
    Esteban Ostojich tildeler CD Junior FC en corner. Jhon Pajoy sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    43'
    En av CD Junior FCs spillere går i offside.
    44'
    Esteban Ostojich signaliserer et frispark til CA River Plate.
    44'
    45'
    Gult kort til CA River Plate
    Leonardo Ponzio
    Dommeren gir Leonardo Ponzio (CA River Plate) et gult kort.
    45'
    Freddy Hinestroza
    Målsjanse på Estadio Romelio Martinez! Freddy Hinestroza fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    45'+1
    45'+1
    Hjørnespark til CD Junior FC
    45'+2
    45'+3
    Spillerbytte - CA River Plate
    Inn: Jorge Andres Carrascal Guardo
    Ut: Julian Alvarez
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for CA River Plate. Inn kommer Jorge Carrascal, mens Julian Alvarez tar plass på benken.
    46'
    Inn: Agustin Palavecino Lamela
    Ut: Alex Vigo
    CA River Plate bytter ut Alex Vigo med Agustin Palavecino.
    46'
    47'
    Larry Vasquez
    Målsjanse! Larry Vasquez (CD Junior FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    49'
    Edwuin Cetre
    CD Junior FC angriper i Barranquilla. Edwuin Cetre fyrer av et skudd som går utenfor.
    50'
    51'
    51'
    CD Junior FC avanserer forover i Barranquilla. Edwuin Cetre avslutter, men treffer ikke mål.
    52'
    53'
    Dany Rosero
    Dommer Esteban Ostojich gir Dany Rosero (CD Junior FC) et gult kort.
    53'
    Bruno Zuculini
    CA River Plate avanserer forover og Bruno Zuculini kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    54'
    CD Junior FC, prøver et skudd, men det reddes
    54'
    Hjørnespark til CA River Plate
    54'
    Robert Rojas
    Robert Rojas (CA River Plate) mottar sitt første gule kort for dagen på Estadio Romelio Martinez.
    55'
    Didier Moreno
    Didier Moreno (CD Junior FC) får et gult kort av dommer Esteban Ostojich.
    55'
    Inn: Rafael Borre
    Ut: Federico Girotti
    CA River Plate bytter ut Federico Girotti med Rafael Borre. Dette er det tredje byttet som Marcelo Gallardo gjør i dagens kamp.
    57'
    Inn: Matias Suarez
    Ut: Cristian Agustin Fontana
    CA River Plate gjør sitt fjerde bytte. Cristian Agustin Fontana erstattes av Matias Suarez.
    58'
    59'
    Jonathan Ramon Maidana
    Jonatan Maidana (CA River Plate) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    59'
    60'
    Frispark CA River Plate.
    62'
    Fabian Viafara
    Fabian Viafara (CD Junior FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    62'
    Inn: Carmelo Valencia
    Ut: Miguel Angel Borja
    Luis Perea (CD Junior FC) gjør sitt andre bytte for dagen. Carmelo Valencia erstatter Miguel Angel Borja.
    63'
    Carmelo Valencia
    Carmelo Valencia (CD Junior FC) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    64'
    65'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Sebastian Viera (CD Junior FC) vrir seg av smerte i gresset.
    67'
    CD Junior FC slipper å klare seg uten Sebastian Viera som kommer tilbake på banen igjen.
    68'
    69'
    Inn: Fabian Angel
    Ut: Freddy Hinestroza
    Freddy Hinestroza (CD Junior FC) erstattes av Fabian Angel.
    69'
    Inn: Fabrizio German Angileri
    Ut: Robert Rojas
    Bytte for CA River Plate. Fabrizio Angileri kommer inn for Robert Rojas på Estadio Romelio Martinez.
    69'
    72'
    77'
    Milton Casco
    Målsjanse til CA River Plate! Milton Casco treffer mål, men keeper redder.
    78'
    78'
    80'
    Jorge Andres Carrascal Guardo
    Jorge Carrascal (CA River Plate) fyrer av et skudd som går utenfor.
    86'
    Freddy Hinestroza fra CD Junior FC er ikke på banen for øyeblikket, men får et gult kort!
    88'
    88'
    Milton Casco (CA River Plate) pådrar seg et gult kort.
    88'
    89'
    Edwuin Cetre (CD Junior FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    89'
    90'+1
    Mål for CA River Plate!
    CD Junior FC 1 - 1 CA River Plate
    Mål: Paulo Diaz
    Målgivende: Fabrizio German Angileri
    Mål! Paulo Diaz (CA River Plate) utligner til 1-1 med en velplassert heading. Fabrizio Angileri sto for den målgivende pasningen.