Dagens dommer, Yasar Kemal Ugurlu, blåser i gang kampen.
    Frispark til Caykur Rizespor på halvdelen til Kayserispor.
    I Rize har et frispark blitt tildelt bortelag.
    10'
    Frispark for Caykur Rizespor på egen banehalvdel.
    14'
    Fabricio Baiano (Caykur Rizespor) slår en corner fra venstre side på Caykur Didi Stadium.
    16'
    Joel Pohjanpalo
    Joel Pohjanpalo (Caykur Rizespor) kommer til en målsjanse på Caykur Didi Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    16'
    Yasar Kemal Ugurlu signaliserer et frispark til Kayserispor.
    17'
    Fernando Boldrin (Caykur Rizespor) løfter inn en corner fra høyre på Caykur Didi Stadium.
    20'
    I Rize slår Fernando Boldrin en corner fra høyre.
    20'
    Yasar Kemal Ugurlu signaliserer et frispark til Kayserispor på egen banehalvdel.
    21'
    Kayserispor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    24'
    26'
    Olivier Kemen
    Kayserispor angriper, men avslutningen til Olivier Kemen går utenfor.
    28'
    Caykur Rizespor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    30'
    Mario Gavranovic
    Kayserispor fosser forover og Mario Gavranovic fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    32'
    Frispark Caykur Rizespor.
    33'
    Tyler Boyd
    Caykur Rizespor angriper. Tyler Boyd får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    34'
    Kayserispor, prøver et skudd, men det reddes
    34'
    Yasar Kemal Ugurlu tildeler Caykur Rizespor en corner. Fernando Boldrin sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    34'
    36'
    38'
    Frispark for Kayserispor på egen banehalvdel.
    39'
    Gustavo Campanharo (Kayserispor) løfter inn en corner fra høyre på Caykur Didi Stadium.
    41'
    I Rize har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    42'
    44'
    I Rize slår Gustavo Campanharo en corner fra venstre.
    45'+2
    Yasar Kemal Ugurlu signaliserer et frispark til Caykur Rizespor.
    46'
    Mål for Caykur Rizespor!
    Caykur Rizespor 1 - 0 Kayserispor
    Mål: Selim Ay
    Selim Ay header ballen i mål og Caykur Rizespor tar ledelsen 1-0 på Caykur Didi Stadium.
    48'
    Frisparket tildelt Caykur Rizespor er farlig nær Kayserispors målområde.
    51'
    Fernando Boldrin
    Fernando Boldrin (Caykur Rizespor) kommer seg fri på Caykur Didi Stadium, men avslutningen går utenfor.
    52'
    54'
    Ilhan Parlak
    Ilhan Parlak (Kayserispor) fyrer av et skudd som går utenfor.
    55'
    Spillerbytte - Kayserispor
    Inn: Carlos Mane
    Ut: Ibrahim Akdag
    Ibrahim Akdag (Kayserispor) erstattes av Carlos Mane.
    56'
    Inn: Gokhan Sazdagi
    Ut: Mustafa Pektemek
    Hikmet Karaman gjør dagens andre bytte i Rize, når han tar ut Mustafa Pektemek og setter inn Gokhan Sazdagi.
    56'
    Fernando Boldrin (Caykur Rizespor) slår en corner fra høyre side på Caykur Didi Stadium.
    57'
    Tyler Boyd
    Tyler Boyd (Caykur Rizespor) fyrer av et skudd - i stolpen! Oi, oi, oi.
    59'
    60'
    Yasar Kemal Ugurlu tildeler Kayserispor en corner. Gustavo Campanharo sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    63'
    Gustavo Campanharo (Kayserispor) løfter inn en corner fra venstre på Caykur Didi Stadium.
    65'
    Caykur Rizespor angriper i Rize. Joel Pohjanpalo fyrer av et skudd som går utenfor.
    65'
    Gokhan Sazdagi
    Målsjanse! Gokhan Sazdagi (Kayserispor) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    66'
    Caykur Rizespor avanserer forover i Rize. Fernando Boldrin avslutter, men treffer ikke mål.
    69'
    Sjanse i Rize! Olivier Kemen (Kayserispor) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    70'
    Caykur Rizespor, prøver et skudd, men det reddes
    70'
    Spillerbytte - Caykur Rizespor
    Inn: Yasin Pehlivan
    Ut: Joel Pohjanpalo
    Caykur Rizespor gjør sitt første bytte. Joel Pohjanpalo erstattes av Yasin Pehlivan.
    72'
    Inn: Deniz Hummet
    Ut: Tyler Boyd
    Bytte for Caykur Rizespor. Deniz Hummet kommer inn for Tyler Boyd på Caykur Didi Stadium.
    73'
    Inn: Yasir Subasi
    Ut: Lionel Carole
    Hikmet Karaman (Kayserispor) gjør sitt tredje bytte for dagen. Yasir Subasi erstatter Lionel Carole.
    73'
    77'
    Yasin Pehlivan
    Sjanse! Caykur Rizespor avanserer forover, men Yasin Pehlivan avslutter utenfor.
    79'
    I Rize slår Gustavo Campanharo en corner fra høyre.
    80'
    Inn: Ramazan Civelek
    Ut: Ilhan Parlak
    Kayserispor bytter ut Ilhan Parlak med Ramazan Civelek.
    80'
    Skudd utenfor mål, Kayserispor
    82'
    Inn: Alper Potuk
    Ut: Sabo Erik
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Caykur Rizespor. Inn kommer Alper Potuk, mens Sabo Erik tar plass på benken.
    83'
    Yasar Kemal Ugurlu signaliserer et frispark til Caykur Rizespor på egen banehalvdel.