2-1
    Dagens kamp på Caykur Didi Stadium i Rize er i gang.
    Caykur Rizespor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    2'
    Fernando Boldrin (Caykur Rizespor) løfter inn en corner fra høyre på Caykur Didi Stadium.
    4'
    Frispark for Kasimpasa Istanbul på egen banehalvdel.
    4'
    Huseyin Gocek signaliserer et frispark til Kasimpasa Istanbul på egen banehalvdel.
    6'
    Kasimpasa Istanbul fosser fremover, men Mortadha Ben Ouanes går rett i offsidefella.
    7'
    Huseyin Gocek signaliserer et frispark til Kasimpasa Istanbul.
    8'
    Frispark for Caykur Rizespor på egen banehalvdel.
    9'
    Huseyin Gocek signaliserer et frispark til Caykur Rizespor på egen banehalvdel.
    10'
    Mål for Caykur Rizespor!
    Caykur Rizespor 1 - 0 Kasimpasa
    Mål: Cemali Sertel
    Målgivende: Lebogang Phiri
    Caykur Rizespor leder 1-0 etter en scoring av Cemali Sertel. Lebogang Phiri var nest sist på ballen.
    11'
    13'
    Fernando Boldrin (Caykur Rizespor) slår en corner fra høyre side på Caykur Didi Stadium.
    15'
    16'
    I Rize slår Lebogang Phiri en corner fra venstre.
    17'
    Frispark til Kasimpasa Istanbul på halvdelen til Caykur Rizespor.
    18'
    Gult kort til Caykur Rizespor
    Bryan Dabo
    Bryan Dabo (Caykur Rizespor) pådrar seg et gult kort.
    18'
    En av Kasimpasa Istanbuls spillere går i offside.
    19'
    19'
    Gult kort til Kasimpasa
    Nicolai Jorgensen
    Nicolai Jorgensen (Kasimpasa Istanbul) mottar sitt første gule kort for dagen på Caykur Didi Stadium.
    19'
    20'
    Gokhan Akkan (Caykur Rizespor) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Caykur Didi Stadium.
    22'
    Gokhan Akkan er på beina igjen og fortsetter kampen på Caykur Didi Stadium.
    22'
    I Rize har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    23'
    Frisparket tildelt Kasimpasa Istanbul er farlig nær Caykur Rizespors målområde.
    26'
    27'
    30'
    30'
    32'
    Michal Travnik
    Dommer Huseyin Gocek gir Michal Travnik (Kasimpasa Istanbul) et gult kort.
    32'
    Tarkan Serbest
    Tarkan Serbest (Kasimpasa Istanbul) kommer seg fri på Caykur Didi Stadium, men avslutningen går utenfor.
    35'
    Frispark Kasimpasa Istanbul.
    36'
    Huseyin Gocek tildeler Caykur Rizespor en corner. Fernando Boldrin sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    37'
    38'
    Kasimpasa Istanbul tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    40'
    Huseyin Gocek tildeler Caykur Rizespor en corner. Fernando Boldrin sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    42'
    45'
    I Rize har et frispark blitt tildelt bortelag.
    45'+2
    Spillerbytte - Kasimpasa
    Inn: Evren Eren Elmali
    Ut: Mortadha Ben Ouanes
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Kasimpasa Istanbul. Inn kommer Evren Eren Elmali, mens Mortadha Ben Ouanes tar plass på benken.
    46'
    Inn: Haris Hajradinovic
    Ut: Tomas Brecka
    Kasimpasa Istanbul bytter ut Tomas Brecka med Haris Hajradinovic. Dette er det andre byttet som Ekrem Orenc gjør i dagens kamp.
    46'
    Spillerbytte - Caykur Rizespor
    Inn: Yasin Pehlivan
    Ut: Deniz Hummet
    Hamza Hamzaoglu (Caykur Rizespor) gjør sitt første bytte for dagen. Yasin Pehlivan erstatter Deniz Hummet.
    46'
    Inn: Aminu Umar
    Ut: Fernando Boldrin
    Hamza Hamzaoglu gjør dagens andre bytte i Rize, når han tar ut Fernando Boldrin og setter inn Aminu Umar.
    46'
    47'
    Haris Hajradinovic (Kasimpasa Istanbul) slår en corner fra venstre side på Caykur Didi Stadium.
    48'
    48'
    49'
    52'
    Umut Bozok
    Sjanse i Rize! Umut Bozok (Kasimpasa Istanbul) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    55'
    Caykur Rizespor, prøver et skudd, men det reddes
    55'
    I Rize slår Michal Travnik en corner fra høyre.
    56'
    Målsjanse til Kasimpasa Istanbul! Nicolai Jorgensen treffer mål, men keeper redder.
    57'
    57'
    VAR sjekker om det er straffe til Kasimpasa
    58'
    Dommeren dømmer straffe til Kasimpasa
    60'
    Straffe til Kasimpasa Istanbul!
    61'
    Aminu Umar
    Dommeren gir Aminu Umar (Caykur Rizespor) et gult kort.
    61'
    Kasimpasa scorer på straffe!
    Caykur Rizespor 1 - 1 Kasimpasa
    Mål: Umut Bozok
    Umut Bozok setter ballen i mål fra straffemerket på Caykur Didi Stadium. Dermed står det 1-1 i Rize.
    62'
    64'
    64'
    65'
    Frispark til Caykur Rizespor på halvdelen til Kasimpasa Istanbul.
    66'
    Tarkan Serbest (Kasimpasa Istanbul) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    66'
    Kasimpasa Istanbul angriper i Rize. Michal Travnik avslutter på mål, men greier ikke å score.
    67'
    67'
    Haris Hajradinovic
    Haris Hajradinovic (Kasimpasa Istanbul) avanserer forover på Caykur Didi Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    68'
    68'
    Umut Bozok
    Målsjanse på Caykur Didi Stadium! Umut Bozok fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    72'
    72'
    Inn: Alper Potuk
    Ut: Joel Pohjanpalo
    Caykur Rizespor bytter ut Joel Pohjanpalo med Alper Potuk.
    73'
    Inn: Loic Remy
    Ut: Bryan Dabo
    Bytte for Caykur Rizespor. Loic Remy kommer inn for Bryan Dabo på Caykur Didi Stadium.
    73'
    Michal Travnik (Kasimpasa Istanbul) slår en corner fra høyre side på Caykur Didi Stadium.
    74'
    Dommer Huseyin Gocek venter med å sette i gang spillet fordi Florent Hadergjonaj ligger nede.
    74'
    Florent Hadergjonaj er på beina igjen og fortsetter kampen.
    75'
    Huseyin Gocek tildeler Kasimpasa Istanbul en corner. Haris Hajradinovic sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    77'
    80'
    Yasin Pehlivan
    Yasin Pehlivan (Caykur Rizespor) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    80'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Rize fordi Loret Sadiku får behandling for en skade på banen.
    82'
    Inn: Dogucan Haspolat
    Ut: Loret Sadiku
    Loret Sadiku, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Dogucan Haspolat kommer inn for Kasimpasa Istanbul.
    84'
    Inn: Sabo Erik
    Ut: Lebogang Phiri
    Lebogang Phiri (Caykur Rizespor) erstattes av Sabo Erik.
    87'
    Inn: Yusuf Erdogan
    Ut: Umut Bozok
    Kasimpasa Istanbul gjør sitt fjerde bytte. Umut Bozok erstattes av Yusuf Erdogan.
    88'
    90'
    Inn: Nabil Dirar
    Ut: Florent Hadergjonaj
    Ekrem Orenc gjør dagens femte bytte i Rize, når han tar ut Florent Hadergjonaj og setter inn Nabil Dirar.
    90'+1
    I Rize slår Haris Hajradinovic en corner fra venstre.
    90'+1
    90'+2
    Jeffrey Bruma
    Dommeren gir Jeffrey Bruma (Kasimpasa Istanbul) et gult kort.
    90'+2
    Aminu Umar (Caykur Rizespor) løfter inn en corner fra høyre på Caykur Didi Stadium.
    90'+3
    Yannick Bolasie
    Caykur Rizespor angriper på Caykur Didi Stadium. Yannick Bolasie header utenfor.
    90'+3
    Caykur Rizespor avanserer forover i Rize. Yannick Bolasie avslutter, men treffer ikke mål.
    90'+6
    Loic Remy
    Caykur Rizespor angriper i Rize. Loic Remy fyrer av et skudd som går utenfor.
    90'+7
    90'+8
    Det blir farlig! Frispark for Caykur Rizespor er nær straffområde.
    90'+8
    Tarkan Serbest ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    90'+9
    Loic Remy
    Caykur Rizespor angriper i Rize. Loic Remy avslutter på mål, men greier ikke å score.