Frispark til Caykur Rizespor på halvdelen til Altay Izmir.
    1'
    I Rize slår Zeki Yildirim en corner fra høyre.
    2'
    Fernando Boldrin (Caykur Rizespor) slår en corner fra høyre side på Caykur Didi Stadium.
    6'
    Bryan Dabo
    Bryan Dabo (Caykur Rizespor) header utenfor.
    6'
    Frispark Altay Izmir.
    6'
    I Rize har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    10'
    Umit Ozturk signaliserer et frispark til Caykur Rizespor.
    12'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Rize fordi Fabricio Baiano får behandling for en skade på banen.
    14'
    Spillerbytte - Caykur Rizespor
    Inn: Selim Ay
    Ut: Fabricio Baiano
    Bulent Uygun (Caykur Rizespor) gjør sitt første bytte for dagen. Selim Ay erstatter Fabricio Baiano.
    14'
    Fabricio Baiano er tilbake i kampen igjen.
    14'
    Umit Ozturk signaliserer et frispark til Altay Izmir på egen banehalvdel.
    15'
    17'
    Khaly Thiam ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    18'
    Khaly Thiam ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Rize.
    20'
    Lebogang Phiri
    Målsjanse på Caykur Didi Stadium! Lebogang Phiri fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    21'
    Altay Izmir, prøver et skudd, men det reddes
    21'
    Fernando Boldrin vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    22'
    Fernando Boldrin kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Caykur Didi Stadium.
    22'
    Frispark Caykur Rizespor.
    23'
    Zeki Yildirim
    Zeki Yildirim (Altay Izmir) fyrer av et skudd som går utenfor.
    24'
    25'
    Gokhan Gonul ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    26'
    27'
    Gokhan Gonul er på beina igjen og fortsetter kampen på Caykur Didi Stadium.
    27'
    Hjørnespark til Caykur Rizespor
    28'
    Frispark for Altay Izmir på egen banehalvdel.
    28'
    Caykur Rizespor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    30'
    I Rize har et frispark blitt tildelt bortelag.
    30'
    31'
    Khaly Thiam
    Målsjanse! Khaly Thiam (Altay Izmir) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    32'
    34'
    Gult kort til Altay Izmir
    Khaly Thiam
    Khaly Thiam (Altay Izmir) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    34'
    Caykur Rizespor avanserer forover i Rize. Lebogang Phiri avslutter, men treffer ikke mål.
    36'
    Yannick Bolasie
    Sjanse i Rize! Yannick Bolasie (Caykur Rizespor) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    39'
    39'
    Daouda Bamba
    Sjanse! Altay Izmir avanserer forover, men Daouda Karamoko Bamba avslutter utenfor.
    40'
    Umit Ozturk signaliserer et frispark til Caykur Rizespor på egen banehalvdel.
    41'
    Altay Izmir tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    42'
    Deniz Hummet
    Caykur Rizespor angriper i Rize. Deniz Hummet fyrer av et skudd som går utenfor.
    43'
    Cebrail Karayel (Altay Izmir) løfter inn en corner fra venstre på Caykur Didi Stadium.
    44'
    Mål for Altay Izmir!
    Caykur Rizespor 0 - 1 Altay Izmir
    Mål: Eric Bjorkander
    Målgivende: Khaly Thiam
    Mål! Altay Izmir tar ledelsen med 0-1 etter en heading fra Eric Bjorkander. Flott spill fra Khaly Thiam før målet.
    44'
    45'
    Frispark til Altay Izmir på halvdelen til Caykur Rizespor.
    45'+1
    Leandro Kappel
    Altay Izmir fosser forover og Leandro Kappel fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    45'+2
    Caykur Rizespor, prøver et skudd, men det reddes
    45'+2
    Zeki Yildirim (Altay Izmir) løfter inn en corner fra høyre på Caykur Didi Stadium.
    45'+2
    Spillerbytte - Altay Izmir
    Inn: Marco Paixao
    Ut: Thaciano
    Altay Izmir gjør sitt første bytte. Thaciano erstattes av Marco Paixao.
    46'
    Inn: Serge Arnaud Aka
    Ut: Erhan Celenk
    Mustafa Denizli gjør dagens andre bytte i Rize, når han tar ut Erhan Celenk og setter inn Serge Arnaud Aka.
    46'
    47'
    Khaly Thiam
    Khaly Thiam treffer tverrliggeren! Stor målsjanse for Altay Izmir i Rize.
    48'
    49'
    49'
    50'
    Caykur Rizespor fosser fremover, men Umit Ozturk blåser for offside på Caykur Didi Stadium.
    54'
    Frispark for Caykur Rizespor på egen banehalvdel.
    56'
    Frisparket tildelt Altay Izmir er farlig nær Caykur Rizespors målområde.
    58'
    Gult kort til Caykur Rizespor
    Selim Ay
    Selim Ay (Caykur Rizespor) mottar sitt første gule kort for dagen på Caykur Didi Stadium.
    58'
    Leandro Kappel (Altay Izmir) får et gult kort av dommer Umit Ozturk.
    58'
    Inn: Tyler Boyd
    Ut: Fernando Boldrin
    Bytte for Caykur Rizespor. Tyler Boyd kommer inn for Fernando Boldrin på Caykur Didi Stadium.
    59'
    Skudd utenfor mål, Caykur Rizespor
    61'
    Umit Ozturk signaliserer et frispark til Altay Izmir.
    62'
    63'
    64'
    Spillet på Caykur Didi Stadium er stoppet midlertidig fordi Murat Akca ligger nede.
    66'
    Murat Akca er tilbake på banen igjen.
    68'
    68'
    Andre gule kort til Altay Izmir
    Khaly Thiam
    Khaly Thiam (Altay Izmir) får dagens andre gule kort og må dermed forlate banen her på Caykur Didi Stadium.
    69'
    Caykur Rizespor angriper på Caykur Didi Stadium, men Yannick Bolasie header utenfor.
    70'
    Umit Ozturk tildeler Altay Izmir en corner. Leandro Kappel sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    72'
    Caykur Rizespor 0 - 2 Altay Izmir
    Mål: Daouda Bamba
    Målgivende: Cebrail Karayel
    Mål! Daouda Karamoko Bamba øker ledelsen til 0-2. Det er en fin assist fra Cebrail Karayel.
    73'
    Inn: Ceyhun Gulselam
    Ut: Zeki Yildirim
    Zeki Yildirim (Altay Izmir) erstattes av Ceyhun Gulselam.
    74'
    Yannick Bolasie (Caykur Rizespor) header mot mål, men ballen går utenfor.
    77'
    Kan Caykur Rizespor utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    79'
    Murat Akca
    Murat Akca (Altay Izmir) pådrar seg et gult kort.
    80'
    Skudd på mål, Caykur Rizespor
    81'
    81'
    Inn: Aminu Umar
    Ut: Gokhan Gonul
    Caykur Rizespor bytter ut Gokhan Gonul med Aminu Umar. Dette er det tredje byttet som Bulent Uygun gjør i dagens kamp.
    81'
    Inn: Damjan Djokovic
    Ut: Sebastian Holmén
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Caykur Rizespor. Inn kommer Damjan Djokovic, mens Sebastian Holmén tar plass på benken.
    82'
    Dommer Umit Ozturk venter med å sette i gang spillet fordi Mohammad Naderi ligger nede.
    83'
    Altay Izmir slipper å klare seg uten Mohammad Naderi som kommer tilbake på banen i Rize.
    85'
    Aminu Umar
    Caykur Rizespor angriper, men avslutningen til Aminu Umar går utenfor.
    85'
    86'
    87'
    Alper Potuk
    Caykur Rizespor angriper i Rize. Alper Potuk avslutter på mål, men greier ikke å score.
    88'
    88'
    88'
    Deniz Hummet (Caykur Rizespor) kommer til en målsjanse på Caykur Didi Stadium, men klarer ikke å score.
    90'
    90'
    Mål for Caykur Rizespor!
    Caykur Rizespor 1 - 2 Altay Izmir
    Mål: Yannick Bolasie
    Målgivende: Aminu Umar
    Mål! Yannick Bolasie reduserer til 1-2 på Caykur Didi Stadium i Rize. Aminu Umar var nest sist på ballen.