I Rize har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    Alanyaspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Firat Aydinus signaliserer et frispark til Alanyaspor.
    3'
    Det blir farlig! Frispark for Alanyaspor er nær straffområde.
    4'
    Efkan Bekiroglu
    Sjanse i Rize! Efkan Bekiroglu (Alanyaspor) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    5'
    Caykur Rizespor, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    Frispark for Caykur Rizespor på egen banehalvdel.
    5'
    Firat Aydinus signaliserer et frispark til Caykur Rizespor på egen banehalvdel.
    9'
    Frisparket tildelt Caykur Rizespor er farlig nær Alanyaspors målområde.
    11'
    Mål for Caykur Rizespor!
    Caykur Rizespor 1 - 0 Alanyaspor
    Mål: Selim Ay
    Målgivende: Fernando Boldrin
    Caykur Rizespor tar ledelsen 1-0 etter en heading fra Selim Ay. Det er en fin assist fra Fernando Boldrin.
    11'
    Joel Pohjanpalo
    Caykur Rizespor avanserer forover på Caykur Didi Stadium og Joel Pohjanpalo kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Alanyaspor.
    22'
    Alanyaspor, prøver et skudd, men det reddes
    22'
    I Rize slår Fernando Boldrin en corner fra høyre.
    24'
    Sabo Erik
    Målsjanse! Sabo Erik (Caykur Rizespor) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    24'
    Juanfran
    Alanyaspor avanserer forover i Rize. Juanfran avslutter, men treffer ikke mål.
    25'
    Gult kort til Caykur Rizespor
    Sebastian Holmén
    Sebastian Holmén (Caykur Rizespor) får et gult kort av dommer Firat Aydinus.
    25'
    Khouma Babacar (Alanyaspor) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Caykur Didi Stadium.
    26'
    Khouma Babacar kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Caykur Didi Stadium.
    27'
    27'
    Firat Aydinus signaliserer et frispark til Alanyaspor på egen banehalvdel.
    31'
    Hjørnespark til Alanyaspor
    32'
    34'
    Frispark Caykur Rizespor.
    39'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    42'
    Ikke rødt kort likevel
    42'
    45'
    Firat Aydinus signaliserer et frispark til Alanyaspor like utenfor Caykur Rizespor-området.
    45'+1
    Sjanse til Alanyaspor! Efkan Bekiroglu er nær ved å score, men keeper redder.
    45'+2
    45'+2
    Fernando Boldrin
    Caykur Rizespor angriper. Fernando Boldrin får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    46'
    46'
    Daniel Candeias (Alanyaspor) slår en corner fra venstre side på Caykur Didi Stadium.
    49'
    52'
    Frispark til Alanyaspor på halvdelen til Caykur Rizespor.
    53'
    54'
    Fernando Boldrin (Caykur Rizespor) løfter inn en corner fra høyre på Caykur Didi Stadium.
    55'
    60'
    Alanyaspor angriper i Rize, men blir avblåst for offside.
    61'
    Cemali Sertel vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    64'
    Spillerbytte - Caykur Rizespor
    Inn: Bryan Dabo
    Ut: Tyler Boyd
    Hamza Hamzaoglu (Caykur Rizespor) gjør sitt første bytte for dagen. Bryan Dabo erstatter Tyler Boyd.
    65'
    Inn: Aminu Umar
    Ut: Sabo Erik
    Bytte for Caykur Rizespor. Aminu Umar kommer inn for Sabo Erik på Caykur Didi Stadium.
    66'
    Cemali Sertel er tilbake på banen igjen.
    66'
    67'
    Spillerbytte - Alanyaspor
    Inn: Wilson Eduardo
    Ut: Efkan Bekiroglu
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Alanyaspor. Inn kommer Wilson Eduardo, mens Efkan Bekiroglu tar plass på benken.
    67'
    Straffe til Caykur Rizespor!
    68'
    VAR sjekker om det er straffe til Caykur Rizespor
    70'
    Dommeren dømmer straffe til Caykur Rizespor
    70'
    Caykur Rizespor scorer på straffe!
    Caykur Rizespor 2 - 0 Alanyaspor
    Mål: Damjan Djokovic
    Damjan Djokovic scorer på straffe og Caykur Rizespor øker ledelsen til 2-0.
    70'
    Fernando Boldrin (Caykur Rizespor) slår en corner fra høyre side på Caykur Didi Stadium.
    72'
    74'
    Firat Aydinus tildeler Alanyaspor en corner. Daniel Candeias sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    75'
    Wilson Eduardo
    Alanyaspor angriper på Caykur Didi Stadium. Wilson Eduardo header utenfor.
    75'
    Frispark til Caykur Rizespor på halvdelen til Alanyaspor.
    76'
    Inn: Leroy Fer
    Ut: Umut Gunes
    Bulent Korkmaz gjør dagens andre bytte i Rize, når han tar ut Umut Gunes og setter inn Leroy Fer.
    76'
    Sjanse! Alanyaspor avanserer forover, men Wilson Eduardo avslutter utenfor.
    78'
    80'
    Wilson Eduardo treffer tverrliggeren! Stor målsjanse for Alanyaspor i Rize.
    82'
    Inn: Oguz Aydin
    Ut: Juanfran
    Alanyaspor bytter ut Juanfran med Oguz Aydin. Dette er det tredje byttet som Bulent Korkmaz gjør i dagens kamp.
    85'
    Inn: Yannick Bolasie
    Ut: Fernando Boldrin
    Hamza Hamzaoglu (Caykur Rizespor) gjør sitt tredje bytte for dagen. Yannick Bolasie erstatter Fernando Boldrin.
    86'
    Inn: Yasin Pehlivan
    Ut: Fabricio Baiano
    Caykur Rizespor gjør sitt fjerde bytte. Fabricio Baiano erstattes av Yasin Pehlivan.
    86'
    I Rize slår Yannick Bolasie en corner fra høyre.
    90'+1
    Emre Akbaba
    Emre Akbaba (Alanyaspor) kommer seg fri på Caykur Didi Stadium, men avslutningen går utenfor.
    90'+3
    Inn: Deniz Hummet
    Ut: Joel Pohjanpalo
    Joel Pohjanpalo (Caykur Rizespor) erstattes av Deniz Hummet.
    90'+4
    I Rize har et frispark blitt tildelt bortelag.
    90'+5
    Bryan Dabo
    Bryan Dabo (Caykur Rizespor) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.