Dommeren blåser i gang dagens kamp i Erzurum.
    Frispark Umraniyespor.
    2'
    Buyuksehir Belediye Erzurumspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    3'
    Mustafa Akbas (Buyuksehir Belediye Erzurumspor) slår en corner fra høyre side på Kazim Karabekir Stadyumu.
    4'
    Koray Gencerler signaliserer et frispark til Buyuksehir Belediye Erzurumspor.
    4'
    Frispark til Buyuksehir Belediye Erzurumspor på halvdelen til Umraniyespor.
    6'
    Gult kort til Umraniyespor
    Yusuf Emre Gultekin
    Yusuf Gultekin (Umraniyespor) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    7'
    Frispark for Buyuksehir Belediye Erzurumspor på egen banehalvdel.
    7'
    Lanre Kehinde
    Dommer Koray Gencerler gir Lanre Kehinde (Umraniyespor) et gult kort.
    7'
    Dommer Koray Gencerler venter med å sette i gang spillet fordi Estrela ligger nede.
    8'
    Buyuksehir Belediye Erzurumspor slipper å klare seg uten Estrela som kommer tilbake på banen i Erzurum.
    8'
    Koray Gencerler signaliserer et frispark til Umraniyespor på egen banehalvdel.
    13'
    Aaron Samuel Olanare
    Sjanse i Erzurum! Olanare (Buyuksehir Belediye Erzurumspor) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    14'
    Umraniyespor, prøver et skudd, men det reddes
    14'
    Umraniyespor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    15'
    Ercan Coskun
    Ercan Coskun (Umraniyespor) kommer til en målsjanse på Kazim Karabekir Stadyumu, men klarer ikke å score.
    18'
    Buyuksehir Belediye Erzurumspor må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Umraniyespor.
    19'
    Frispark for Umraniyespor på egen banehalvdel.
    22'
    24'
    I Erzurum har et frispark blitt tildelt bortelag.
    28'
    Eren Tozlu
    Målsjanse på Kazim Karabekir Stadyumu! Eren Tozlu fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    30'
    30'
    I Erzurum slår Gokhan Alsan en corner fra høyre.
    31'
    33'
    Emircan Altintas vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    34'
    Emircan Altintas er på beina igjen og fortsetter kampen.
    35'
    Gult kort til Buyuksehir Belediye Erzurumspor
    Emircan Altintas
    Dommer Koray Gencerler viser Emircan Altintas (Buyuksehir Belediye Erzurumspor) det gule kortet.
    38'
    Kartal Yilmaz
    Kartal Yilmaz (Umraniyespor) får et gult kort av dommer Koray Gencerler.
    38'
    Hjørnespark til Buyuksehir Belediye Erzurumspor
    38'
    Det blir farlig! Frispark for Buyuksehir Belediye Erzurumspor er nær straffområde.
    39'
    Eren Tozlu
    Eren Tozlu (Buyuksehir Belediye Erzurumspor) fyrer av et skudd på Kazim Karabekir Stadyumu – i tverrliggeren! Oi, oi, oi.
    41'
    Mustafa Yumlu
    Mustafa Yumlu (Buyuksehir Belediye Erzurumspor) kommer til en målsjanse på Kazim Karabekir Stadyumu, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    41'
    Burak Ogur ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    41'
    Burak Ogur kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Kazim Karabekir Stadyumu.
    42'
    Mål for Umraniyespor!
    Buyuksehir Belediye Erzurumspor 0 - 1 Umraniyespor
    Mål: Onur Ayik
    Målgivende: Idrissa Camara
    I Erzurum tar Umraniyespor ledelsen 0-1 etter et mål av Onur Ayik. Flott spill fra Idrissa Camara før målet.
    45'+2
    45'+4
    Eren Tozlu
    Buyuksehir Belediye Erzurumspor angriper. Eren Tozlu header i tverrliggeren!
    46'
    Mucahit Albayrak ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    49'
    Mucahit Albayrak er tilbake i kampen igjen.
    49'
    Koray Gencerler signaliserer et frispark til Buyuksehir Belediye Erzurumspor på egen banehalvdel.
    50'
    Gokhan Alsan (Buyuksehir Belediye Erzurumspor) løfter inn en corner fra høyre på Kazim Karabekir Stadyumu.
    52'
    Emircan Altintas (Buyuksehir Belediye Erzurumspor) kommer seg fri på Kazim Karabekir Stadyumu, men avslutningen går utenfor.
    52'
    Umraniyespor angriper og Lanre Kehinde får avsluttet. Headingen treffer ikke Buyuksehir Belediye Erzurumspor-målet.
    54'
    Spillerbytte - Buyuksehir Belediye Erzurumspor
    Inn: Mikhail Rosheuvel
    Ut: Emircan Altintas
    Erkan Sozeri gjør dagens første bytte i Erzurum, når han tar ut Emircan Altintas og setter inn Mikhail Rosheuvel.
    59'
    Inn: Martin Hasek
    Ut: Aaron Samuel Olanare
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Buyuksehir Belediye Erzurumspor. Inn kommer Martin Hasek, mens Olanare tar plass på benken.
    59'
    59'
    Eren Tozlu
    Eren Tozlu (Buyuksehir Belediye Erzurumspor) header mot mål, men ballen går utenfor.
    60'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Erzurum fordi Eren Tozlu får behandling for en skade på banen.
    61'
    Eren Tozlu er tilbake på banen igjen.
    62'
    63'
    Gokhan Alsan
    Dommeren gir Gokhan Alsan (Buyuksehir Belediye Erzurumspor) et gult kort.
    63'
    65'
    Mucahit Albayrak
    Mucahit Albayrak (Buyuksehir Belediye Erzurumspor) mottar sitt første gule kort for dagen på Kazim Karabekir Stadyumu.
    65'
    Spillerbytte - Umraniyespor
    Inn: Serkan Goksu
    Ut: Kartal Yilmaz
    Recep Ucar (Umraniyespor) gjør sitt første bytte for dagen. Serkan Goksu erstatter Kartal Yilmaz.
    67'
    Inn: Oguz Gurbulak
    Ut: Yusuf Emre Gultekin
    Umraniyespor bytter ut Yusuf Gultekin med Oguz Gurbulak. Dette er det andre byttet som Recep Ucar gjør i dagens kamp.
    67'
    Mikhail Rosheuvel
    Buyuksehir Belediye Erzurumspor angriper i Erzurum. Mikhail Rosheuvel fyrer av et skudd som går utenfor.
    68'
    Inn: Yonathan Del Valle
    Ut: Onur Ayik
    Bytte for Umraniyespor. Yonathan Del Valle kommer inn for Onur Ayik på Kazim Karabekir Stadyumu.
    70'
    Inn: Oltan Karakullukcu
    Ut: Gokhan Alsan
    Buyuksehir Belediye Erzurumspor bytter ut Gokhan Alsan med Oltan Karakullukcu. Dette er det tredje byttet som Erkan Sozeri gjør i dagens kamp.
    72'
    72'
    74'
    Skudd utenfor mål, Buyuksehir Belediye Erzurumspor
    75'
    76'
    Martin Hasek
    På Kazim Karabekir Stadyumu skyter Martin Hasek (Buyuksehir Belediye Erzurumspor) rett i tverrliggeren!
    78'
    Skudd på mål, Umraniyespor
    79'
    Buyuksehir Belediye Erzurumspor, prøver et skudd, men det reddes
    79'
    Målsjanse! Martin Hasek (Buyuksehir Belediye Erzurumspor) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    80'
    Burak Ogur
    Burak Ogur (Umraniyespor) mottar sitt første gule kort for dagen på Kazim Karabekir Stadyumu.
    80'
    81'
    Frispark Buyuksehir Belediye Erzurumspor.
    84'
    Idrissa Camara
    Dommer Koray Gencerler gir Idrissa Camara (Umraniyespor) et gult kort.
    85'
    86'
    Inn: Herolind Shala
    Ut: Estrela
    Bytte for Buyuksehir Belediye Erzurumspor. Herolind Shala kommer inn for Estrela på Kazim Karabekir Stadyumu.
    87'
    87'
    Buyuksehir Belediye Erzurumspor avanserer forover i Erzurum. Mustafa Yumlu avslutter, men treffer ikke mål.
    88'
    Inn: Muammer Denizhan Taskan
    Ut: Lanre Kehinde
    Recep Ucar (Umraniyespor) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Muammer Denizhan Taskan erstatter Lanre Kehinde.
    88'
    Inn: Avdija Vrsajevic
    Ut: Idrissa Camara
    Umraniyespor gjør sitt femte bytte. Idrissa Camara erstattes av Avdija Vrsajevic.
    88'
    Buyuksehir Belediye Erzurumspor 0 - 2 Umraniyespor
    Mål: Yonathan Del Valle
    Målgivende: Oguz Gurbulak
    Umraniyespor går opp i en 0-2 ledelse etter et mål av Yonathan Del Valle. Oguz Gurbulak sto for den målgivende pasningen.
    90'+1
    90'+2
    Oltan Karakullukcu
    Buyuksehir Belediye Erzurumspor angriper, men avslutningen til Oltan Karakullukcu går utenfor.
    90'+2
    Rødt kort til Buyuksehir Belediye Erzurumspor
    Mustafa Yumlu sendes i dusjen etter å ha pådratt seg et rødt kort! Buyuksehir Belediye Erzurumspor må dermed klare seg resten av kampen med en spiller mindre.