Bekir Yilmaz (Eyupspor) slår en corner fra venstre side på Timsah Arena.
    Frispark for Eyupspor på egen banehalvdel.
    Bulent Uzun (Eyupspor) kommer seg fri på Timsah Arena, men avslutningen går utenfor.
    8'
    Bursaspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    9'
    Dommer Emre Kargin ser at linjemannen løfter flagget, og Eyupspors Timur Temeltas blåses av for offside.
    11'
    Frispark Eyupspor.
    11'
    Taskin Ilter
    Taskin Ilter (Eyupspor) header utenfor.
    12'
    Cenk Ahmet Alkilic
    Sjanse i Bursa! Cenk Ahmet (Eyupspor) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    13'
    Bursaspor, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    Emre Kargin tildeler Eyupspor en corner. Bekir Yilmaz sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    13'
    Bekir Yilmaz (Eyupspor) løfter inn en corner fra høyre på Timsah Arena.
    13'
    Offside! Yalcin Kilinc blir vinket av og Eyupspor må dermed bygge opp et nytt angrep.
    14'
    Emre Kargin signaliserer et frispark til Bursaspor på egen banehalvdel.
    18'
    Bekir Yilmaz
    Bekir Yilmaz (Eyupspor) fyrer av et skudd som går utenfor.
    19'
    En av Eyupspors spillere går i offside.
    20'
    Ugur Akdemir ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    23'
    Ugur Akdemir ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Bursa.
    24'
    Bursaspors Namik Alaskarov blåses av for offside på Timsah Arena.
    26'
    I Bursa har et frispark blitt tildelt bortelag.
    28'
    Frispark for Bursaspor på egen banehalvdel.
    31'
    Emre Kargin signaliserer et frispark til Eyupspor.
    32'
    Umut Bulut
    Eyupspor angriper i Bursa. Umut Bulut fyrer av et skudd som går utenfor.
    33'
    Spillerbytte - Bursaspor
    Inn: Ozan Sol
    Ut: Reagy Baah Ofosu
    Mustafa Er gjør dagens første bytte i Bursa, når han tar ut Reagy Ofosu og setter inn Ozan Sol.
    34'
    34'
    Frispark til Eyupspor på halvdelen til Bursaspor.
    36'
    37'
    I Bursa slår Bekir Yilmaz en corner fra venstre.
    38'
    Skudd utenfor mål, Eyupspor
    38'
    39'
    Hjørnespark til Bursaspor
    44'
    Luka Capan
    I Bursa header Luka Capan (Bursaspor) mot mål, men ballen går utenfor.
    44'
    Namik Alaskarov
    Målsjanse! Namik Alaskarov (Bursaspor) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    48'
    49'
    50'
    51'
    Emre Kargin signaliserer et frispark til Eyupspor på egen banehalvdel.
    56'
    Gult kort til Bursaspor
    Burak Altiparmak
    Burak Altiparmak (Bursaspor) pådrar seg et gult kort.
    56'
    58'
    Eyupspor angriper i Bursa. Taskin Ilter avslutter på mål, men greier ikke å score.
    58'
    58'
    59'
    59'
    Spillerbytte - Eyupspor
    Inn: Pa Amat Dibba
    Ut: Caner Huseyin Bag
    Bytte for Eyupspor. Pa Dibba kommer inn for Caner Huseyin Bag på Timsah Arena.
    60'
    61'
    Emre Kargin tildeler Eyupspor en corner. Bekir Yilmaz sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    62'
    Pa Amat Dibba
    Eyupspor angriper på Timsah Arena. Pa Dibba header utenfor.
    62'
    Mål for Eyupspor!
    Bursaspor 0 - 1 Eyupspor
    Mål: Timur Temeltas
    Målgivende: Umut Bulut
    Mål! Timur Temeltas gir Eyupspor en 0-1 ledelse. Det er en fin assist fra Umut Bulut.
    65'
    Inn: Tugbey Akgun
    Ut: Burak Altiparmak
    Bursaspor bytter ut Burak Altiparmak med Tugbey Akgun.
    69'
    Inn: Hasan Ayaroglu
    Ut: Namik Alaskarov
    Bursaspor gjør sitt tredje bytte. Namik Alaskarov erstattes av Hasan Ayaroglu.
    69'
    Timur Temeltas
    Eyupspor angriper, men avslutningen til Timur Temeltas går utenfor.
    71'
    Inn: Muhammed Akarslan
    Ut: Timur Temeltas
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Eyupspor. Inn kommer Muhammed Akarslan, mens Timur Temeltas tar plass på benken.
    72'
    Inn: Bogdan Stancu
    Ut: Umut Bulut
    Eyupspor bytter ut Umut Bulut med Bogdan Stancu. Dette er det tredje byttet som Zafer Turan gjør i dagens kamp.
    72'
    75'
    Bogdan Stancu
    Eyupspor avanserer forover i Bursa. Bogdan Stancu avslutter, men treffer ikke mål.
    76'
    Eyupspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    76'
    79'
    Muhammed Akarslan
    Målsjanse på Timsah Arena! Muhammed Akarslan fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    80'
    80'
    Muhammed Akarslan (Eyupspor) løfter inn en corner fra høyre på Timsah Arena.
    81'
    Teddy Mezague
    Eyupspor angriper på Timsah Arena, men Teddy Mezague header utenfor.
    81'
    Emre Kargin signaliserer et frispark til Bursaspor.
    83'
    84'
    Bursaspor 0 - 2 Eyupspor
    Mål: Pa Amat Dibba
    Målgivende: Muhammed Akarslan
    Mål! Pa Dibba øker ledelsen til 0-2. Flott spill fra Muhammed Akarslan før målet.
    86'
    Inn: Erencan Yardimci
    Ut: Cenk Ahmet Alkilic
    Cenk Ahmet (Eyupspor) erstattes av Erencan Yardimci.
    88'
    Inn: Mikail Okyar
    Ut: Taskin Ilter
    Zafer Turan (Eyupspor) gjør sitt femte bytte for dagen. Mikail Okyar erstatter Taskin Ilter.
    88'
    Inn: Eren Guler
    Ut: Batuhan Kor
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Bursaspor. Inn kommer Eren Guler, mens Batuhan Kor tar plass på benken.
    88'
    Inn: Taha Altikardes
    Ut: Aykut Akgun
    Aykut Akgun (Bursaspor) erstattes av Taha Altikardes.
    88'
    89'
    Emirhan Aydogan
    Emirhan Aydogan (Bursaspor) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.