1-0
2-0
3-0
    Fløyta har gått for å starte kampen.
    Bulent Birincioglu tildeler Bursaspor en corner. Massimo Bruno sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    3'
    Mål for Bursaspor!
    Bursaspor 1 - 0 Boluspor
    Mål: Nicolas Mauricio Zalazar
    Målgivende: Namik Alaskarov
    Nicolas Zalazar header ballen i mål og Bursaspor leder dermed 1-0. Namik Alaskarov sto for den målgivende pasningen.
    3'
    Kabongo Kassongo
    Boluspor angriper i Bursa. Kabongo Kasongo fyrer av et skudd som går utenfor.
    9'
    Frispark Bursaspor.
    11'
    Bulent Birincioglu signaliserer et frispark til Bursaspor på egen banehalvdel.
    12'
    Gult kort til Boluspor
    Odise Roshi
    Odise Roshi (Boluspor) får et gult kort av dommer Bulent Birincioglu.
    13'
    Boluspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    13'
    Frispark for Bursaspor på egen banehalvdel.
    14'
    Dommer Bulent Birincioglu venter med å sette i gang spillet fordi Massimo Bruno ligger nede.
    14'
    16'
    Bursaspor slipper å klare seg uten Massimo Bruno som kommer tilbake på banen igjen.
    16'
    18'
    Frispark for Boluspor på egen banehalvdel.
    19'
    Spillerbytte - Bursaspor
    Inn: Onur Atasayar
    Ut: Mehmet Erdem Ugurlu
    Bursaspor gjør sitt første bytte. Mehmet Erdem Ugurlu erstattes av Onur Atasayar.
    19'
    Bursaspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    Massimo Bruno (Bursaspor) slår en corner fra høyre side på Timsah Arena.
    22'
    Bursaspor 2 - 0 Boluspor
    Mål: Ismail Yuksek
    Målgivende: Massimo Bruno
    Ismail Yuksek header ballen i mål og Bursaspor går opp til en komfortabel 2-0-ledelse i Bursa. Flott spill fra Massimo Bruno før målet.
    22'
    Boluspor angriper på Timsah Arena, men Kabongo Kasongo header utenfor.
    26'
    28'
    29'
    Jakob Novak
    Jakob Novak (Boluspor) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    29'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Burak Altiparmak (Bursaspor) vrir seg av smerte i gresset.
    29'
    31'
    Burak Altiparmak kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Timsah Arena.
    31'
    Bursaspor angriper i Bursa, men blir avblåst for offside.
    32'
    Frispark til Bursaspor på halvdelen til Boluspor.
    32'
    I Bursa slår Abdurrahman Canli en corner fra venstre.
    36'
    36'
    38'
    Bulent Birincioglu signaliserer et frispark til Boluspor på egen banehalvdel.
    41'
    I Bursa har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    43'
    Dejvi Bregu (Boluspor) løfter inn en corner fra høyre på Timsah Arena.
    44'
    Odise Roshi
    Odise Roshi (Boluspor) kommer til en målsjanse på Timsah Arena, men klarer ikke å score.
    44'
    En av Bursaspors spillere blir avblåst for offside på Timsah Arena.
    45'
    Kabongo Kasongo (Boluspor) avanserer forover på Timsah Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    45'+2
    Bursaspor, prøver et skudd, men det reddes
    45'+2
    45'+2
    Spillerbytte - Boluspor
    Inn: Berk Yildiz
    Ut: Jakob Novak
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Boluspor. Inn kommer Berk Yildiz, mens Jakob Novak tar plass på benken.
    46'
    Luka Capan
    Målsjanse til Bursaspor! Luka Capan treffer mål, men keeper redder.
    48'
    Boluspor, prøver et skudd, men det reddes
    48'
    Massimo Bruno
    Massimo Bruno (Bursaspor) kommer seg fri på Timsah Arena, men avslutningen går utenfor.
    49'
    Bursaspor 3 - 0 Boluspor
    Mål: Massimo Bruno
    Mål! Massimo Bruno gir Bursaspor en komfortabel 3-0 ledelse.
    51'
    53'
    Mål for Boluspor!
    Bursaspor 3 - 1 Boluspor
    Mål: Kabongo Kassongo
    Målgivende: Berk Yildiz
    Mål! Kabongo Kasongo holder Bolusporet inne i kampen med en redusering til 3-1. Berk Yildiz var nest sist på ballen.
    53'
    Dejvi Bregu
    Boluspor angriper, men avslutningen til Dejvi Bregu går utenfor.
    55'
    Namik Alaskarov
    Bursaspor angriper i Bursa. Namik Alaskarov avslutter på mål, men greier ikke å score.
    55'
    55'
    58'
    Inn: Emirhan Aydogan
    Ut: Ismail Yuksek
    Bursaspor bytter ut Ismail Yuksek med Emirhan Aydogan.
    59'
    Inn: Taha Altikardes
    Ut: Tim Matavz
    Fatih Tekke (Bursaspor) gjør sitt tredje bytte for dagen. Taha Altikardes erstatter Tim Matavz.
    59'
    61'
    61'
    62'
    62'
    Dejvi Bregu
    Dejvi Bregu (Boluspor) pådrar seg et gult kort.
    62'
    Bulent Birincioglu signaliserer et frispark til Boluspor.
    63'
    Gult kort til Bursaspor
    Onur Atasayar
    Dommer Bulent Birincioglu viser Onur Atasayar (Bursaspor) det gule kortet.
    64'
    Inn: Tugay Kacar
    Ut: Eray Ataseven
    Reha Erginer gjør dagens andre bytte i Bursa, når han tar ut Eray Ataseven og setter inn Tugay Kacar.
    64'
    Bulent Birincioglu signaliserer et frispark til Boluspor like utenfor Bursaspor-området.
    65'
    Målsjanse på Timsah Arena! Kabongo Kasongo fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    66'
    66'
    Dejvi Bregu
    Boluspor avanserer forover i Bursa. Dejvi Bregu avslutter, men treffer ikke mål.
    66'
    Onur Atasayar ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    66'
    Onur Atasayar er tilbake på banen igjen.
    67'
    68'
    I Bursa har et frispark blitt tildelt bortelag.
    68'
    70'
    71'
    71'
    En av Boluspors spillere blir avblåst for offside.
    71'
    72'
    72'
    74'
    74'
    I Bursa header Massimo Bruno (Bursaspor) mot mål, men ballen går utenfor.
    74'
    Bulent Birincioglu signaliserer et frispark til Bursaspor.
    75'
    75'
    Dejvi Bregu (Boluspor) slår en corner fra høyre side på Timsah Arena.
    80'
    Berk Yildiz
    Berk Yildiz (Boluspor) header mot mål, men ballen går utenfor.
    80'
    81'
    Inn: Hakan Bilgic
    Ut: Dejvi Bregu
    Dejvi Bregu (Boluspor) erstattes av Hakan Bilgic.
    82'
    Sjanse i Bursa! Kabongo Kasongo (Boluspor) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    82'
    82'
    84'
    Emirhan Aydogan ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    84'
    86'
    Inn: Eren Guler
    Ut: Namik Alaskarov
    Bytte for Bursaspor. Eren Guler kommer inn for Namik Alaskarov på Timsah Arena.
    86'
    Inn: Aykut Akgun
    Ut: Kerem Sen
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Bursaspor. Inn kommer Aykut Akgun, mens Kerem Sen tar plass på benken.