Dommeren blåser i gang dagens kamp i Bursa.
    Bursaspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    4'
    5'
    Hasan Ayaroglu er tilbake på banen igjen.
    5'
    Abdullah Bugra Taskinsoy signaliserer et frispark til Bandirmaspor på egen banehalvdel.
    5'
    Massimo Bruno
    Bursaspor avanserer forover i Bursa. Massimo Bruno avslutter, men treffer ikke mål.
    7'
    12'
    Frispark for Bursaspor på egen banehalvdel.
    12'
    I Bursa har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    14'
    Gult kort til Bandirmaspor
    Kerim Avci
    Kerim Avci (Bandirmaspor) mottar sitt første gule kort for dagen på Timsah Arena.
    14'
    Skudd utenfor mål, Bursaspor
    18'
    20'
    Frispark for Bandirmaspor på egen banehalvdel.
    20'
    21'
    Frispark Bursaspor.
    21'
    Hjørnespark til Bursaspor
    22'
    Frispark til Bursaspor på halvdelen til Bandirmaspor.
    25'
    25'
    Abdullah Bugra Taskinsoy signaliserer et frispark til Bandirmaspor.
    27'
    Bursaspor fosser fremover, men Abdullah Bugra Taskinsoy blåser for offside på Timsah Arena.
    34'
    38'
    38'
    41'
    42'
    Skudd på mål, Bandirmaspor
    43'
    Bursaspor, prøver et skudd, men det reddes
    43'
    44'
    44'
    Spillerbytte - Bursaspor
    Inn: Reagy Baah Ofosu
    Ut: Namik Alaskarov
    Bursaspor gjør sitt første bytte. Namik Alaskarov erstattes av Reagy Ofosu.
    46'
    Kerim Avci
    Bandirmaspor fosser forover og Kerim Avci fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    46'
    46'
    Bandirmaspor angriper, men Abdullah Bugra Taskinsoy blåser for offside.
    46'
    Kerim Avci
    Kerim Avci (Bandirmaspor) fyrer av et skudd som går utenfor.
    48'
    Abdullah Bugra Taskinsoy signaliserer et frispark til Bursaspor på egen banehalvdel.
    51'
    54'
    54'
    Inn: Mert Yilmaz
    Ut: Luka Capan
    Bytte for Bursaspor. Mert Yilmaz kommer inn for Luka Capan på Timsah Arena.
    57'
    Inn: Tugbey Akgun
    Ut: Hasan Ayaroglu
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Bursaspor. Inn kommer Tugbey Akgun, mens Hasan Ayaroglu tar plass på benken.
    58'
    58'
    I Bursa har et frispark blitt tildelt bortelag.
    58'
    59'
    60'
    Inn: Batuhan Kor
    Ut: Massimo Bruno
    Ozcan Bizati gjør dagens fjerde bytte i Bursa, når han tar ut Massimo Bruno og setter inn Batuhan Kor.
    61'
    En av Bursaspors spillere blir avblåst for offside på Timsah Arena.
    62'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Elton Acolatse (Bursaspor) vrir seg av smerte i gresset.
    63'
    Elton Acolatse er tilbake i kampen igjen.
    64'
    66'
    Spillerbytte - Bandirmaspor
    Inn: Guy Lucien Michel Landel
    Ut: Dogan Can Davas
    Mustafa Gursel (Bandirmaspor) gjør sitt første bytte for dagen. Guy Michel Landel erstatter Dogan Can Davas.
    67'
    68'
    Burak Suleyman
    Dommer Abdullah Bugra Taskinsoy viser Burak Suleyman (Bandirmaspor) det gule kortet.
    68'
    Batuhan Kor
    Målsjanse til Bursaspor! Batuhan Kor treffer mål, men keeper redder.
    69'
    Bandirmaspor, prøver et skudd, men det reddes
    69'
    Burak Suleyman (Bandirmaspor) slår en corner fra venstre side på Timsah Arena.
    70'
    Bandirmaspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    70'
    Mål for Bandirmaspor!
    Bursaspor 0 - 1 Bandirmaspor
    Mål: Matej Pucko
    Målgivende: Philippe Keny
    Matej Pucko dundrer ballen i mål og Bandirmaspor tar ledelsen 0-1 på Timsah Arena. Det er en fin assist fra Philippe Keny.
    71'
    Inn: Guido Kocer
    Ut: Matej Pucko
    Matej Pucko (Bandirmaspor) erstattes av Guido Kocer.
    72'
    Inn: Levent Aycicek
    Ut: Burak Suleyman
    Bandirmaspor bytter ut Burak Suleyman med Levent Aycicek. Dette er det tredje byttet som Mustafa Gursel gjør i dagens kamp.
    73'
    74'
    Frispark Bandirmaspor.
    75'
    Elton Acolatse
    Bursaspor angriper. Elton Acolatse får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    75'
    75'
    Remi Mulumba ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    76'
    Inn: Cristobal Jorquera
    Ut: Burak Altiparmak
    Ozcan Bizati gjør dagens femte bytte i Bursa, når han tar ut Burak Altiparmak og setter inn Cristobal Jorquera.
    77'
    78'
    Bandirmaspor slipper å klare seg uten Remi Mulumba som kommer tilbake på banen i Bursa.
    78'
    79'
    Gult kort til Bursaspor
    Ismail Yuksek
    Dommer Abdullah Bugra Taskinsoy gir Ismail Yuksek (Bursaspor) et gult kort.
    79'
    Taha Altikardes
    Bursaspor fosser forover og Taha Altikardes fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    81'
    81'
    81'
    Inn: Chukwuma Emmanuel Akabueze
    Ut: Kerim Avci
    Bandirmaspor bytter ut Kerim Avci med Chukwuma Emmanuel Akabueze.
    85'
    Bandirmaspor angriper i Bursa, men blir avblåst for offside.
    86'
    I Bursa slår Chukwuma Emmanuel Akabueze en corner fra høyre.
    87'
    89'
    90'
    Cristobal Jorquera
    Bursaspor angriper i Bursa. Cristobal Jorquera avslutter på mål, men greier ikke å score.
    90'+2
    90'+2
    90'+4
    Remi Mulumba
    Remi Mulumba (Bandirmaspor) får et gult kort av dommer Abdullah Bugra Taskinsoy.