1-0
    Bulent Birincioglu signaliserer et frispark til Altinordu FK på egen banehalvdel.
    2'
    Frispark til Bursaspor på halvdelen til Altinordu FK.
    10'
    Skade: Bursaspor
    10'
    Tilbake fra skade: Bursaspor
    11'
    Frispark i en god posisjon for Altinordu FK!
    14'
    Altinordu FK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    15'
    Frispark for Bursaspor på egen banehalvdel.
    16'
    I Bursa har et frispark blitt tildelt bortelag.
    18'
    I Bursa slår Ahmet Ilhan Ozek en corner fra venstre.
    21'
    Skade: Altinordu FK
    23'
    Tilbake fra skade: Altinordu FK
    24'
    Bulent Birincioglu signaliserer et frispark til Altinordu FK.
    27'
    Mål for Bursaspor!
    Bursaspor 1 - 0 Altinordu FK
    Mål: Hasan Ayaroglu
    Målgivende: Namik Alaskarov
    Mål! Bursaspor tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Hasan Ayaroglu på Timsah Arena. Namik Alaskarov var nest sist på ballen.
    28'
    Hasan Ayaroglu
    Bursaspor angriper, men avslutningen til Hasan Ayaroglu går utenfor.
    31'
    Bursaspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    33'
    Hasan Ayaroglu (Bursaspor) løfter inn en corner fra venstre på Timsah Arena.
    34'
    Spillet på Timsah Arena er stoppet midlertidig fordi Husamettin Yener ligger nede.
    35'
    Frispark Altinordu FK.
    36'
    Husamettin Yener er tilbake i kampen igjen.
    37'
    Tugbey Akgun
    Bursaspor fosser forover og Tugbey Akgun fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    39'
    Altinordu FK, prøver et skudd, men det reddes
    39'
    Bulent Birincioglu signaliserer et frispark til Bursaspor på egen banehalvdel.
    42'
    Gult kort til Altinordu FK
    Yusuf Yalcin Arslan
    Yusuf Yalcin Arslan (Altinordu FK) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    43'
    Spillerbytte - Altinordu FK
    Inn: Furkan Metin
    Ut: Ridvan Kocak
    Altinordu FK gjør sitt første bytte. Ridvan Kocak erstattes av Furkan Metin.
    46'
    Inn: Erdi Dikmen
    Ut: Yusuf Yalcin Arslan
    Huseyin Eroglu (Altinordu FK) gjør sitt andre bytte for dagen. Erdi Dikmen erstatter Yusuf Yalcin Arslan.
    46'
    Inn: Muzaffer Kocaer
    Ut: Sami Satilmis
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Altinordu FK. Inn kommer Muzaffer Kocaer, mens Sami Satilmis tar plass på benken.
    46'
    50'
    I Bursa har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    54'
    Muzaffer Kocaer
    Muzaffer Kocaer (Altinordu FK) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    55'
    Frispark Bursaspor.
    55'
    Ali Dere
    Altinordu FK angriper. Ali Dere får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    56'
    Bursaspor, prøver et skudd, men det reddes
    56'
    57'
    Frispark for Altinordu FK på egen banehalvdel.
    58'
    Inn: Ahmet Dereli
    Ut: Feyttullah Gurluk
    Bytte for Altinordu FK. Ahmet Dereli kommer inn for Feyttullah Gurluk på Timsah Arena.
    58'
    Spillerbytte - Bursaspor
    Inn: Vefa Temel
    Ut: Tugbey Akgun
    Tugbey Akgun (Bursaspor) erstattes av Vefa Temel.
    59'
    Husamettin Yener
    Sjanse til Altinordu FK! Husamettin Yener er nær ved å score, men keeper redder.
    60'
    60'
    Ahmet Ilhan Ozek
    Målsjanse til Altinordu FK! Ahmet Ilhan Ozek treffer mål, men keeper redder.
    61'
    61'
    61'
    62'
    63'
    63'
    65'
    Hasan Ayaroglu (Bursaspor) slår en corner fra høyre side på Timsah Arena.
    67'
    67'
    Burak Altiparmak
    Burak Altiparmak (Bursaspor) avanserer forover på Timsah Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    69'
    69'
    Bulent Birincioglu tildeler Bursaspor en corner. Hasan Ayaroglu sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    70'
    70'
    Bulent Birincioglu tildeler Bursaspor en corner. Hasan Ayaroglu sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    74'
    75'
    Hasan Ayaroglu (Bursaspor) løfter inn en corner fra høyre på Timsah Arena.
    78'
    I Bursa slår Hasan Ayaroglu en corner fra høyre.
    79'
    Inn: Recep Aydin
    Ut: Muzaffer Kocaer
    Altinordu FK bytter ut Muzaffer Kocaer med Recep Aydin.
    80'
    Ahmet Dereli
    Dommeren gir Ahmet Dereli (Altinordu FK) et gult kort.
    81'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Nicolas Zalazar (Bursaspor) vrir seg av smerte i gresset.
    81'
    Ahmet Ilhan Ozek (Altinordu FK) får et gult kort av dommer Bulent Birincioglu.
    83'
    Nicolas Zalazar ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Bursa.
    83'
    85'
    Det blir farlig! Frispark for Bursaspor er nær straffområde.
    87'
    Bulent Birincioglu signaliserer et frispark til Altinordu FK like utenfor Bursaspor-området.
    90'
    Bulent Birincioglu tildeler Altinordu FK en corner. Ahmet Dereli sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.