Burley stiller med følgende XI(4-3-3): Pope - Lowton, Taylor, Tarkowski, Mee - Gudmundsson, Brownhill, Westwood - Wood, McNeil, Cornet.
    Brentford kontrer med følgende XI(3-5-2): Fernández - Pinnock, Jansson, Zanka - Onyeka, Henry, Nørgaard, Canós, Jensen - Forss, Toney.
    Burnley FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Mål for Burnley!
    Burnley 1 - 0 Brentford
    Mål: Chris Wood
    Målgivende: Matthew Lowton
    Ai ai ai! Chris Wood dundrer ballen i mål og Burnley FC tar ledelsen 1-0 på Turf Moor. Fin passning, fin bevegelse og knallhard avslutning fra Wood.
    4'
    Jon Moss signaliserer et frispark til Burnley FC på egen banehalvdel.
    8'
    Frispark for Brentford FC på egen banehalvdel.
    8'
    Offside! Chris Wood (Burnley FC) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    9'
    Brentford FC angriper, men Ivan Toney vinkes av for offside.
    17'
    Målet til Burnley sjekkes av VAR
    17'
    Målet til Burnley blir annullert
    Herlig spill fra Burnley, men Wood er hårfint i offside og målet annulleres. Burnley klart best i åpningen av kampen.
    17'
    Burnley FC fosser fremover, men Chris Wood går rett i offsidefella.
    17'
    Offside! Ivan Toney blir vinket av og Brentford FC må dermed bygge opp et nytt angrep.
    19'
    Ivan Toney
    Brentford FC fosser forover og Ivan Toney fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    28'
    Burnley, prøver et skudd, men det reddes
    28'
    Johann Gudmundsson
    Sjanse til Burnley FC! Johann Gudmundsson er nær ved å score, men keeper redder.
    29'
    Brentford, prøver et skudd, men det reddes
    29'
    Jon Moss tildeler Burnley FC en corner. Johann Gudmundsson sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    30'
    James Tarkowski
    Burnley FC angriper på Turf Moor, men James Tarkowski header utenfor.
    30'
    Burnley 2 - 0 Brentford
    Mål: Matthew Lowton
    Målgivende: Charlie Taylor
    Denne gangen er det ikke offside! Matthew Lowton header inn 2-0 og Burnley FC øker ledelsen på Turf Moor. For en stuss av Lowton.
    32'
    Frispark til Brentford FC på halvdelen til Burnley FC.
    34'
    Burnley 3 - 0 Brentford
    Mål: Maxwel Cornet
    Målgivende: Dwight McNeil
    Festfotball! Maxwel Cornet øker ledelsen til 3-0. Og for et skudd! Kliner til i krysset. Burnely helt i hundre på eget gress.
    36'
    Johann Gudmundsson (Burnley FC) løfter inn en corner fra venstre på Turf Moor.
    42'
    Burnley FCs Maxwel Cornet blåses av for offside på Turf Moor.
    43'
    Ben Mee
    Ben Mee (Burnley FC) kommer til en målsjanse på Turf Moor, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    43'
    Chris Wood
    Burnley FC angriper, men avslutningen til Chris Wood går utenfor.
    44'
    Frispark for Burnley FC på egen banehalvdel.
    45'+1
    Christian Nørgaard
    Målsjanse på Turf Moor! Christian Nørgaard fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    50'
    50'
    Offside! Rico Henry blir vinket av og Brentford FC må dermed bygge opp et nytt angrep.
    51'
    I Burnley har et frispark blitt tildelt bortelag.
    57'
    Spillerbytte - Brentford
    Inn: Saman Ghoddos
    Ut: Frank Onyeka
    Brentford FC gjør sitt første bytte. Frank Onyeka erstattes av Saman Ghoddos.
    58'
    59'
    I Burnley slår Ashley Westwood en corner fra venstre.
    61'
    Matthew Lowton
    Sjanse! Burnley FC avanserer forover, men Matthew Lowton avslutter utenfor.
    61'
    Dwight McNeil
    Målsjanse! Dwight McNeil (Burnley FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    62'
    Frispark Burnley FC.
    63'
    Jon Moss signaliserer et frispark til Brentford FC på egen banehalvdel.
    64'
    Mathias Jensen (Brentford FC) slår en corner fra venstre side på Turf Moor.
    65'
    Mathias Jensen
    Mathias Jensen (Brentford FC) kommer til en målsjanse på Turf Moor, men klarer ikke å score.
    67'
    Spillerbytte - Burnley
    Inn: Matej Vydra
    Ut: Maxwel Cornet
    Burnley FC bytter ut Maxwel Cornet med Matej Vydra. Dette er det første byttet som Sean Dyche gjør i dagens kamp.
    68'
    Inn: Vitaly Janelt
    Ut: Mathias Jensen
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Brentford FC. Inn kommer Vitaly Janelt, mens Mathias Jensen tar plass på benken.
    68'
    69'
    I Burnley slår Johann Gudmundsson en corner fra høyre.
    71'
    Frisparket tildelt Burnley FC er farlig nær Brentford FCs målområde.
    72'
    Gult kort til Brentford
    Saman Ghoddos
    Saman Ghoddos (Brentford FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    72'
    Ivan Toney
    Ivan Toney (Brentford FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    74'
    Jon Moss signaliserer et frispark til Burnley FC.
    75'
    Sjanse! Burnley FC avanserer forover, men Dwight McNeil avslutter utenfor.
    76'
    Frispark til Burnley FC på halvdelen til Brentford FC.
    76'
    Inn: Mads Roerslev Rasmussen
    Ut: Sergi Canos
    Brentford FC bytter ut Sergi Canos med Mads Roerslev Rasmussen.
    77'
    78'
    Mål for Brentford!
    Burnley 3 - 1 Brentford
    Mål: Saman Ghoddos
    Målgivende: Christian Nørgaard
    Mål! Saman Ghoddos reduserer til 3-1 på Turf Moor i Burnley. Flott spill fra Christian Nørgaard før målet.
    79'
    81'
    Gult kort til Burnley
    Dwight McNeil (Burnley FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.