Kampen er i gang på Municipal El Plantio.
    UD Almería fosser fremover, men Juan Luis Pulido Santana blåser for offside på Municipal El Plantio.
    3'
    Ernesto Gomez
    Sjanse i Burgos! Ernesto Gomez (Burgos CF) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    4'
    UD Almería, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Hjørnespark til UD Almería
    7'
    Sjanse til Burgos CF! Ernesto Gomez er nær ved å score, men keeper redder.
    8'
    8'
    Andy (Burgos CF) løfter inn en corner fra høyre på Municipal El Plantio.
    8'
    Frispark for UD Almería på egen banehalvdel.
    9'
    Burgos CF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    10'
    Burgos CF fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    16'
    Mål for UD Almería!
    Burgos CF 0 - 1 UD Almería
    Mål: Lucas Robertone
    Målgivende: Umar Sadiq
    UD Almería leder 0-1 etter en scoring av Lucas Robertone. Flott spill fra Umar Sadiq før målet.
    17'
    Umar Sadiq
    UD Almería angriper, men avslutningen til Umar Sadiq går utenfor.
    20'
    UD Almería må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Burgos CF.
    25'
    Miguel Rubio
    I Burgos header Miguel Angel Rubio (Burgos CF) mot mål, men ballen går utenfor.
    25'
    Largie Ramazani
    UD Almería angriper. Largie Ramazani får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    27'
    Burgos CF, prøver et skudd, men det reddes
    27'
    Lucas Robertone
    Lucas Robertone (UD Almería) kommer til en målsjanse på Municipal El Plantio, men klarer ikke å score.
    27'
    Juan Luis Pulido Santana signaliserer et frispark til Burgos CF.
    27'
    Grego Sierra
    Grego Sierra (Burgos CF) kommer til en målsjanse på Municipal El Plantio, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    28'
    Juan Luis Pulido Santana signaliserer et frispark til Burgos CF på egen banehalvdel.
    29'
    En av Burgos CFs spillere går i offside.
    30'
    En av Burgos CFs spillere blir avblåst for offside på Municipal El Plantio.
    32'
    En av UD Almerías spillere blir avblåst for offside.
    34'
    Burgos CF angriper, men blir avblåst for offside.
    35'
    Dommer Juan Luis Pulido Santana ser at linjemannen løfter flagget, og UD Almerías Umar Sadiq blåses av for offside.
    36'
    Frispark Burgos CF.
    38'
    Målsjanse! Largie Ramazani (UD Almería) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    40'
    UD Almería tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    41'
    Alejandro Pozo
    Målsjanse til UD Almería! Alejandro Pozo treffer mål, men keeper redder.
    42'
    42'
    43'
    I Burgos slår Lucas Robertone en corner fra venstre.
    44'
    Burgos CF scorer selvmål!
    Burgos CF 0 - 2 UD Almería
    Mål: Grego Sierra
    Grego Sierra setter ballen i eget mål! Dermed er stillingen 0-2 på Municipal El Plantio.
    44'
    I Burgos slår Andy en corner fra høyre.
    45'+1
    I Burgos får Ernesto Gomez (Burgos CF) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    45'+1
    45'+1
    I Burgos har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    46'
    Grego Sierra (Burgos CF) fyrer av et skudd som går utenfor.
    47'
    Samu
    UD Almería angriper i Burgos. Samu avslutter på mål, men greier ikke å score.
    48'
    48'
    Burgos CF angriper i Burgos, men blir avblåst for offside.
    49'
    50'
    Frispark til UD Almería på halvdelen til Burgos CF.
    51'
    UD Almería avanserer forover i Burgos. Largie Ramazani avslutter, men treffer ikke mål.
    52'
    VAR sjekker om det er straffe til UD Almería
    53'
    Ingen straffe til UD Almería
    53'
    Frispark til Burgos CF på halvdelen til UD Almería.
    53'
    Gult kort til UD Almería
    Lucas Robertone (UD Almería) mottar sitt første gule kort for dagen på Municipal El Plantio.
    53'
    I Burgos har et frispark blitt tildelt bortelag.
    55'
    Gult kort til Burgos CF
    Grego Sierra (Burgos CF) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    55'
    Juan Luis Pulido Santana tildeler Burgos CF en corner. Andy sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    56'
    Frispark UD Almería.
    57'
    Spillerbytte - UD Almería
    Inn: Curro
    Ut: Arvin Appiah
    UD Almería bytter ut Arvin Appiah med Curro.
    58'
    60'
    Spillerbytte - Burgos CF
    Inn: Guillermo
    Ut: Filip Malbasic
    Burgos CF gjør sitt første bytte. Filip Malbasic erstattes av Guillermo.
    60'
    Inn: Saul Berjon
    Ut: Miki Munoz
    Julian Calero (Burgos CF) gjør sitt andre bytte for dagen. Saul Berjon erstatter Miki Munoz.
    60'
    UD Almería angriper i Burgos. Largie Ramazani fyrer av et skudd som går utenfor.
    63'
    64'
    Unai Elgezabal
    Unai Elgezabal (Burgos CF) kommer seg fri på Municipal El Plantio, men avslutningen går utenfor.
    64'
    70'
    Inn: Alvaro Rodriguez
    Ut: Raul Navarro del Río
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Burgos CF. Inn kommer Alvaro Rodriguez, mens Raul Navarro del Río tar plass på benken.
    71'
    Inn: Roberto Alarcon
    Ut: Ernesto Gomez
    Julian Calero gjør dagens fjerde bytte i Burgos, når han tar ut Ernesto Gomez og setter inn Roberto Alarcon.
    71'
    Guillermo
    Burgos CF fosser forover og Guillermo fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    71'
    71'
    72'
    VAR sjekker om det er straffe til Burgos CF
    75'
    Ingen straffe til Burgos CF
    75'
    Inn: César De La Hoz
    Ut: Largie Ramazani
    Largie Ramazani (UD Almería) erstattes av César De La Hoz.
    76'
    Inn: Jose Carlos Lazo
    Ut: Lucas Robertone
    UD Almería bytter ut Lucas Robertone med Jose Carlos Lazo. Dette er det tredje byttet som Rubi gjør i dagens kamp.
    76'
    Roberto Alarcon
    Roberto Alarcon (Burgos CF) kommer seg fri på Municipal El Plantio, men avslutningen går utenfor.
    77'
    Umar Sadiq
    Sjanse! UD Almería avanserer forover, men Umar Sadiq avslutter utenfor.
    81'
    81'
    Unai Elgezabal (Burgos CF) pådrar seg et gult kort.
    82'
    Frisparket tildelt Burgos CF er farlig nær UD Almerías målområde.
    84'
    Skudd utenfor mål, Burgos CF
    85'
    Inn: Dyego Sousa
    Ut: Eguaras
    UD Almería bytter ut Eguaras med Dyego Sousa.
    86'
    Inn: Arnau Puigmal
    Ut: Umar Sadiq
    UD Almería gjør sitt femte bytte. Umar Sadiq erstattes av Arnau Puigmal.
    86'
    86'
    87'
    Arnau Puigmal
    Dommeren gir Arnau Puigmal (UD Almería) et gult kort.
    87'
    Straffe til Burgos CF!
    88'
    89'
    Dommeren dømmer straffe til Burgos CF
    90'
    Pablo Valcarce (Burgos CF) bommer på straffe!
    90'
    Pablo Valcarce
    Målsjanse til Burgos CF! Pablo Valcarce treffer mål, men keeper redder.
    90'
    90'
    Inn: Alex Alegria
    Ut: Jose Matos
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Burgos CF. Inn kommer Alex Alegria, mens Jose Matos tar plass på benken.
    90'+1
    Fernando Martinez ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    90'+2
    UD Almería slipper å klare seg uten Fernando Martinez som kommer tilbake på banen igjen.
    90'+3
    Frispark for Burgos CF på egen banehalvdel.
    90'+4
    90'+4
    Jose Carlos Lazo
    UD Almería fosser forover og Jose Carlos Lazo fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    90'+5
    90'+5
    Jose Carlos Lazo (UD Almería) slår en corner fra høyre side på Municipal El Plantio.