Ulisses Garcia (BSC Young Boys) kommer til en målsjanse på Stadion Wankdorf, men klarer ikke å score.
    Mål for Young Boys!
    Young Boys 1 - 0 FC St. Gallen 1879
    Mål: Jordan Siebatcheu
    Målgivende: Michel Aebischer
    Mål! Jordan Siebatcheu header ballen i mål og gir BSC Young Boys ledelsen 1-0 på Stadion Wankdorf. Michel Aebischer sto for den målgivende pasningen.
    3'
    Skudd på mål, Young Boys
    6'
    FC St. Gallen 1879, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Jordan Siebatcheu
    BSC Young Boys angriper i Bern. Jordan Siebatcheu fyrer av et skudd som går utenfor.
    9'
    Luca Cibelli signaliserer et frispark til BSC Young Boys på egen banehalvdel.
    10'
    14'
    Frispark FC St. Gallen 1879.
    16'
    Hjørnespark til FC St. Gallen 1879
    16'
    17'
    FC St. Gallen 1879 angriper i Bern, men blir avblåst for offside.
    17'
    Frispark til BSC Young Boys på halvdelen til FC St. Gallen 1879.
    19'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Christian Fassnacht (BSC Young Boys) vrir seg av smerte i gresset.
    19'
    Spillet på Stadion Wankdorf er stoppet midlertidig fordi Michael Kempter ligger nede.
    19'
    I Bern har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    24'
    Spillerbytte - Young Boys
    Inn: Felix Mambimbi
    Ut: Christian Fassnacht
    David Wagner (BSC Young Boys) gjør sitt første bytte for dagen. Felix Mambimbi erstatter Christian Fassnacht.
    24'
    Michael Kempter er tilbake i kampen igjen.
    25'
    Luca Cibelli signaliserer et frispark til BSC Young Boys.
    25'
    FC St. Gallen 1879 tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    27'
    Frispark for FC St. Gallen 1879 på egen banehalvdel.
    27'
    BSC Young Boys tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    29'
    Frispark for BSC Young Boys på egen banehalvdel.
    31'
    Gult kort til FC St. Gallen 1879
    Thody Elie Youan
    Thody Elie Youan (FC St. Gallen 1879) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    31'
    I Bern har et frispark blitt tildelt bortelag.
    32'
    33'
    I Bern slår Ulisses Garcia en corner fra høyre.
    34'
    Sandro Lauper
    Sandro Lauper (BSC Young Boys) fyrer av et skudd som går utenfor.
    34'
    Luca Cibelli signaliserer et frispark til FC St. Gallen 1879 på egen banehalvdel.
    35'
    36'
    39'
    41'
    Målsjanse på Stadion Wankdorf! Thody Elie Youan fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    41'
    Young Boys, prøver et skudd, men det reddes
    41'
    Nicolas Moumi Ngamaleu
    Nicolas Moumi Ngamaleu (BSC Young Boys) avanserer forover på Stadion Wankdorf. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    43'
    43'
    Luca Cibelli signaliserer et frispark til FC St. Gallen 1879.
    44'
    Frispark til FC St. Gallen 1879 på halvdelen til BSC Young Boys.
    44'
    Felix Mambimbi
    Felix Mambimbi (BSC Young Boys) kommer seg fri på Stadion Wankdorf, men avslutningen går utenfor.
    45'
    Offside! Meschak Elia blir vinket av og BSC Young Boys må dermed bygge opp et nytt angrep.
    45'+1
    45'+1
    Jordan Siebatcheu (BSC Young Boys) slår en corner fra høyre side på Stadion Wankdorf.
    45'+2
    47'
    Young Boys 2 - 0 FC St. Gallen 1879
    Mål: Felix Mambimbi
    I Bern øker BSC Young Boys ledelsen til 2-0 takket være et mål av Felix Mambimbi.
    47'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Bern fordi Musah Nuhu får behandling for en skade på banen.
    49'
    Frispark BSC Young Boys.
    51'
    52'
    Musah Nuhu er på beina igjen og fortsetter kampen.
    52'
    Jeremy Guillemenot ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    53'
    FC St. Gallen 1879 slipper å klare seg uten Jeremy Guillemenot som kommer tilbake på banen i Bern.
    54'
    Skudd utenfor mål, FC St. Gallen 1879
    55'
    David Von Ballmoos (BSC Young Boys) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Stadion Wankdorf.
    55'
    Spillerbytte - FC St. Gallen 1879
    Inn: Kwadwo Duah
    Ut: Isaac Schmidt
    FC St. Gallen 1879 bytter ut Isaac Schmidt med Kwadwo Duah. Dette er det første byttet som Peter Zeidler gjør i dagens kamp.
    56'
    Inn: Boubacar Traore
    Ut: Alessio Besio
    FC St. Gallen 1879 gjør sitt andre bytte. Alessio Besio erstattes av Boubacar Traore.
    56'
    BSC Young Boys fosser fremover, men Christopher Martins går rett i offsidefella.
    57'
    59'
    BSC Young Boys slipper å klare seg uten David Von Ballmoos som kommer tilbake på banen igjen.
    59'
    BSC Young Boys må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra FC St. Gallen 1879.
    60'
    Gult kort til Young Boys
    Mohamed Camara
    Mohamed Camara (BSC Young Boys) får et gult kort av dommer Luca Cibelli.
    60'
    Mål for FC St. Gallen 1879!
    Young Boys 2 - 1 FC St. Gallen 1879
    Mål: Kwadwo Duah
    Kwadwo Duah setter inn en redusering på Stadion Wankdorf. Stillingen er nå 2-1.
    61'
    62'
    BSC Young Boys angriper, men avslutningen til Jordan Siebatcheu går utenfor.
    64'
    65'
    67'
    Inn: Vincent Sierro
    Ut: Nicolas Moumi Ngamaleu
    David Wagner gjør dagens andre bytte i Bern, når han tar ut Nicolas Moumi Ngamaleu og setter inn Vincent Sierro.
    69'
    Inn: Wilfried Kanga
    Ut: Jordan Siebatcheu
    Jordan Siebatcheu (BSC Young Boys) erstattes av Wilfried Kanga.
    69'
    Inn: Fabian Schubert
    Ut: Jeremy Guillemenot
    FC St. Gallen 1879 bytter ut Jeremy Guillemenot med Fabian Schubert.
    69'
    Fabian Schubert
    Sjanse! FC St. Gallen 1879 avanserer forover, men Fabian Schubert avslutter utenfor.
    70'
    72'
    75'
    Luca Cibelli tildeler BSC Young Boys en corner. Ulisses Garcia sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    76'
    77'
    Michel Aebischer
    Dommer Luca Cibelli gir Michel Aebischer (BSC Young Boys) et gult kort.
    77'
    Kwadwo Duah
    I Bern header Kwadwo Duah (FC St. Gallen 1879) mot mål, men ballen går utenfor.
    78'
    78'
    Ulisses Garcia (BSC Young Boys) løfter inn en corner fra venstre på Stadion Wankdorf.
    81'
    Vincent Sierro
    BSC Young Boys avanserer forover i Bern. Vincent Sierro avslutter, men treffer ikke mål.
    81'
    81'
    Inn: Tim Staubli
    Ut: Leonhard Munst
    Bytte for FC St. Gallen 1879. Tim Staubli kommer inn for Leonhard Munst på Stadion Wankdorf.
    82'
    Inn: Patrick Sutter
    Ut: Thody Elie Youan
    Bytte for FC St. Gallen 1879. Patrick Sutter kommer inn for Thody Elie Youan på Stadion Wankdorf.
    82'
    83'
    84'
    Inn: Quentin Maceiras
    Ut: Ulisses Garcia
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for BSC Young Boys. Inn kommer Quentin Maceiras, mens Ulisses Garcia tar plass på benken.
    84'
    Inn: Fabian Rieder
    Ut: Mohamed Camara
    Mohamed Camara (BSC Young Boys) erstattes av Fabian Rieder.
    84'
    85'
    86'
    Tim Staubli
    Sjanse i Bern! Tim Staubli (FC St. Gallen 1879) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    86'
    86'
    Tim Staubli (FC St. Gallen 1879) løfter inn en corner fra høyre på Stadion Wankdorf.
    86'
    Fabian Schubert (FC St. Gallen 1879) kommer til avslutning på Stadion Wankdorf, men headingen blir reddet.
    86'
    86'
    Fabian Schubert (FC St. Gallen 1879) kommer seg fri på Stadion Wankdorf, men avslutningen går utenfor.
    88'
    90'
    90'
    BSC Young Boys fosser fremover, men Luca Cibelli blåser for offside på Stadion Wankdorf.
    90'
    Wilfried Kanga
    Sjanse til BSC Young Boys! Wilfried Kanga er nær ved å score, men keeper redder.