2-1
3-1
    FC Lugano tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    4'
    Lukas Fahndrich tildeler BSC Young Boys en corner. Fabian Rieder sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    6'
    Hjørnespark til Young Boys
    7'
    I Bern slår Fabian Rieder en corner fra høyre.
    8'
    Michel Aebischer
    Sjanse i Bern! Michel Aebischer (BSC Young Boys) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    9'
    FC Lugano, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Sandi Lovric (FC Lugano) løfter inn en corner fra høyre på Stadion Wankdorf.
    9'
    I Bern har et frispark blitt tildelt bortelag.
    11'
    I Bern slår Sandi Lovric en corner fra høyre.
    12'
    Jordan Siebatcheu
    Målsjanse til BSC Young Boys! Jordan Siebatcheu treffer mål, men keeper redder.
    13'
    13'
    Frispark til BSC Young Boys på halvdelen til FC Lugano.
    14'
    Fabian Rieder
    Målsjanse på Stadion Wankdorf! Fabian Rieder fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    15'
    15'
    BSC Young Boys må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra FC Lugano.
    15'
    Zan Celar
    Zan Celar (FC Lugano) kommer til en målsjanse på Stadion Wankdorf, men klarer ikke å score.
    16'
    Lukas Fahndrich signaliserer et frispark til BSC Young Boys på egen banehalvdel.
    17'
    Frispark for FC Lugano på egen banehalvdel.
    20'
    Lukas Fahndrich signaliserer et frispark til BSC Young Boys.
    23'
    Sjanse! BSC Young Boys avanserer forover, men Michel Aebischer avslutter utenfor.
    24'
    Det blir farlig! Frispark for FC Lugano er nær straffområde.
    26'
    Mål for FC Lugano!
    Young Boys 0 - 1 FC Lugano
    Mål: Sandi Lovric
    Mål! Sandi Lovric gir FC Lugano en 0-1 ledelse.
    27'
    29'
    Frispark FC Lugano.
    31'
    Jonathan Sabbatini (FC Lugano) løfter inn en corner fra venstre på Stadion Wankdorf.
    33'
    Lukas Fahndrich tildeler FC Lugano en corner. Reto Ziegler sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    33'
    Olivier Custodio
    Olivier Custodio (FC Lugano) fyrer av et skudd som går utenfor.
    34'
    Frispark for BSC Young Boys på egen banehalvdel.
    35'
    Michel Aebischer vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    35'
    Michel Aebischer kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Stadion Wankdorf.
    36'
    Frispark til FC Lugano på halvdelen til BSC Young Boys.
    38'
    BSC Young Boys tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    38'
    40'
    Skudd utenfor mål, Young Boys
    41'
    Fabian Lustenberger (BSC Young Boys) slår en corner fra høyre side på Stadion Wankdorf.
    41'
    Lukas Fahndrich tildeler BSC Young Boys en corner. Jordan Lefort sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    42'
    BSC Young Boys angriper i Bern. Michel Aebischer fyrer av et skudd som går utenfor.
    42'
    Lukas Fahndrich signaliserer et frispark til FC Lugano på egen banehalvdel.
    43'
    Gult kort til FC Lugano
    Kreshnik Hajrizi
    Dommeren gir Kreshnik Hajrizi (FC Lugano) et gult kort.
    45'+1
    Gult kort til Young Boys
    Michel Aebischer (BSC Young Boys) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    45'+1
    Meschak Elia
    BSC Young Boys angriper i Bern. Meschak Elia avslutter på mål, men greier ikke å score.
    46'
    46'
    Frispark i en god posisjon for BSC Young Boys!
    47'
    Målsjanse! Jordan Siebatcheu (BSC Young Boys) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    47'
    51'
    En av BSC Young Boyss spillere blir avblåst for offside.
    54'
    57'
    Spillerbytte - Young Boys
    Inn: Wilfried Kanga
    Ut: Christopher Martins
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for BSC Young Boys. Inn kommer Wilfried Kanga, mens Christopher Martins tar plass på benken.
    58'
    Inn: Vincent Sierro
    Ut: Fabian Rieder
    BSC Young Boys bytter ut Fabian Rieder med Vincent Sierro. Dette er det andre byttet som David Wagner gjør i dagens kamp.
    58'
    Inn: Quentin Maceiras
    Ut: Silvan Hefti
    Bytte for BSC Young Boys. Quentin Maceiras kommer inn for Silvan Hefti på Stadion Wankdorf.
    58'
    Felix Mambimbi
    Felix Mambimbi (BSC Young Boys) avanserer forover på Stadion Wankdorf. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    58'
    58'
    BSC Young Boys avanserer forover i Bern. Michel Aebischer avslutter, men treffer ikke mål.
    59'
    I Bern slår Michel Aebischer en corner fra venstre.
    60'
    Spillerbytte - FC Lugano
    Inn: Mickael Facchinetti
    Ut: Stefano Guidotti
    FC Lugano gjør sitt første bytte. Stefano Guidotti erstattes av Mickael Facchinetti.
    61'
    VAR sjekker om det er straffe til Young Boys
    61'
    Dommeren dømmer straffe til Young Boys
    62'
    Straffe! Dommer Lukas Fahndrich plasserer ballen på krittmerket for BSC Young Boys...
    63'
    Jonathan Sabbatini
    Dommer Lukas Fahndrich viser Jonathan Sabbatini (FC Lugano) det gule kortet.
    63'
    Young Boys scorer på straffe!
    Young Boys 1 - 1 FC Lugano
    Mål: Jordan Siebatcheu
    Mål! BSC Young Boys får et straffespark i Bern. Jordan Siebatcheu tar vare på sjansen og utligner til 1-1.
    63'
    66'
    En av FC Luganos spillere går i offside.
    66'
    I Bern har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    67'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Bern fordi Jordan Siebatcheu får behandling for en skade på banen.
    68'
    Jordan Siebatcheu ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Bern.
    69'
    70'
    Quentin Maceiras
    Sjanse i Bern! Quentin Maceiras (BSC Young Boys) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    72'
    72'
    72'
    Inn: Mohamed El Amine Amoura
    Ut: Mattia Bottani
    Mattia Croci-Torti (FC Lugano) gjør sitt andre bytte for dagen. Mohamed El Amine Amoura erstatter Mattia Bottani.
    72'
    Frispark BSC Young Boys.
    75'
    Reto Ziegler
    Reto Ziegler (FC Lugano) kommer seg fri på Stadion Wankdorf, men avslutningen går utenfor.
    76'
    76'
    76'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Olivier Custodio (FC Lugano) vrir seg av smerte i gresset.
    77'
    Olivier Custodio er tilbake i kampen igjen.
    78'
    Inn: Mohamed Camara
    Ut: Fabian Lustenberger
    Fabian Lustenberger (BSC Young Boys) erstattes av Mohamed Camara.
    80'
    Inn: Miralem Sulejmani
    Ut: Felix Mambimbi
    BSC Young Boys bytter ut Felix Mambimbi med Miralem Sulejmani.
    80'
    Sandro Lauper (BSC Young Boys) slår en corner fra venstre side på Stadion Wankdorf.
    80'
    80'
    Inn: Christopher Lungoyi
    Ut: Zan Celar
    Zan Celar (FC Lugano) erstattes av Christopher Lungoyi.
    81'
    Inn: Yuri
    Ut: Olivier Custodio
    Yuri (FC Lugano) erstatter Olivier Custodio som muligens er skadet.
    81'
    Mål for Young Boys!
    Young Boys 2 - 1 FC Lugano
    Mål: Wilfried Kanga
    Målgivende: Miralem Sulejmani
    BSC Young Boys leder 2-1 etter en scoring av Wilfried Kanga. Flott spill fra Miralem Sulejmani før målet.
    81'
    84'
    FC Lugano angriper i Bern. Reto Ziegler avslutter på mål, men greier ikke å score.
    85'
    Young Boys, prøver et skudd, men det reddes
    85'
    86'
    Young Boys 3 - 1 FC Lugano
    Wilfried Kanga øker BSC Young Boyss ledelse til 3-1! Miralem Sulejmani var nest sist på ballen.