1 618
    Newcastle United FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    1'
    Leandro Trossard
    Leandro Trossard (Brighton & Hove Albion FC) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    6'
    Newcastle United, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    I Falmer slår Leandro Trossard en corner fra høyre.
    9'
    Shane Duffy
    Shane Duffy (Brighton & Hove Albion FC) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    9'
    9'
    David Coote signaliserer et frispark til Newcastle United FC på egen banehalvdel.
    11'
    Gult kort til Newcastle United
    Jamaal Lascelles
    Dommeren gir Jamaal Lascelles (Newcastle United FC) et gult kort.
    12'
    Leandro Trossard (Brighton & Hove Albion FC) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på American Express Community Stadium.
    13'
    Brighton & Hove Albion FC slipper å klare seg uten Leandro Trossard som kommer tilbake på banen igjen.
    14'
    Frispark for Newcastle United FC på egen banehalvdel.
    14'
    Frispark for Brighton & Hove Albion FC på egen banehalvdel.
    15'
    David Coote tildeler Brighton & Hove Albion FC en corner. Solly March sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    20'
    VAR sjekker om det er straffe til Brighton
    20'
    Brighton & Hove Albion FC har fått straffespark på American Express Community Stadium!
    22'
    Dommeren dømmer straffe til Brighton
    22'
    Brighton scorer på straffe!
    Brighton 1 - 0 Newcastle United
    Mål: Leandro Trossard
    Mål! Leandro Trossard gir Brighton & Hove Albion FC ledelsen 1-0 på American Express Community Stadium. Målet kom på et straffespark.
    24'
    Marc Cucurella
    Målsjanse! Marc Cucurella (Brighton & Hove Albion FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    27'
    Matt Ritchie (Newcastle United FC) slår en corner fra høyre side på American Express Community Stadium.
    28'
    Brighton & Hove Albion FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    29'
    Frispark Brighton & Hove Albion FC.
    35'
    Brighton & Hove Albion FC angriper, men Leandro Trossard vinkes av for offside.
    36'
    38'
    David Coote signaliserer et frispark til Brighton & Hove Albion FC på egen banehalvdel.
    39'
    Matt Ritchie (Newcastle United FC) løfter inn en corner fra høyre på American Express Community Stadium.
    42'
    Offside! Allan Saint-Maximin (Newcastle United FC) er alene igjennom, men dommer David Coote ser at linjemannen er oppe med flagget.
    42'
    43'
    45'
    45'
    Solly March
    Brighton & Hove Albion FC angriper og Solly March får avsluttet. Headingen treffer ikke Newcastle United FC-målet.
    45'+2
    Spillerbytte - Brighton
    Inn: Alexis MacAllister
    Ut: Enock Mwepu
    Brighton & Hove Albion FC bytter ut Enock Mwepu med Alexis MacAllister. Dette er det første byttet som Graham Potter gjør i dagens kamp.
    46'
    Leandro Trossard (Brighton & Hove Albion FC) avanserer forover på American Express Community Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    47'
    47'
    Marc Cucurella (Brighton & Hove Albion FC) kommer til en målsjanse på American Express Community Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    47'
    Frispark til Newcastle United FC på halvdelen til Brighton & Hove Albion FC.
    48'
    Leandro Trossard (Brighton & Hove Albion FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    52'
    I Falmer slår Jonjo Shelvey en corner fra høyre.
    54'
    Matt Ritchie
    Sjanse til Newcastle United FC! Matt Ritchie er nær ved å score, men keeper redder.
    55'
    Brighton, prøver et skudd, men det reddes
    55'
    Tariq Lamptey
    Brighton & Hove Albion FC angriper i Falmer. Tariq Lamptey avslutter på mål, men greier ikke å score.
    55'
    55'
    Adam Lallana
    Brighton & Hove Albion FC angriper, men avslutningen til Adam Lallana går utenfor.
    56'
    Jonjo Shelvey (Newcastle United FC) løfter inn en corner fra venstre på American Express Community Stadium.
    58'
    I Falmer har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    58'
    Jacob Murphy
    Jacob Murphy (Newcastle United FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    60'
    David Coote signaliserer et frispark til Newcastle United FC.
    62'
    Frispark Newcastle United FC.
    65'
    Inn: Neal Maupay
    Ut: Solly March
    Bytte for Brighton & Hove Albion FC. Neal Maupay kommer inn for Solly March på American Express Community Stadium.
    65'
    Mål for Newcastle United!
    Brighton 1 - 1 Newcastle United
    Mål: Isaac Hayden
    Målgivende: Ciaran Clark
    Mål! Isaac Hayden utligner til 1-1. Det er en fin assist fra Ciaran Clark.
    66'
    Jonjo Shelvey
    Jonjo Shelvey (Newcastle United FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    69'
    69'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Falmer fordi Emil Krafth får behandling for en skade på banen.
    70'
    73'
    Callum Wilson
    Callum Wilson (Newcastle United FC) pådrar seg et gult kort.
    73'
    Emil Krafth er på beina igjen og fortsetter kampen.
    73'
    Spillerbytte - Newcastle United
    Inn: Joelinton
    Ut: Miguel Almiron
    Graeme Jones (Newcastle United FC) gjør sitt første bytte for dagen. Joelinton erstatter Miguel Almiron.
    74'
    74'
    Gult kort til Brighton
    Adam Lallana (Brighton & Hove Albion FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    74'
    Inn: Adam Webster
    Ut: Tariq Lamptey
    Graham Potter gjør dagens tredje bytte i Falmer, når han tar ut Tariq Lamptey og setter inn Adam Webster.
    75'
    77'
    79'
    81'
    Neal Maupay
    Neal Maupay (Brighton & Hove Albion FC) får et gult kort av dommer David Coote.
    84'
    Yves Bissouma
    Yves Bissouma (Brighton & Hove Albion FC) mottar sitt første gule kort for dagen på American Express Community Stadium.
    84'
    84'
    85'
    Sjanse! Newcastle United FC avanserer forover, men Jacob Murphy avslutter utenfor.