Ble dekket av Marius Guttormsen

Hei og velkommen til livedekning av Brighton-Liverpool. Avspark er om en time, kl. 16.00.
    Liverpool: Alisson - Alexander-Arnold, Fabinho, Van Dijk, Robertson - Wijnaldum, Henderson - Shaqiri, Salah, Mane - Firmino.
    Brighton: Button - Montoya, Dunk, Duffy, Bong - Gross, Stephens, Pröpper - March, Locadia - Murray
    Liverpool har mange skader på stopperplass. Derfor spiller midtbanespiller Fabinho i forsvaret i dag.
    Liverpools benk: Mignolet, Moreno, Matip, Milner, Keita, Camacho, Origi
    Brightons benk: Steele, Bruno, Balogun, Kayal, Knockaert, Sanders, Andone
    James Milner er allerede i oppvarming. Da kan det være Alexander-Arnold som har problemer med foten.
    4'
    Offside mot Brighton. Frispark til Liverpool.
    7'
    Lang ball fra van Dijk, men Buttong fanger ballen.
    8'
    Robertson slår inn og i boksen er Firminho nær ved å nå frem på innlegget. Men ballen passerer.
    10'
    Locadia avvinkes for en offside.
    14'
    Liverpool tar frisparket raskt, og setter igang en kontring. Men den siste ballen blir for upresis og Button får kontroll i Brighton-målet.
    14'
    God sjanse for Brighton! Murray løper seg fri i boksen fra Fabinho og møter et innlegg med hodet. Men ballen går et stykke over målet til Alisson.
    16'
    Alexander-Arnold falt altså på oppvarming og ser ut til å spille med smerter her det første drøye kvarteret.
    17'
    Frispark mot March på kanten. Frispark til Liverpool.
    19'
    Frisparket klareres på bakerste stolpe.
    19'
    Van Dijk holes av Dunk i boksen under et Liverpool-hjørnespark, men dommeren vil ikke blåse straffe til vertene.
    25'
    Stor mulighet for Liverpool! Shaqiri får heade helt umarkert etter et innlegg fra Alexander-Arnold, men avslutningen går til side for mål. Ingen stor hodespiller, Shaqiri, men der burde han gjort det bedre.
    29'
    Mane skaffer et hjørnespark.
    37'
    Får ikke noe ut av det.
    38'
    Robertson går over ende etter et langt solo-raid, men dommeren mener at backen faller for egen maskin.
    39'
    Locadia kontrer i motsatt ende, men blir avblåst for offside.
    39'
    Det står 0-0 etter en relativt hendelsesfattig 1. omgang. Nærmest var Shaqiri, med hodet, etter 29 minutter, men avslutningen gikk utenfor. Firmino var også nær etter 10 minutter, men brassen nådde akkurat ikke frem på innlegget fra Robertson.
    Ingen bytter fra Klopp før de siste 45. Det betyr nok at det går bra med Alexander-Arnold, som falt over en fotball under oppvarmingen til kampen.
    48'
    Salah viser seg frem for første gang! Spilles gjennom på kanten, men skuddet fra spiss vinkel reddes av Button.
    48'
    Det var vel den første redningen i dag for Button.
    49'
    Straffe til Liverpool! Salah rundlurer Gross flere ganger på kanten, og i det egypteren er på vei mot mål holdes han igjen. Soleklart straffespark.
    49'
    Liverpool scorer på straffe!
    Brighton 0 - 1 Liverpool
    Mål: Mohamed Salah
    Tar straffesparket selv og scorer! Ikke noe perfekt skudd fra 11-meteren og Button får hanskene på ballen. Men kraften gjør at Brighton-målvakten ikke klarer å stoppe skuddet.
    50'
    Klopp kan juble for sesongens 50. PL-mål denne sesongen. Som passende nok kom etter 50 spilte minutter.
    51'
    Liverpool-supporterne har løftet lydnivået betraktelig etter scoringen.
    54'
    Firminho header ned ballen i boksen etter et innlegg, men ballen klareres av Brighton.
    57'
    God sjanse for Brighton! Ballen slås inn lavt i boksen og der dukker Gross opp. Men skuddet fra cirka 11 meter blokkeres av Fabinho. Nære på en utligning!
    59'
    Corner for Liverpool.
    65'
    Får ikke noe ut av den.
    65'
    Spillerbytte - Brighton
    Inn: Anthony Knockaert
    Ut: Solly March
    66'
    Inn: Florin Andone
    Ut: Glenn Murray
    66'
    Corner for Brighton.
    69'
    Ballen går gjennom hele feltet, men treffer Mane på vei ut. Ny corner.
    69'
    Ny en lang corner. Van Dijk sørger for at ballen går ut til utspill fra mål.
    69'
    Milner har endelig fått varmet opp. Startet helt tilbake i minutt fire. Skal angivelig inn for Shaqiri.
    71'
    Robertson slår inn i boksen mot Firmino, men brassen når ikke opp på det for høye innlegget.
    72'
    Spillerbytte - Liverpool
    Inn: James Milner
    Ut: Xherdan Shaqiri
    72'
    Frispark til Liverpool på høyresiden.
    73'
    Alexander-Arnold pisker et innlegg i boksen. Brighton-forsvarerne må klarere til corner.
    74'
    Mané stanger ballen, via en Brighton-spiller, og ut til ny corner.
    74'
    Får ikke særlig ut av det andre forsøket.
    74'
    Firmino fører ballen mot mål og velger selv å gå for skuddet. Nok kraft i ballen, men retningen er midt på keeper. Button slår ballen enkelt unna.
    76'
    Bong med et godt innlegg mot Andone. Brighton-spilleren er først på ballen, men sender den til side for mål.
    79'
    Inn: Beram Kayal
    Ut: Pascal Gross
    79'
    Wijnaldum skyter fra 17 meter gjennom mye trafikk. Skuddet er lurt og maskert, men ballen går en halvmeter til side for mål. Button hadde kanskje nådd bort om skuddet hadde gått på mål.
    81'
    30 862 tilskuere er ny rekord på American Express Community Stadium.
    86'
    Milner slår inn til Salah på fem meter. Han setter foten mot ballen, men fortviler i det han ser kula barbere stolpen på vei utenfor. De pleier han å sette i mål.