1 679
    Den første omgangen er nå i gang.
    Frispark for Leicester City FC på egen banehalvdel.
    6'
    Ryan Bertrand (Leicester City FC) løfter inn en corner fra venstre på American Express Community Stadium.
    8'
    Ryan Bertrand (Leicester City FC) slår en corner fra venstre side på American Express Community Stadium.
    13'
    Stuart Attwell tildeler Brighton & Hove Albion FC en corner. Leandro Trossard sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    15'
    I Falmer slår Ryan Bertrand en corner fra høyre.
    18'
    Adam Lallana
    Brighton & Hove Albion FC angriper i Falmer. Adam Lallana avslutter på mål, men greier ikke å score.
    20'
    Leicester City, prøver et skudd, men det reddes
    20'
    Stuart Attwell signaliserer et frispark til Leicester City FC på egen banehalvdel.
    20'
    Gult kort til Brighton
    Joel Veltman
    Joel Veltman (Brighton & Hove Albion FC) pådrar seg et gult kort.
    20'
    Solly March (Brighton & Hove Albion FC) vinkes av for offside i Falmer.
    22'
    Hjørnespark til Brighton
    33'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og Brighton & Hove Albion FC får straffe!
    34'
    Brighton scorer på straffe!
    Brighton 1 - 0 Leicester City
    Mål: Neal Maupay
    Neal Maupay dundrer inn et straffespark på American Express Community Stadium. Stillingen er nå 1-0.
    35'
    Stuart Attwell tildeler Brighton & Hove Albion FC en corner. Yves Bissouma sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    43'
    Gult kort til Leicester City
    Onyinye Ndidi
    Dommeren gir Onyinye Ndidi (Leicester City FC) et gult kort.
    44'
    Spillerbytte - Leicester City
    Inn: Ademola Lookman
    Ut: James Maddison
    Brendan Rodgers (Leicester City FC) gjør sitt første bytte for dagen. Ademola Lookman erstatter James Maddison.
    46'
    Brighton & Hove Albion FC angriper, men Stuart Attwell blåser for offside.
    48'
    Brighton & Hove Albion FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    48'
    Brighton & Hove Albion FC angriper, men avslutningen til Joel Veltman går utenfor.
    48'
    Det blir farlig! Frispark for Leicester City FC er nær straffområde.
    49'
    Mål for Brighton!
    Brighton 2 - 0 Leicester City
    Mål: Danny Welbeck
    Mål! Danny Welbeck (Brighton & Hove Albion FC) header ballen i mål og øker dermed ledelsen til 2-0 på American Express Community Stadium.
    50'
    52'
    I Falmer har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    54'
    Mål for Leicester City!
    Brighton 2 - 1 Leicester City
    Mål: Jamie Vardy
    Mål! Jamie Vardy reduserer til 2-1 på American Express Community Stadium i Falmer.
    61'
    Spillerbytte - Brighton
    Inn: Enock Mwepu
    Ut: Solly March
    Solly March (Brighton & Hove Albion FC) erstattes av Enock Mwepu.
    63'
    Frispark til Brighton & Hove Albion FC på halvdelen til Leicester City FC.
    63'
    I Falmer slår Yves Bissouma en corner fra venstre.
    65'
    Ademola Lookman (Leicester City FC) slår en corner fra høyre side på American Express Community Stadium.
    66'
    Målet til Leicester City sjekkes av VAR
    67'
    Leicester City FC angriper i Falmer, men blir avblåst for offside.
    68'
    Målet til Leicester City blir annullert
    68'
    Frispark for Brighton & Hove Albion FC på egen banehalvdel.
    68'
    Inn: Timothy Castagne
    Ut: Ryan Bertrand
    Leicester City FC gjør sitt andre bytte. Ryan Bertrand erstattes av Timothy Castagne.
    68'
    Ademola Lookman (Leicester City FC) løfter inn en corner fra høyre på American Express Community Stadium.
    70'
    Inn: Dan Burn
    Ut: Danny Welbeck
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Brighton & Hove Albion FC. Inn kommer Dan Burn, mens Danny Welbeck tar plass på benken.
    70'
    Inn: Kelechi Iheanacho
    Ut: Boubakary Soumare
    Leicester City FC bytter ut Boubakary Soumare med Kelechi Iheanacho. Dette er det tredje byttet som Brendan Rodgers gjør i dagens kamp.
    75'
    Youri Tielemans (Leicester City FC) løfter inn en corner fra venstre på American Express Community Stadium.
    77'
    Youri Tielemans (Leicester City FC) slår en corner fra venstre side på American Express Community Stadium.
    78'
    Inn: Jakub Moder
    Ut: Yves Bissouma
    Graham Potter gjør dagens tredje bytte i Falmer, når han tar ut Yves Bissouma og setter inn Jakub Moder.
    79'
    Harvey Barnes
    Leicester City FC angriper. Harvey Barnes får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    82'
    Brighton, prøver et skudd, men det reddes
    82'
    I Falmer slår Youri Tielemans en corner fra høyre.
    82'
    Brighton & Hove Albion FC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Leicester City FC.
    83'
    Stuart Attwell signaliserer et frispark til Brighton & Hove Albion FC på egen banehalvdel.
    84'
    Hjørnespark til Leicester City
    86'
    Brighton & Hove Albion FC fosser fremover, men Stuart Attwell blåser for offside på American Express Community Stadium.
    86'
    Ademola Lookman
    Målsjanse på American Express Community Stadium! Ademola Lookman fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.