Ble dekket av Jostein Magnussen

Liverpool har mulighet til å skaffe seg en liten luke på tabelltoppen etter Chelseas tap for Manchester City i ettermiddag. Liverpool er eneste klubb som er ubeseiret i Premier League.
    Keita, Thiago og Elliott er ute med skade for Liverpool i kveld, mens Firmino har slitt med en strekkskade og var usikker før kamp.
    Dette er Liverpools første kamp i Brentford - i ligaen - siden 1947.
    Brentford, med Kristoffer Ajer i en trebackslinje, har bare sluppet inn to mål på fem Premier League-kamper. Det er bare Manchester City og kveldens motstander, Liverpool, som har sluppet inn færre.
    Liverpool har bare sluppet inn ett mål på sine fem første seriekamper - for første gang siden 1977. Da hadde Liverpool et forsvar som besto av keeper Ray Clemence, Phil Thompson, Emlyn Hughes, Alan Hansen og Phil Neal.
    Mohamed Salah kan score sitt 100. seriemål for Liverpool i kveld. 29-åringen står med 99 og har 12 Liverpool-spillere foran seg på den historiske listen. Foto: AP
    Slik starter Liverpool (4-3-3): Alisson - Alexander-Arnold, Matip, van Dijk, Robertson - Jones, Fabinho, Henderson - Salah, Jota, Mané.
    Firmino er på benken til Liverpool i kveld.
    Dette er elleveren til Brentford (3-5-2): Raya - Ajer, Jansson, Pinnock - Canós, Onyeka, Nørgaard, Janelt, Henry - Mbeumo, Toney.
    Ajer vinner sin første hodeduell - mot Jota.
    1'
    Ajer har ifølge TV2 hentet over familien til denne kampen.
    2'
    Robertson kommer til innlegg, blir litt for hardt på bakerste.
    3'
    Som ventet er det Liverpool - i gule drakter i kveld - som har ballen mest i starten.
    3'
    Ajer får seg en smell. Blir liggende.
    5'
    Ajer er oppe igjen. Han skal fortsette.
    6'
    Ajer med redning på strek! Hindrer Salah i å score sitt 100. seriemål. Foto: Reuters
    7'
    Det er en god avslutning av Salah som går mellom beina på keeper, men Ajer leste situasjonen godt og var der. Blir liggende i nota, landslagsstopperen.
    8'
    Så får Brentford sin første mulighet. Onyeka kommer til en avslutning, men skuddet går over.
    9'
    Ny redning på streken - og nå er det Liverpool som unngår baklengs! Det er Matip som gjør som Ajer på lobben til Mbeumo. Den blir litt for svak.
    11'
    Brentford ligger veldig kompakt og etterlater ingen rom sentralt. Liverpool må rundt på kantene. Og da må ballen gå raskere.
    15'
    Pasningsspillet går ikke fort nok for Liverpool. Brentford-spillerne rekker å forflytte seg og komme opp i press.
    16'
    Alexander-Arnold med to dårlige pasninger på rad nå. Sjelden kost.
    18'
    Jota får seg en kakk på hælen. Må ut på sidelinjen, men dukker nok opp igjen.
    20'
    Ajer, altså! Leser spillet perfekt og stopper Mané.
    21'
    Liverpool får corner. Dagens første.
    24'
    Van Dijk får gå opp, men får ingen dreis på den headingen. Brentford får avklart.
    24'
    Brentford får frispark.
    26'
    Mål for Brentford!
    Brentford 1 - 0 Liverpool
    Mål: Ethan Pinnock
    Målgivende: Sergi Canos
    Stopperen Pinnock er på plass på bakerste stolpe og får taklet ballen i mål før Fabinho. Det er Fabinho som lager det frisparket. Foto: AFP
    27'
    Liverpool står høyt på det frisparket. Brentford velger å kjøre en kort variant, og plutselig er de gjennom på kant og kan legge inn. Toney bommer først på ballen, det gjør ikke Pinnock.
    28'
    Nå kan det se ut som målscoreren må ut. Har lysketrøbbel ser det ut som. Tja, han prøver litt til.
    29'
    Mål for Liverpool!
    Brentford 1 - 1 Liverpool
    Mål: Diogo Jota
    Målgivende: Jordan Henderson
    Så er vi like langt. Det er Henderson som får slått inn. Nå er Ajer ute av posisjon, og Jota kan enkelt heade inn utligningen. Foto: AP
    31'
    Ny Liverpool-corner.
    34'
    Faren over!
    35'
    Pinnock måtte få behandling igjen. Mathias Jørgensen er i oppvarming.
    37'
    Liverpool får ryddet unna i siste liten.
    38'
    Dobbeltsjanse for Liverpool. Skuddet fra Jones går i stolpen. Returen fra Jota får keeper en hånd på. Kjemperedning av David Raya!
    39'
    Pinnock er nede igjen - for tredje gang. Da er det slutt for målscoreren.
    41'
    Ståle Solbakkens "gamle" stopperkjempe, Mathias "Zanka" Jørgensen, skal inn.
    42'
    Spillerbytte - Brentford
    Inn: Mathias Zanka Jørgensen
    Ut: Ethan Pinnock
    43'
    Hørt om dansken, norsken og svensken? Det er de tre bak hos Brentford nå.
    43'
    Gult kort til Brentford
    Frank Onyeka
    Robertson er på vei gjennom og blir stoppet rett utenfor 16-meteren. Kan bli farlig dette.
    44'
    Alexander-Arnold - med ryggsekk - skyter høyt over på det frisparket.
    45'+1
    Det er lagt til tre minutter.
    45'+1
    Mané går hardt inn i Jansson. Svensken irritert nå. Frispark, soleklart frispark.
    45'+2
    Brentford kan få en siste mulighet til å kaste langt. Zanka tar det.
    45'+3
    Brentford får en corner. Deres første for dagen
    47'
    Liverpool får ballen ut av farlig område og går rett i angrep. Brentford må gi til kast
    48'
    Robertson slår inn mot Henderson. Ballen ramler ned hos Jota. Han får den litt brått på seg og får ikke skutt. Stor Liverpool-sjanse.
    49'
    Liverpool fester grep og vinner to raske cornere.
    50'
    Nok en Liverpool-corner
    50'
    Robertsons corner går over alt og alle. Ut til femmeter.
    51'
    Salah med upresis pasning mot Alexander Arnold.
    52'
    Salah setter en strøken ball fra Fabinho i mål, men det vinkes foreløpig av for offside.
    53'
    VAR skal studere om det er offside eller ikke
    54'
    Brentford 1 - 2 Liverpool
    Mål: Mohamed Salah
    Målgivende: Fabinho
    Det er Salahs 100. scoring for Liverpool i Premier League. VAR-bildene viser at Salah var på rett side. Liverpool er i føringen etter et stort press mot Brentford de første minuttene av omgangen
    54'
    Brentford med en farlig overgang, men Matip rydder opp for Liverpool
    56'
    Med dette resultatet har Liverpool 14 poeng. Ett mer enn City, United, Chelsea og Everton.
    57'
    Liverpool har hatt full kontroll i denne omgangen. Brentford jobber i oppoverbakke nå.
    59'
    Alexander Arnold til skudd fra 18 meter. Det går rett i blokka og ender hos Robertson. Han skyter et stykke godt opp på tribunen. Ufarlig.
    61'
    Brentford 2 - 2 Liverpool
    Mål: Vitaly Janelt
    Utrolig situasjon! Brentford svarer når det så som mørkest ut. Ajer med et fint innlegg på bakre stolpe. Så et skudd i tverrliggeren, før litt klabb og babb i boksen. Til slutt vinner Vitaly Janelt en hodeduell med van Dijk og får presset ballen inn.
    63'
    Jones med skudd fra fin posisjon, 16-17 meter fra mål. Men den går himmelhøyt over.
    66'
    Målgivende: Andy Robertson
    Der satt den bedre for Jones. Han skyter fra 20 meter. Skuddet går via Ajer som desperat prøver å blokkere skuddet, men berøringen gjør skuddet umulig å stoppe for keeper Raya. Uflyt for Ajer.
    67'
    Spillerbytte - Liverpool
    Inn: Roberto Firmino
    Ut: Curtis Jones
    68'
    Inn: Shandon Baptiste
    Ut: Frank Onyeka
    68'
    Gult kort til Liverpool
    Andy Robertson
    71'
    Alisson bokser unna et legg fra Brentford.
    71'
    Ajer kommer plutselig nesten alene med keeper, men han blir løpt opp. Han er "overalt".
    73'
    Et kvarter igjen av det som har vært en artig kamp.
    75'
    Salah bommer alene med keeper. Stor-stor sjanse. Avslutningen er litt nonchelant. Strålende Liverpool-kontring. Der kunne de langt på vei punktert kampen.
    76'
    Mane med ny Liverpool-sjanse, men han vinkes av for offside.
    77'
    Inn: Yoane Wissa
    Ut: Christian Nørgaard
    77'
    Corner for Liverpool
    80'
    Keeper Raya holder den for Brentford.
    81'
    Brentford 3 - 3 Liverpool
    Mål: Yoane Wissa
    Innbytteren bruker bare 5 minutter på å levere! Wissa kommer først på ballen inne i femmeteren og chipper den nydelig over Alisson! Klopp er raskt borte og snakker med assistentdommeren. Virker misfornøyd med noe. Det samme gjør van Dijk.
    82'
    For en kamp!
    84'
    Jota roper på straffe etter at han går i bakken etter duell med Henry. Ingen respons fra dommer.
    84'
    Har denne kampen noe mer i seg?
    85'
    Klopp ser oppgitt med armene i kors på sidelinjen.
    85'
    Brentford kommer i overtall, men van Dijk står frem og stopper pasningen inne i boksen.
    86'
    Corner for vertene.
    86'
    Brentford har virkelig imponert i kveld. De har fått kjørt seg, men har stått på og svart.
    86'
    Toney setter 4-3 for Brentford, men han vinkes av for offside. Den er veldig klar.
    87'
    Ajer vinner en duell ved midtbanen mot Mane.
    89'
    Legges til 5 minutter
    90'
    Salah prøver å løfte ballen inn mot Firmino. Den klareres.
    90'+1
    Matip gjør en sterk jobb defensivt og unngår at Brentford får en corner.
    90'+2
    Liverpool får kast høyt i banen
    90'+2
    Liverpool får en stor sjanse på slutten. Det er Ajer som blokkerer ett innlegg før den spretter mot eget mål. Raya redder til corner.