2 820
1 367
    Dagens kamp på Brentford Community Stadium i London er i gang.
    Ivan Toney
    Brentford FC angriper i London. Ivan Toney avslutter på mål, men greier ikke å score.
    3'
    Leicester City, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    I London slår Mathias Jørgensen en corner fra høyre.
    3'
    Ethan Pinnock (Brentford FC) løfter inn en corner fra høyre på Brentford Community Stadium.
    3'
    En av Brentford FCs spillere blir avblåst for offside på Brentford Community Stadium.
    7'
    Hjørnespark til Brentford
    10'
    Christian Nørgaard
    Christian Nørgaard (Brentford FC) kommer seg fri på Brentford Community Stadium, men avslutningen går utenfor.
    10'
    Leicester City FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    13'
    Simon Hooper signaliserer et frispark til Leicester City FC.
    14'
    Mål for Leicester City!
    Brentford 0 - 1 Leicester City
    Mål: Youri Tielemans
    Mål! Leicester City FC tar ledelsen 0-1 ved Youri Tielemans.
    14'
    James Maddison
    Leicester City FC avanserer forover i London. James Maddison avslutter, men treffer ikke mål.
    18'
    Frispark for Leicester City FC på egen banehalvdel.
    18'
    I London har et frispark blitt tildelt bortelag.
    19'
    Bryan Mbeumo
    Brentford FC angriper. Bryan Mbeumo får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    20'
    20'
    Brentford FC angriper, men blir avblåst for offside.
    24'
    Simon Hooper tildeler Brentford FC en corner. Mathias Jørgensen sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    27'
    Dommer Simon Hooper venter med å sette i gang spillet fordi Ethan Pinnock ligger nede.
    27'
    Ethan Pinnock er på beina igjen og fortsetter kampen.
    29'
    Gult kort til Brentford
    Mathias Jørgensen
    Mathias Jørgensen (Brentford FC) får et gult kort av dommer Simon Hooper.
    30'
    Simon Hooper signaliserer et frispark til Leicester City FC på egen banehalvdel.
    30'
    33'
    Ivan Toney
    Brentford FC angriper på Brentford Community Stadium. Ivan Toney header utenfor.
    36'
    Pontus Jansson (Brentford FC) slår en corner fra høyre side på Brentford Community Stadium.
    36'
    Frank Onyeka
    Brentford FC angriper i London. Frank Onyeka fyrer av et skudd som går utenfor.
    36'
    Frispark Leicester City FC.
    37'
    Simon Hooper signaliserer et frispark til Brentford FC på egen banehalvdel.
    42'
    Mathias Jensen (Brentford FC) vinkes av for offside i London.
    45'
    Leicester City FC angriper, men Kelechi Iheanacho vinkes av for offside.
    45'+1
    I London slår Sergi Canos en corner fra venstre.
    45'+3
    Spillerbytte - Brentford
    Inn: Kristoffer Ajer
    Ut: Ethan Pinnock
    Thomas Frank (Brentford FC) gjør sitt første bytte for dagen. Kristoffer Ajer erstatter Ethan Pinnock.
    46'
    Spillerbytte - Leicester City
    Inn: Patson Daka
    Ut: Jamie Vardy
    Leicester City FC gjør sitt første bytte. Jamie Vardy erstattes av Patson Daka.
    46'
    Ricardo Pereira
    Leicester City FC fosser forover og Ricardo Pereira fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    47'
    Brentford, prøver et skudd, men det reddes
    47'
    Ivan Toney
    I London får Ivan Toney (Brentford FC) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    48'
    48'
    Frispark til Brentford FC på halvdelen til Leicester City FC.
    52'
    Daniel Amartey ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    53'
    Boubakary Soumare
    Målsjanse til Leicester City FC! Boubakary Soumare treffer mål, men keeper redder.
    56'
    56'
    Inn: Marcus Forss
    Ut: Bryan Mbeumo
    Bryan Mbeumo (Brentford FC) erstattes av Marcus Forss.
    57'
    Simon Hooper tildeler Leicester City FC en corner. James Maddison sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    58'
    Mål for Brentford!
    Brentford 1 - 1 Leicester City
    Mål: Mathias Jørgensen
    Målgivende: Mathias Jensen
    Mål! Brentford FCutligner til 1-1 etter en heading av Mathias Jørgensen. Mathias Jensen var nest sist på ballen.
    60'
    Daniel Amartey er tilbake på banen igjen.
    60'
    Simon Hooper signaliserer et frispark til Brentford FC.
    60'
    Mathias Jensen (Brentford FC) slår en corner fra venstre side på Brentford Community Stadium.
    60'
    Patson Daka
    Patson Daka (Leicester City FC) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    63'
    63'
    Gult kort til Leicester City
    Caglar Söyüncü
    Dommer Simon Hooper gir Caglar Söyüncü (Leicester City FC) et gult kort.
    63'
    64'
    65'
    Inn: Jannik Vestergaard
    Ut: Caglar Söyüncü
    Bytte for Leicester City FC. Jannik Vestergaard kommer inn for Caglar Söyüncü på Brentford Community Stadium.
    68'
    I London har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    70'
    Sergi Canos (Brentford FC) løfter inn en corner fra høyre på Brentford Community Stadium.
    71'
    72'
    Brentford 1 - 2 Leicester City
    Mål: James Maddison
    Målgivende: Patson Daka
    Mål! Leicester City FC tar ledelsen 1-2 takket være en scoring av James Maddison på Brentford Community Stadium. Det er en fin assist fra Patson Daka.
    73'
    73'
    73'
    76'
    Inn: Saman Ghoddos
    Ut: Frank Onyeka
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Brentford FC. Inn kommer Saman Ghoddos, mens Frank Onyeka tar plass på benken.
    77'
    Inn: Ayoze Perez
    Ut: James Maddison
    Leicester City FC bytter ut James Maddison med Ayoze Perez. Dette er det tredje byttet som Brendan Rodgers gjør i dagens kamp.
    79'
    Daniel Amartey
    Sjanse! Leicester City FC avanserer forover, men Daniel Amartey avslutter utenfor.
    83'
    83'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Ayoze Perez (Leicester City FC) vrir seg av smerte i gresset.
    85'
    Leicester City FC slipper å klare seg uten Ayoze Perez som kommer tilbake på banen igjen.
    87'
    89'
    Ivan Toney
    Brentford FC angriper, men avslutningen til Ivan Toney går utenfor.
    90'+3
    Frispark til Leicester City FC på halvdelen til Brentford FC.
    90'+4
    Ricardo Pereira (Leicester City FC) slår en corner fra venstre side på Brentford Community Stadium.
    90'+5
    Patson Daka
    Patson Daka (Leicester City FC) avanserer forover på Brentford Community Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.