Brentford (3-5-2): Raya - Zanka, Jansson, Pinnock - Canos, Jensen, Nørgaard, Onyeka, Henry - Mbeumo, Toney.
    Chelsea (3-5-2): Mendy - Chalobah, Christensen, Sarr - Azpilicueta, Kanté, Loftus-Cheek, Kovacic, Chilwell - Werner, Lukaku.
    Brentford-benken: Fernández, Ajer, Thompson, Goode, Roerslev, Bidstrup, Maghoma, Forss, Ghoddos.
    Chelsea-benken: Kepa, Alonso, James, Jorginho, Barkley, Saúl, Mount, Havertz, Hudson-Odoi.
    Thomas Frank gjør én endring på Brentford-laget som vant 2-1 borte mot West Ham før landslagspausen. Shandon Baptiste er ute med skade, og Mathias Jensen kommer inn på hans plass på midtbanen.
    Thomas Tuchel gjør tre endringer på gjestenes lag fra 3-1-seieren over Southampton sist. Christensen, Sarr og Kanté er inne på laget, mens Silva, Rudiger og Hudson-Odoi er ute.
    Lagene entrer banen med fantastisk stemning på tribunen!
    Timo Werner sparker i gang oppgjøret.
    1'
    Chelsea med mye ball første par minuttene her. Brentford legger seg dypt.
    2'
    Ballen inn i Brentford-feltet, men Raya får banket den unna.
    3'
    Werner drar seg fri på høyre og slår lavt inn. Via en Brentford-spiller og ut til kampens første hjørnespark.
    4'
    Raya plukker den enkelt.
    4'
    Toney er nede i forsvar og vinner ballen. Han prøver å sette i gang en kontring, men gjestene stopper den fort.
    9'
    Onyeka tar telling etter et sammenstøt med Loftus-Cheek. Får behandling på gresset.
    10'
    Ser ut som han må bytte her.
    12'
    Spillet er i gang igjen - med Onyeka på banen.
    14'
    Kovacic går i bakken noen meter utenfor sekstenmeteren etter en duell med Onyeka. Fin skuddposisjon for gjestene.
    16'
    Lukaku sikter på det nærmeste krysset, men den går noen meter til side for mål.
    17'
    Ny corner til Chelsea, som virkelig har tatt tak i denne kampen.
    18'
    Chilwell svinger inn. Toney skaller ut.
    18'
    Gult kort til Chelsea
    Mateo Kovacic
    Legger Mbeumo i bakken.
    19'
    Zanka svinger ballen inn i feltet, og Toney får hodet på den. Via blokka og ut til corner.
    21'
    Jensen skrur den inn, der Lukaku header ut.
    21'
    I stolpen fra Brentford! Vertene holder trykket oppe etter hjørnesparket, og Mbeumo skyter i stolpen!
    22'
    Chelsea kontrer, og Lukaku setter ballen i mål. Vinkes helt korrekt av for offside.
    22'
    Loftus-Cheek legges i bakken av Jensen, og får frispark godt inne på Brentfords halvdel.
    25'
    Det blir ingenting ut av det første frisparket, men vinner ballen tilbake og får frispark i nesten nøyaktig samme posisjon.
    26'
    Kovacic' skudd går via muren, før ballen lander på nettaket. Corner til gjestene.
    27'
    Toney skaller unna igjen.
    28'
    Onyeka går i bakken, men får ingenting. Svarer med å lage frispark på Loftus-Cheek.
    32'
    Gult kort til Brentford
    Sergi Canos
    Mulig spanjolen fikk for protester over at Onyeka ikke fikk frispark.
    32'
    Brentford tråkler seg inn i Chelsea-feltet, og Mbeumo løsner skudd fra skrått hold. Rett på Mendy.
    34'
    Werner løper i bakrom, men får ikke ballen. I det han er på vei tilbake, spiller Azpilicueta ballen til tyskeren som da er i offside.
    35'
    Canos løfter i bakrom mot Mbeumo, men Christensen er våken og avverger.
    36'
    Lang ball opp fra Chalobah, som Chilwell får headet ned til Lukaku. Han legger igjen til Werner, som blåser ballen over.
    37'
    Kovacic med en fantastisk pasning gjennom Brentford-forsvaret, som finner Werner i feltet. Hans avlevering mot Lukaku står ikke i samme klasse, og vertene får klarert.
    39'
    Kanté prøver å spille gjennom til Werner. Den blir stoppet, men hjemmelaget gir bort en corner.
    40'
    Raya kommer ut og bokser. Ballen ender igjen ute hos Chilwell, som svinger inn. Denne gangen holder Raya ballen i fast grep.
    40'
    Lang ball opp i bakrom mot Werner. Raya kommer langt ut, er kald, og spiller ballen til en medspiller.
    42'
    Innlegg inn i Chelsea-boksen, som ender på bakerste. Der er Chilwell sist på den, før den går ut til hjørnespark.
    43'
    Ballen løftes inn i feltet fra Mbeumo, før Mendy plukker den sikkert.
    44'
    Kovacic ser etter Lukaku på sekstenmeterstreken. Den blir for upresis, og ballen triller inn til Raya.
    44'
    Mål for Chelsea!
    Brentford 0 - 1 Chelsea
    Mål: Ben Chilwell
    For et treff av Chilwell! Azpilicueta legger inn mot Lukaku som passes godt på. Vertene får den ut, men ikke lenger enn til Chilwell i returrommet. Han klemmer til på halvvolley, og ballen suser opp i vinkelen!
    45'
    Er lagt til to minutter.
    45'+1
    Toney får frispark høyt i banen. Brentford flytter opp mannskapet.
    45'+3
    Jensen svinger inn, men Toney får ikke ordentlig treff med hodet.
    45'+4
    Vertene sparker i gang de siste 45.
    46'
    For øvrig ingen bytter i pausen, så Ajer sitter fremdeles på benken.
    46'
    Werer skaffer et hjørnespark for Chelsea.
    48'
    Ballen ender i returrommet, der Kovacic lader. Den fyker langt over mål.
    48'
    Azpilicueata legger inn. Pinnock skaller den vekk.
    52'
    Chilwell spiller inn til Werner, som prøver å spille tilbake til vingbacken. Det klarer han ikke, og ballen går ut over dødlinja.
    54'
    Toney blir dratt i trøya av Chalobah, men får ikke frisparket. I stedet fortsetter spillet, og Chalobah legger Toney i bakken. Denne gangen får Brentford-spissen frispark.
    56'
    Pinnock tvinger frem et hjørnespark for vertene.
    57'
    Corneren følges opp av en innleggsbonanza fra Brentford. Chelsea vinner duellen i feltet hver gang.
    58'
    Susende takling fra Sarr på Onyeka, men slipper overraskende unna kort.
    58'
    Zanka baller ballen i bakrom mot Toney. Spissen går i bakken etter kontakt med Chalobah, men får ikke frispark.
    59'
    Loftus-Cheek forserer flott fremover, før han legges i bakken av Zanka. Frispark Chelsea, som de tar kort.
    60'
    Ballen spilles helt tilbake til Mendy, som presses til å slå ballen utover sidelinjen.
    61'
    Mendy får hjelp av Azpilicueta til å knyte skoene.
    62'
    Nydelig vending av Kovacic, før han prøver å spille gjennom til Werner. Jansson er med på den, og avverger muligheten.
    62'
    Chilwell løfter mot Lukaku, men ballen går over den belgiske spissen.
    64'
    Spillerbytte - Chelsea
    Inn: Mason Mount
    Ut: Mateo Kovacic
    God kamp av Kovacic, med flere lekre detaljer.
    65'
    Chilwell bruker for lang tid med ballen, så når ballen først spilles til Lukaku har han løpt i offside.
    66'
    Spillerbytte - Brentford
    Inn: Marcus Forss
    Ut: Frank Onyeka
    67'
    Toney spilles fri i boksen, men får ikke løsnet skudd. Prøver seg i stedet på en frekk stikker til Forss med hælen, men den stoppes av Cheslea-forsvaret.
    68'
    For en mulighet for Lukaku! Werner får ballen i feltet, og fyrer av. Den går via blokka og opp i luften, før de daler ned mot Lukaku. Han kan nesten bare sette ballen i mål, men banker den over!
    70'
    Inn: Saman Ghoddos
    Ut: Sergi Canos
    72'
    Kjemperedning av Mendy! Et langt kast kommer inn i Chelsea-boksen, og etter hvert får Toney klinket til. Treffet er meget bra, men redningen til Mendy er enda bedre.
    73'
    Chelsea får avverget det påfølgende hjørnesparket.
    73'
    Nok et stolpetreff for Brentford og Mbeumo! Hans sjette skudd i stolpen denne sesongen! Driver inn i boksen, før han skyter tilbake mot det hjørnet han kom fra. Mendy står bare og ser på at den går i stolpen.
    75'
    Toney går i bakken i feltet, og hjemmefansen venter på at det skal blåses straffe. Det skjer aldri, for i stedet avblåses Toney for offside. Ekstremt hårfin.
    76'
    Inn: Kai Havertz
    Ut: Romelu Lukaku
    Lukaku må gå av banen uten scoring igjen.
    77'
    Ghoddos får ballen i returrom etter et høyt kast, og prøver seg med en Chilwell-lignende avslutning. Han får ikke i nærheten av et like bra treff, og ballen går rett i klypene til Mendy.
    80'
    Loftus-Cheek chipper mot Werner, men Raya kommer ut og avverger.
    81'
    Redning på strek fra Chalobah! Mbeumo kommer til en kjempesjanse, men Mendy redder den. Nørgaard fanger opp returen, og sender ballen mot mål. På streken hindrer Chalobah utlingingen.
    84'
    Brentford fortsetter å trykke på! Ghoddos klemmer til, men igjen står Chalobah i veien.
    85'
    Mendy redder Chelsea igjen! Ballen lempes inn i feltet, og plutselig for Jansson en enorm mulighet. Han klemmer til fra kloss hold, men Mendy er der med en feberredning.
    86'
    Brentford fortsetter å kjøre! Fantastisk trykk nå.
    87'
    Mendy tar telling, og får assistanse på banen.
    88'
    Inn: Reece James
    Ut: Cesar Azpilicueta
    89'
    Mendy er oppe igjen, og spillet i gang.
    89'
    Det legges til fire minutter.
    90'+1
    Hvordan har ikke Brentford scoret her?! Nørgaard kaster seg rundt og brassesparker ballen mot mål. Der er Mendy med enda en kjemperedning!