Ismail Elfath signaliserer et frispark til Elfenbenskysten på egen banehalvdel.
    3'
    Max Gradel
    Målsjanse! Max Gradel (Elfenbenskysten) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    4'
    Ismail Elfath signaliserer et frispark til Elfenbenskysten like utenfor Brasil-området.
    7'
    Ismail Elfath signaliserer et frispark til Brasil.
    11'
    Frispark i en god posisjon for Elfenbenskysten!
    14'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    14'
    Rødt kort!
    Spilleren på Brasil får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    14'
    Rødt kort til Brasil
    Douglas Luiz
    Brasil må klare seg uten Douglas Luiz etter at han får et direkte rødt kort!
    15'
    Frispark til Brasil på halvdelen til Elfenbenskysten.
    18'
    Gult kort til Elfenbenskysten
    Ismael Diallo
    Dommer Ismail Elfath viser Ismael Diallo (Elfenbenskysten) det gule kortet.
    19'
    Brasil tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    19'
    Det blir farlig! Frispark for Brasil er nær straffområde.
    21'
    Antony Santos (Brasil) slår en corner fra høyre side på Nissan Stadium.
    22'
    Frispark Brasil.
    24'
    Antony
    Brasil angriper i Yokohama. Antony Santos fyrer av et skudd som går utenfor.
    25'
    26'
    I Yokohama slår Amad Traore en corner fra høyre.
    29'
    Ismail Elfath tildeler Brasil en corner. Claudinho sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    30'
    Franck Kessie
    Sjanse til Elfenbenskysten! Franck Kessie er nær ved å score, men keeper redder.
    33'
    Brasil, prøver et skudd, men det reddes
    33'
    Elfenbenskysten må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Brasil.
    36'
    36'
    Claudinho (Brasil) løfter inn en corner fra venstre på Nissan Stadium.
    38'
    Frispark for Elfenbenskysten på egen banehalvdel.
    38'
    Tape Eliezer Ira ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    39'
    Skade: Elfenbenskysten
    39'
    Tilbake fra skade: Elfenbenskysten
    40'
    Tape Eliezer Ira kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Nissan Stadium.
    40'
    Amad Diallo
    Elfenbenskysten angriper. Amad Traore får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    43'
    43'
    Antony
    Antony Santos (Brasil) kommer til en målsjanse på Nissan Stadium, men klarer ikke å score.
    44'
    44'+1
    45'
    Spillet på Nissan Stadium er stoppet midlertidig fordi Richarlison ligger nede.
    45'+3
    Richarlison ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Yokohama.
    46'
    48'
    Frispark for Brasil på egen banehalvdel.
    53'
    55'
    Matheus Cunha
    Brasil angriper, men avslutningen til Matheus Cunha går utenfor.
    57'
    Ismail Elfath tildeler Brasil en corner. Antony Santos sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    57'
    58'
    Elfenbenskysten tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    59'
    Amad Traore (Elfenbenskysten) slår en corner fra høyre side på Nissan Stadium.
    60'
    I Yokohama slår Max Gradel en corner fra venstre.
    61'
    Ismail Elfath signaliserer et frispark til Elfenbenskysten.
    63'
    63'
    Spillerbytte - Elfenbenskysten
    Inn: Christian Kouame
    Ut: Amad Diallo
    Soualiho Haidara gjør dagens første bytte i Yokohama, når han tar ut Amad Traore og setter inn Christian Kouame.
    63'
    Inn: Koffi Kouao
    Ut: Zie Mohamed Ouattara
    Elfenbenskysten bytter ut Zie Mohamed Ouattara med Koffi Kouao. Dette er det andre byttet som Soualiho Haidara gjør i dagens kamp.
    63'
    Kouassi Eboue
    Kouassi Eboue (Elfenbenskysten) mottar sitt første gule kort for dagen på Nissan Stadium.
    65'
    67'
    Spillerbytte - Brasil
    Inn: Malcom
    Ut: Antony
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Brasil. Inn kommer Malcom, mens Antony Santos tar plass på benken.
    74'
    Inn: Gabriel Martinelli
    Ut: Matheus Cunha
    Brasil gjør sitt andre bytte. Matheus Cunha erstattes av Gabriel Martinelli.
    74'
    Inn: Cheick Timite
    Ut: Youssouf Dao
    Soualiho Haidara (Elfenbenskysten) gjør sitt tredje bytte for dagen. Cheick Timite erstatter Youssouf Dao.
    75'
    Claudinho
    Brasil angriper i Yokohama. Claudinho avslutter på mål, men greier ikke å score.
    77'
    Elfenbenskysten, prøver et skudd, men det reddes
    77'
    Inn: Paulinho
    Ut: Richarlison
    Bytte for Brasil. Paulinho kommer inn for Richarlison på Nissan Stadium.
    78'
    Andre gule kort til Elfenbenskysten
    Kouassi Eboue får sitt andre gule kort og Elfenbenskysten må klare seg uten han resten av kampen.
    80'
    83'
    Guilherme Arana (Brasil) løfter inn en corner fra venstre på Nissan Stadium.
    85'
    Gabriel Martinelli
    Sjanse i Yokohama! Gabriel Martinelli (Brasil) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.