Brann (4-3-3): Opdal, Strand, Forren, Kolskogen, Kristiansen, Ordagic, Pedersen, Barmen, Koomson, Bamba, Taylor
    Vålerenga (4-3-3): Klaesson, Borchgrevink, Tollås Nation, Näsberg, Horn Myhre, Lekven, Oldrup Jensen, Sahraoui, Dønnum, Vilhjalmsson, Finne
    Brann benken: Pettersen, Teniste, Rismark, Grøgaard, Haugen, Hustad, Tveita, Mehnert, Kvinge.
    Vålerenga benken: Haug, Vega, Camara, Stokke, Opsahl, Skaret, Nouri.
    Det er en presset Lars Arne Nilsen som leder sitt lag i kveld. Brann har ikke vunnet på fire kamper og et kravstort Bergen forventer å få et bedre resultat i kveld.
    Vålerenga har til tider vært solid denne sesongen, men gikk på et stygt 4-1 tap mot Molde i forrige kamp. Dag Eilev Fagermo er ikke en populær mann blant Brann-supportere og har nok ikke noen andre planer enn å dra herfra med alle tre poengene.
    Da er lagene på vei inn på banen. Snart klart for kamp i Bergen!
    Brann med avspark.
    1'
    Vålerenga prøver seg med noen lange baller i bakrom, men Kolskogen vinner i luften begge ganger.
    2'
    STOR Sjangse til Brann! Bra forarbeid av Taylor før han sender den til Koomson. Vingen i storform får avsluttet på mål, men godt keeperspill hindrer 1-0
    3'
    Pedersen header i stolpen på den påfølgende corneren!
    3'
    Utrolig at ikke Brann gikk opp i ledelsen der.
    4'
    Hjemmelaget fortsetter å presse på her. Vålerenga blir tvunget langt inn på egen banehalvdel.
    4'
    Corner til Brann.
    5'
    Taylor slår den ut til utspill fra mål.
    6'
    Frisk åpning på kampen i Bergen!
    7'
    Fagermo ute å skriker nå. Vil ha laget sitt høyere i banen.
    7'
    Straffe til Brann
    9'
    Bamba blir holdt inne i feltet.
    9'
    Barmen skal ta den.
    9'
    Brann scorer på straffe!
    Brann 1 - 0 Vålerenga
    Mål: Kristoffer Barmen
    ISKALD! Kristoffer Barmen gjør ingen feil når han sender Klaesson ene veien og ballen den andre. DEN trengte et presset Brann lag!
    10'
    Fortjent ledelse til hjemmelaget etter å ha styrt kampen de første ti minuttene.
    12'
    Det ropes på ny straffe! Klaesson er ute å bokser i en duell med Barmen. Treffer både ball og målscoreren som blir liggende inne i feltet. Dommer Svein Oddvar Moen sier nei.
    14'
    Vålerenga litt mer frempå her nå. Spiller seg bra inn i boksen til Brann, men hjemmelaget får klarert unna.
    16'
    Dønnum tester skuddfoten fra 20 meter, men skuddet går et stykke utenfor målet.
    19'
    Opdal er litt nølende når han skal ut å fange en ball. Gir nesten vekk en corner til Vålerenga når han blir presset av Vilhjalmsson.
    20'
    Bamba får ballen på kanten av sekstenmeteren. Et oppofrende Vålerenga forsvar får blokkert skuddet fra spissen.
    23'
    Pedersen ligger nede etter en kollisjon inne i feltet.
    23'
    Ser ut til at det går bra med Brann-kapteinen.
    24'
    Det har vært mye slurv og dårlig presisjon fra Vålerenga i kveld. Näsberg slår igjen ballen upresset utover sidelinjen.
    25'
    Bamba vinner et frispark etter duell med Tollås.
    26'
    Igjen slår Robert Taylor den over hele feltet og ut til utspill fra mål
    27'
    FINNE! Fine kombinasjoner av Vålerenga som dobler med Finne og Horn Myhre langs kanten. Førstnevnte får ballen tilbake i drømmeposisjon, men setter den så vidt utenfor målet.
    28'
    Bølger bra frem og tilbake her nå!
    29'
    Brann har falt litt nedpå etter det som var en god start.
    29'
    Straffe til Vålerenga
    30'
    Dønnum skyter ballen i hånden på Robert Taylor. Korrekt straffespark.
    31'
    Vålerenga scorer på straffe!
    Brann 1 - 1 Vålerenga
    Mål: Bård Finne
    DER sitter den for Vålerenga. Den tidligere Brann spilleren Bård Finne scorer mot gamleklubben. Han lar seg ikke affisere av pipekonserten og setter den kontant i mål.
    31'
    Scoringen ser ut til å ha gitt Vålerenga ny energi. Fortsetter å angripe med mange mann.
    35'
    Brann prøver å kontre, men Bamba får et dårlig touch og må ty til ulovlige midler for å gjenvinne ballen.
    37'
    Nytt fripark til Vålerenga i god posisjon.
    37'
    I muren fra Dønnum.
    38'
    Vålerenga er igjen farlig frempå. En god Vegard Forren står i veien for det som kunne blitt en veldig god mulighet.
    40'
    Ser ut til at det er to lag som er klar for pause her nå.
    44'
    Taylor dribbler seg inn boksen, men klarer ikke å få avlevert ballen til Bamba og Koomson som venter foran mål.
    45'
    Da er det pause i Bergen. Vi har fått servert to straffemål i det som har vært en til tider intens kamp. Brann startet best, men Vålerenga har kommet mer og mer inn i kampen etterhvert. Ser ut til at begge lag er veldig giret på seieren. Lover bra for andre omgang!
    Spillerbytte - Vålerenga
    Inn: Benjamin Stokke
    Ut: Ivan Näsberg
    45'
    46'
    Kristiansen feller Vilhjalmsson.
    46'
    Brann 1 - 2 Vålerenga
    FINNE IGJEN! Vi har ikke engang rukket å sette oss før Vålerenga får et nytt straffespark. Bård Finne går frem og setter den nok en gang kontant inn i målet.
    47'
    Skikkelig kalddusj for Brann.
    49'
    Bamba fyrer fra over 30 meter. Det går et lite sug gjennom publikum, men ballen sniker seg over.
    52'
    Brann ser ut til å virkelig ha blitt påvirket av 1-2 scoringen. Å da mener jeg negativt.
    53'
    SAMBA! Brann tar på danseskoene og driver med flipperspill inne i boksen. Koomson sitt skudd blir blokkert.
    54'
    Brann er frempå innimellom, men det er bortelaget som styrer kampen. Triller ballen fint rundt.
    56'
    Sahraoui drar frem noen lekre finesser. Ydmyker Brann-spillerne.
    57'
    Daniel Pedersen sitter igjen nede på gresset. Trenger medisinsk hjelp.
    60'
    Det siste Brann trenger nå.
    60'
    Spillerbytte - Brann
    Inn: Fredrik Haugen
    Ut: Daniel Alexander Pedersen
    60'
    Inn: Jon-Helge Tveita
    Ut: Robert Taylor
    61'
    Lars Arne Nilsen tar grep, men blir tvunget til å ta av kapteinen sin.
    61'
    Ordagic stempler Dønnum på midtsirkelen.
    64'
    Vålerenga med nok et fint angrep. Det er unggutta Dønnum og Sahraoui som styrer showet. En annen unngutt, Borchgrevink, får avslutte angrepet fra tjue meters hold. Skuddet sniker seg utenfor.
    66'
    Haugen er kommet inn for å gi Brann mer kreativitet. Han prøver seg med en lang ball igjennom til Bamba, men den blir litt for lang.
    68'
    Gult kort til Vålerenga
    Felix Horn Myhre
    Klipper ned Bamba som har en halv banehalvdel å løpe på. Viktig og rutinert av den unge backen.
    70'
    Inn: Thomas Grøgaard
    Ut: Ruben Kristiansen
    71'
    Inn: Erlend Hustad
    Ut: Daouda Bamba
    71'
    ER DET MULIG? Stokke får heade alene fra to meter. Alle på stadion var sikker på at det der var mål, men en god Thomas Grøgaard får blokkert på streken.
    73'
    Kanskje var den borti hånden til Grøgaard? Fagermo mener ihvertfall det.
    73'
    Mye rom for begge lag å angripe i nå. Vålerenga har ikke lagt seg nedpå.
    74'
    Inn: Deyver Vega
    Ut: Aron Dønnum
    75'
    Ser ikke ut som Brann er desperate etter en scoring helt ennå. Fremdeles noe reservert over dem når de angriper.
    80'
    Publikum begynner å bli utålmodig.
    80'
    Inn: Ousmane Camara
    Ut: Bård Finne
    81'
    Kveldens tomålsscorer går av. Blir han matchvinner?
    81'
    Lars Arne Nilsen sitter fremdeles nokså rolig på benken.
    83'
    Frispark til Brann.
    83'
    NESTEN! Tveita kommer først på frisparket fra Koomson. Slenger seg frem og får hodet på ballen. Klaesson må ut i full strekk, men er sjanseløs. Heldigvis for Vålerenga så går den på feil side av stolpen.