BRANN (4-3-3): Opdal - Teniste, Acosta, Eggen Rismark, Kristiansen - Løkberg, Yttergård Jenssen, Ordagic - Koomson, Bamba, Berisha.
    STABÆK (4-4-2) Sandberg - Hernandez, Demidov, Hanche-Olsen, Moe - Vetlesen, Kassi, Bohinen, Brynhildsen - Boli, Braaten.
    På Brann-benken: Johansen, Grøggard, Löfgren, Strand, Sørensen, Karadas og Barmen.
    På Stabæk-benken: Kjellevold, Strømnes, Anane-Gyasi, Rusike, Vihmann, Vogt og Geelmuyden.
    Brann har scoret 29 mål mot Stabæk, mens Stabæk har scoret 17 - på de siste 17 kampene mellom disse lagene.
    Håkon Opdal blir markert for 250 kamper med blomster og applaus.
    Tom Harald Hagen er dommer.
    Det ser veldig glissent ut på Brann stadion denne søndagen.
    1'
    Brann med innkast på Stabæks halvdel.
    2'
    Så får Stabæk innkast. Spiller langt opp. Rett i et Brann-bein.
    3'
    Offside på Boli. Ser ut som om det sto på millimeteren der.
    5'
    Brann får corner. Det ble ikke noe. Mot første stolpe.
    6'
    Jan Jönsson er meget solbrun.
    6'
    Brann spiller fint. Men det blir for trangt i midten i forsøket gjennom midtforsvaret til Stabæk. Demidov klarerer.
    7'
    Men Brann fortsetter. Men ballen går utenfor.
    8'
    Hernandez går ned. Tar seg til beinet. Det går bra.
    9'
    Berisha avblåst for en armbevegelse. Han skjønner ikke noe av det. Så vel ikke ut som noe egentlig.
    11'
    Berisha kommer til avslutning. Keeper Sandberg er på den.
    11'
    Halvfarlig tilbakespill til keeper av Brann. Men det gikk fint.
    12'
    Bamba spiller fint, men den siste pasningen var ikke spesielt bra. Til innkast for gjestene.
    13'
    Brann bygger opp. Igjen. Må vel kunne si at Brann har et bittelite grep om dette.
    14'
    Sandberg spiller ut. Stabæk spiller seg fremover. Offside.
    15'
    Innkast Brann. På egen halvdel. Stabæk bryter. Boli i offside.
    16'
    Lars Arne Nilsen peker og veiver og skriker på sidelinjen.
    17'
    Hjørnespark for Brann. Rett i hendene til Sandberg.
    17'
    Daniel Braaten forsøker et skudd. Godt forsøk.
    18'
    Brann med innkast. Stabæk er på ballen. Tilbake i Brann-bein. Hjemmelaget bygger opp.
    19'
    Brann i angrep. Berisha spiller inn foran mål, men Stabæk klarerer. Fint angrep.
    20'
    Stabæk i angrep. Vetlesen sliter litt med å holde seg på bena. Men får ballen med seg.
    21'
    Jenssen legger Kassi i bakken. Frispark til gjestene. Moe slår det. Godt slått, men ikke godt nok.
    22'
    Brann i angrep. Brann kjørerr på. Kristiansen forsøker å heade inn foran mål, ballen går ut.
    24'
    Brann best de første 25 minuttene.
    25'
    Stabæk i angrep. Kristiansen rydder opp.
    25'
    Brann i angrep. Stabæk forsvarer seg godt.
    27'
    Stabæk spiller gjennom Bohinen. Han forsøker et innlegg. Hadde Boli vært et steg eller to fremover der, så kunne det blitt meget bra. Men hadde og kunne hjelper lite...
    29'
    Bamba-show nå. Bruker hælen. Snapper tilbake ballen. Dommer mener han er litt for brutal i den situasjonen. Frispark mot.
    30'
    Det er altså 19 dager til Premier League starter igjen. Om noen er interessert i det. Det er neppe det Lars Arne Nilsen tenker på der nede på benken.
    32'
    Brann i angrep. Spiller for langt mot Kristiansen. Ballen ut.
    33'
    Brann igjen. Teniste mister, men får innkast.
    33'
    Brynhildsen går. Spiller Boli. Legger inn mot Braaten, men en Branntå får ballen unna.
    35'
    Corner til Stabæk. På bakerste. Men Boli header like utenfor.
    35'
    Berisha nede for Brann. Kjapt oppe på føttene igjen.
    36'
    Brann i angrep igjen. Bamba til Løkberg. Ballen utenfor.
    38'
    Brann forsøker igjen. Kooson dribler litt nede ved dødlinjen. Legger inn. Bak.
    39'
    Brynhildsen spilles fint, men Kristiansen løper ham opp og tar ballen. Solid.
    40'
    Brann bør ga i garderoben relativt misfornøyd med at de ikke leder denne kampen. De har ikke hatt elleville sjanser, men overtaket har vært betydelig.
    41'
    Jan Jönsson noterer noe på en lapp han putter i lommen. Ikke umulig det står: Skjerpings, gutter - på den lappen.
    42'
    Stabæk i angrep, men roer ned. Snur spillet. Forsøker et innlegg. Blir ikke noe. Men så finner Bohinen Boli. Kjempeinnlegg av Bohinen der!!!! Var det straffe? Neppe. Boli kaster seg inn i keeper Opdal som står stille. God redning.
    44'
    Corner til Brann. Ball ut, inn igjen - offsisde.
    45'
    Brann spiller opp. Det blir blåst mot Berisha.
    47'
    Brann i angrep igjen. Demidov rydder opp. Brann får innkast. Ballen frem og tilbake, og frem og tilbake. Nytt innkast til Brann.
    49'
    Berisha forsøker et innlegg. Stabæk får den ut. Nytt innlegg for Brann. Ballen når ikke Berisha. Hernandez får en fot på ballen.
    51'
    Stabæk forsøker å vende opp. Veldig upresist. Det gir Brann en mulighet.
    51'
    Berisha spiller for langt.
    52'
    Sånn kampen ser ut, så skal det mye til om ikke Brann scorer i denne kampen.
    53'
    Brann fortsetter og kjøre på. Og Berisha er i slag. Forsøker et skudd nå, etter å ha vridd seg fint rundt. Like utenfor.
    55'
    Stabæk får innkast.
    56'
    Stabæk med ballen nå. Forsøker å bygge opp. Brann bryter.
    57'
    Stabæk spiller seg opp. Ut på kanten. Boli spiller for langt foran seg selv.
    58'
    Spillerbytte - Brann
    Inn: Petter Strand
    Ut: Kristoffer Løkberg
    58'
    Mål for Brann!
    Brann 1 - 0 Stabæk
    Mål: Ruben Yttergård Jenssen
    Målgivende: Petter Strand
    Innlegg fra kanten. Innbytter Strand sender ballen videre, hans første berøring på ballen i kampen, ballen havner hos Jenssen som setter ballen pent i lengste hjørnet. Der sto Berisha. Men han kunne bare stå og se ballen rulle i mål.
    59'
    Brann er på hugget nå. Bamba jobber og jobber.
    63'
    Brann får corner. En til. Måscorer Yttergård Jenssen slår. Rett i hendene på keeper.
    64'
    Berisha med ny mulighet. Forsøker å ta ballen på volley. Litt for dårlig treff.
    64'
    Brann 2 - 0 Stabæk
    Mål: Veton Berisha
    Målgivende: Amer Ordagic
    Strand slår inn. Hanche-Olsen forsøker å klarere med hodet. Ballen havner hos Ordagic som spiller Berisha. Strålende scoring. Og fortjent med Berisha-mål. Han har vært meget god.
    67'
    Spillerbytte - Stabæk
    Inn: Matthew Rusike
    Ut: Hugo Vetlesen
    68'
    Brann igjen. Men nå rydder Demidov opp.
    71'
    Inn: Herman Geelmuyden
    Ut: Ola Brynhildsen
    73'
    Stabæk spiller seg ut. Eller forsøker. Før de slår rett i et Brann-bein.
    74'
    Stabæk med innkast.
    76'
    Inn: Gilli Rólantsson
    Ut: Veton Berisha
    77'
    Stabæk innkast på egen halvdel.
    78'
    Bamba får nesten med seg ballen foran mål.
    79'
    Koomson med litt dribleshow på siden. Brann fortsetter å presse på. Ballen når nesten Bamba.
    80'
    Mål for Stabæk!
    Brann 2 - 1 Stabæk
    Mål: Daniel Braaten
    Målgivende: Franck Boli
    Boli spiller gjennom Braaten som tar ballen på førstetouch. Setter ballen kontrollert forbi Opdal. Veldig pen scoring.
    81'
    Inn: Madis Vihmann
    Ut: Emil Bohinen
    84'
    Det er litt mot kampens gang, men skal gjestene få med seg et poeng her da?
    85'
    Brann med innkast. Et til.
    86'
    Inn: Kristoffer Barmen
    Ut: Ruben Yttergård Jenssen
    87'
    Målscorer Jenssen klappes av banen, mens han flekser litt muskler på vei ut.
    88'
    Brann i angrep. Ble ikke noe.
    89'
    Stabæk stormer fremover. Men Brann har kontroll.
    90'
    Stabæk med en kjempesjanse! Men Hanche-Olsen får ikke foten på den ballen. KJEMPEMULIGHET der altså. Du verden.
    90'+1
    Det er lagt til tre minutter. Stabæk med innkast godt nede på Branns halvel.
    90'+1
    En ørliten slittspurt fra gjestene her nå. Moe forsøker. Treffer ikke helt.
    90'+2
    Stabæk får frispark på egen halvdel.
    90'+2
    Flere har vært gode, men Berisha og Bamba skiller seg litt ut. Velig påskrudd.
    90'+3
    Jan Jönsson ble sendt på tribunen 30 sekunder før slutt. Protesterer voldsomt. Men går opp.