2-2
Lopes90'+4

Ble dekket av Nils Christian Mangelrød

Shamrock Rovers lag: Mannus-Boyle, O´Brien, Lopes, Grace, Clarke- Byrne, Finn, Bolger, S. Kavanagh - Greene
    Shamrock innbytterbenk: Pohls (keeper), Watts. McEneff, Cummins, Carr, O´Neill, Callan.
    Branns lag: Opdal-Teniste, Acosta, Eggen Rismark, Kristiansen - Haugen, Ordagic, Løkberg - Koomson, Berisha, Rólantsson.
    Brann-benken: Jesper Löfgren, Petter Strand, Daouda Bamba, Ruben Yttergård Jensen, Azar Karadas, Henrik Kjelsrud Johansen
    Dette er altså første kvalik-runde til Europa League. Shamrock er et irsk lag fra Tallaght, sør i Dublin.
    Brann har lagt seg på 5. plass i Eliteserien. For tre kamper siden gikk de på en stygg smell mot Ranheim (0-4) i slutten av juni, men det er eneste tapet de siste fem kampen (2 seire, 2 uavgjort og 1 tap)
    Det er strålende vær i Bergen i motsetning til de værforholdene RBK spilte under i Nord-Irland i går.
    1'
    Shamrock med innkast inne på Branns banehalvdel.
    2'
    Finn var på vei gjennom og smart pasning, men avblåst for offside.
    3'
    Rolig start på Brann stadion. Brann-fansen bidrar til stemning på tribunen
    6'
    Tredje offsiden for Shamrock. Det var ikke mye om å gjøre at Shamrock kom gjennom med to spillere.
    6'
    Det er bortelaget i grønn og hvitstripede drakter som har kommet best i gang. Offensive i starten.
    7'
    Bortelaget står høyt og Brann presses til å sende tilbake til Opdal. Sparker ballen ut til innkast for Shamrock.
    9'
    Brann klarer ikke spille seg ut og Shamrock gjenvinner ballen stadig høyt på Branns banehalvdel.
    10'
    Koomson jobber bra fremover, men blokkeringen hans fører til innkast for Shamroc lavt på banehalvdene til bortelaget.
    11'
    Innlegget fra Rólantsson blokkeres og ut til corner for Brann.
    12'
    Mål for Brann!
    Brann 1 - 0 Shamrock Rovers FC
    Mål: Taijo Teniste
    Nydelig skudd fra Teniste fra rundt 20-25 meter mot keepers venstre hjørne. Og for et stjernetreff! Suser inn i nettmaskene lavt nede. Teniste fikk skuddsjansen etter at corneren heades ut av en av bortelagets forsvarere. Nydelig scoring!
    12'
    Brann viste noen bedre tendenser de siste minuttene før scoringen. Men det var egentlig Shamrock som startet kampen mest offensivt. Nå får vi se utviklingen her.
    15'
    Ruben Kristiansen må gi corner. Boyle var på løp for bortelaget.
    16'
    Blir avblåst for angrep på keeper Opdal der Shamrock.
    17'
    Koomson og Brann igjen farlig frempå, Men Lopes får klarert unna for bortelaget.
    18'
    Bra spill av Løkberg som får ballen ut til Teniste. Over til Kristiansen og Koomson. Triller ball nå Brann.
    21'
    Teniste nede for telling. Kutt i pannen. Blør godt etter hodeduellen med Shamrock-kaptein Finn. Får motspillerens bakhode i tinningen.
    24'
    Teniste har fått seg en solid bandasje og er i spill igjen.
    26'
    Brann ruller opp ved Koomson på venstre kanten, fin forsering får lagt inn. Haugen får ikke kontroll inne i boksen. Kunne blitt veldig farlig.
    27'
    Oppdal bokser solid ut på frisparket. Men Eggen Rismark blir liggende. Holder seg til hodet og spillet avblåses. Kommer seg opp igjen.
    28'
    Frispark til Shamrock Rovers. Løkberg får tilsnakk. Litt inne på Branns banehalvdel.
    31'
    Løkberg igjen bak frisparket som Shamrock får tildelt. Men dødballene har ikke vært farlige fra bortelaget til nå.
    34'
    Brann scorer selvmål!
    Brann 1 - 1 Shamrock Rovers FC
    Mål: Amer Ordagic
    Det blir selvmål faktisk! Ballen svinges inn i feltet der Roberto Lopes stuper frem. Men i stedet for hodet til Lopes treffer ballen låret til Ordagic. Utagbart for Opdal. 1-1
    34'
    Berisha blir tatt av Lopes i feltet og dommer dømmer straffe.Og det er Lopes som var sentral da bortelaget utlignet som feller Berisha.
    36'
    Brann 2 - 1 Shamrock Rovers FC
    Mål: Veton Berisha
    Berisha setter straffen til høyre for keeper. Svarer på direkten her Brann.
    37'
    Kristiansen med kjemperedning på åpent mål! Skaper selv den farlige situasjonen som gjør at Opdal er helt utspilt. Men rydder opp på mesterlig vis med en herlig parade. Fantastisk og dårlig av forsvarsspiller Kristiansen i samme situasjon.
    38'
    Det som startet som en kjedelig kamp har virkelig løftet seg mot slutten av omgangen. Har bølget frem og tilbake nå
    42'
    Løkberg får seg en smell i duellen med Finn. Men reiser seg.
    44'
    Brann presser høyt og Koomson vinner ballen. Men Brann klarer ikke å utnytte situasjonen.
    45'+2
    Finn med stygg takling på Haugen. Dommeren trekker kortet. Går inn med knottene og markerer Haugen også.
    47'
    Gult kort til Shamrock Rovers FC
    Ronan Finn får kortet
    48'
    Veton Berisha lukter faren på Grace sin heading tilbake mot keeper. Men Mannus rykker frem og avverger lobben.
    50'
    Haugen slår frisparket langt mot 16-meteren. Går til innkast.
    51'
    Teniste nå uten bandasje kaster langt. Haugen smeller til. Men ballen stoppes i "mengden" der inne.
    52'
    Byrne kommer til innlegg. Finn får headet mot mål, men Opdal har få problemer.
    54'
    Koomson med herlig tunnel ved 16-meter og åpner for skuddmulighet. Keeper få problemer.
    55'
    God stemning på tribunen til tross for mange tomme seter i Bergen.
    57'
    Supertakling av Acosta hinder Finn i å få avsluttet på mål. Kjempemulighet. Blir spilt frem og bare Acosta mellom Finn og Opdal. Takler perfekt og ballen går i en bue over målet.
    61'
    O´Brien får hodet på ballen på den påfølgende corneren. Men klarer ikke å styre den på mål.
    62'
    Hjørnespark til Brann.
    62'
    Nå kommer glitrende og avgjørende Brann-taklinger her. Teniste klarer å avverge da Lopes er alene gjennom. Ser ikke bra ut for Brann det rommet de skaper bakover.
    63'
    Fantastisk redning av Opdal. Resten av Brann-forsvaret sover. Roper på offside. Kjempemulighet for Greene! Men Opdal er godt oppe i situasjonen der Shamrock-spilleren får stå alene foran mål og redder.
    65'
    Bytte Shamrock: Green ut, Cummins inn.
    66'
    Spillerbytte - Brann
    Inn: Petter Strand
    Ut: Kristoffer Løkberg
    68'
    Nytt hjørnespark for Shamrock som er på offensiven nå.
    70'
    Gjøres klar for flere spillerbytter. Yttergård Jensen ser ut til å være klar.
    74'
    Inn: Ruben Yttergård Jenssen
    Ut: Amer Ordagic
    74'
    Byrne har fått en smell i hodet og blør. Må ut på sidelinjen.
    75'
    Cummins får rom og skyter. Men ballen blokkeres av Acosta.
    77'
    Bytte Shamrock: Finn ut, McEneff inn
    77'
    Inn: Daouda Bamba
    Ut: Gilbert Koomson
    82'
    Nytt avbrekk etter nok en takling i grenseland. Denne gang av Brann. Mye oppstykket spill.
    85'
    Det er nok lagt til noen minutter her etter alle avbrekkene.
    89'
    Haugen med corner for Brann. Ballen blir klarert.
    90'
    Brann presser. Haugen får skuddmulighet fra 18-19 meter. God retning på skuddet. Mannus redder greit.
    90'
    Fem minutter er lagt til på Brann Stadion
    90'+1
    Brann kommer tre mot to, men Haugen får ikke med seg ballen.
    90'+1
    Gult kort til Brann
    Veton Berisha
    90'+3
    Berisha får for krangling med motspiller der hodene støtte sammen.
    90'+3
    Mål for Shamrock Rovers FC!
    Brann 2 - 2 Shamrock Rovers FC
    Mål: Roberto Lopes
    Og der sitter den for Shamrock. Lopes header inn utligningen på corneren fra venstre. Ingen Brann-spillere på den bakerste stolpen og Opdal klarer ikke å avverge det enormt viktige målet.