Brann (4-3-3) Piotr Leciejewski - Amin Nouri, Jonas Grønner, Vadim Demidov (k), Ruben Kristiansen - Fredrik Haugen. Sivert Heltne Nilsen, Kristoffer Barmen - Daniel Braaten, Steffen Skålevik, Deyer Vega.
    0'
    Molde (4-4-2): Ethan Horvath - Christoffer Remmer, Ruben Gabrielsen, Vegard Forren, Per-Egil Flo - Knut Olav Rindarøy, Fredrik Aursnes, Babacar Sarr, Petter Strand - Thomas Amang, Bjørn Sigurdarson.
    0'
    Velkommen til kampen mellom Brann og Molde i Bergen. Det er duket for et spennende oppgjør i toppen av Tippeligaen. Før kampen ligger hjemmelaget plassert på 2. plass med 45 poeng. Molde på sin side ligger på 5. plass, men har kun tre poeng opp til Brann.
    0'
    Brann friske innledningsvis. Steffen Skålevik har fått sjansen på topp og vunnet sine to første dueller med Ruben Gabrielsen i Molde-forsvaret.
    2'
    Fredrik Haugen slår inn fra venstre, men Horvath kommer ut holder ballen.
    3'
    Forren slår en glimrende langpasning mot høyreback Remmer. Innleggsforsøket havner hos Bataljonen bak Leciejewskis mål.
    5'
    Amang kommer seg fri på 25 meter og prøver et skudd. Forsøket lider samme skjebne som Remmers innlegg minuttet tidligere.
    6'
    Brann kombinerer fint på høyresiden. Nouri kommer seg fri, men Molde får klarert til corner.
    8'
    Haugen slår inn til Barmen som flikker videre. Forsøket reddes til corner av Horvath.
    9'
    Neste cornerforsøk havner på hodet til Sarr.
    9'
    Demidov og Grønner roter i eget forsvar. Amang er aggressiv i presset og vinner ballen. Skuddforsøket fra 20 meter treffer Per-Egil Flo som er offsideplassert.
    11'
    Nouri feller Amang på ca. 20 meter. Moen dømmer frispark til protester fra både spillere og publikum på Brann stadion.
    12'
    Petter Strand forsøker seg på frisparket. Det går rett på Leciejewski som gir en klønete retur. Kristiansen får klarert.
    13'
    Surr i Molde-forsvaret. Horvath havner på halvdistanse og Forren ender med å heade ballen i brystet på egen burvokter. Skålevik forsøker seg på avslutning, men keeperen er tilbake i mål og redder til corner. Brukbar mulighet for Brann.
    14'
    Haugen slår den på første stolpe. Skålevik forsøker å flikke den på mål, men forsøket går utenfor.
    15'
    Bjørn Bergmann Sigurdarson fyrer av et skudd fra 20 meter, men forsøket går noen meter over mål.
    17'
    Hjemmepublikummet buer på Amang som tilsynelatende ikke har gjort annet enn å bli taklet.
    17'
    Hele stadion klapper ironisk når Brann får tildelt et innkast. Tydelig ikke fornøyd med Svein Oddvar Moen og hans assistenter på linjene.
    20'
    Amang blir nok engang felt på Brann banehalvdel. Bataljonen og resten av Brann stadion misfornøyd med ungguttens noe teatralske fremtoning der.
    22'
    Gabrielsen ligger nede i Branns sekstenmeter etter en duell. Nok engang massiv pipekonsert.
    24'
    Per-Egil Flo slår en innoverskrudd corner som Leciejewski bokser unna.
    27'
    Sarr lager sitt tredje frispark etter å ha vært aktiv med armene i ryggen på Barmen.
    28'
    Haugen slår et bra frispark. Heltne Nilsen dukker opp på bakerste stolpe, men får ikke skikkelig kraft i headingen som går rett på Horvath.
    29'
    Forren feilberegner en lang ball som Skålevik snapper. Han slår videre til Deyver Vega. Vingen drar med seg ballen foran Sarr som tar det gule kortet.
    30'
    Det påfølgende frisparket fra Haugen er godt, men headingen fra Demidov går utenfor.
    30'
    Der er Brann heldig. Leciejewski tar seg god tid på et tilbakespill. Amang er aggressiv og den polske keeperen sklir i det han skal skyte ut. Utsparket treffer Amang og går ut til femmeter. Nær en skikkelig komisk scoring.
    32'
    Mål for Molde!
    Brann 0 - 1 Molde
    Mål: Petter Strand
    Målgivende: Per Egil Flo
    Så er det Moldes bergenser som setter inn 1-0 for bortelaget. Unggutten som gikk gradene i Tertnes og aldri ble funnet god nok i Brann, skyter ballen i Leciejewskis nærmeste hjørne med venstrebeinet. Flott scoring.
    35'
    Danske Christoffer Remmer blir sittende nede. Det ser ut som høyrebacken må byttes ut.
    38'
    Mål for Brann!
    Brann 1 - 1 Molde
    Mål: Steffen Lie Skålevik
    Målgivende: Jonas Grønner
    Molde ser ut til å ha full kontroll, men så slår Grønner en fantastisk pasning i bakrom på Skålevik. Forren feilberegner pasning totalt og strilen gjør ingenting feil alene med Horvath. En elegant lobb og 1-1 på Brann stadion.
    40'
    Mye dueller og lite konstruktivt spill i øyeblikket.
    44'
    Det legges til to minutter.
    45'
    45'
    46'
    Lite å melde om så langt i den andre omgangen.
    47'
    Barmen slår et glimrende innlegg. Brann roper på hands når ballen treffer Rindarøy i brystet, men Moen lar spillet fortsette.
    50'
    Det er 11581 tilskuere på Brann stadion i kveld. Kanskje litt skuffende med tanke på at byens fotballag kjemper om sølv i Tippeligaen?
    52'
    Svært innholdsfattig innledning på den andre omgangen her på Brann stadion.
    53'
    Aursnes får ballen på høyresiden, men slår et himmelhøyt innlegg som gir innkast på motsatt side.
    55'
    Brann 2 - 1 Molde
    Målgivende: Fredrik Haugen
    Strilingens andre scoring for kvelden. Skålevik får sjansen fra start og svarer med to mål. Fredrik Haugen slår en glimrende ball gjennom til spissen som plutselig er alene med Horvath. Han gjør ingen feil og 2-1 er et faktum.
    58'
    Gabrielsen og Forren har store problemer med å forholde seg til Skåleviks høye tempo.
    62'
    Aursnes slår inn fra venstre. Daniel Braaten header unna.
    63'
    Sigurdarson står plutselig alene på seksten meter. Skuddforsøket blokkeres til corner.
    63'
    Flo slår corneren til en helt umarkert Toivio. Finnen får all tid i verden til å utligne, men header langt utenfor. Stor sjanse.
    63'
    Taktfaste "Skålevik"-rop fra Bataljonen nå.
    65'
    Amin Nouri slår tunnel på Aursnes og får frispark like ved cornerflagget.
    66'
    Haugen slår frisparket lavt og Sarr klarerer til corner.
    67'
    Molde får headet unna på corneren fra Haugen.
    67'
    Amang er en konstant trussel for Branns midtforsvar. Nok engang er han nære å bryte gjennom.
    68'
    Flo slår inn, men Demidov header unna.
    71'
    Svendsen forsøker seg. I blokka.
    72'
    Det blir farlig! Toivio får til et hælspark etter at ballen er stusset videre inn i feltet, men ballen går midt på keeper. Nære på!
    74'
    Frispark til Brann langt inne på egen banehalvdel. Bergenserne kan puste litt ut.
    76'
    Spillerbytte - Brann
    Inn: Azar Karadas
    Ut: Deyver Vega
    77'
    Karadas inn. Mannen som dukker opp om du slår opp spisskompetanse i ordboken.
    78'
    Molde ruller opp langs høyresiden, men innlegget blokkeres ut til et innkast.
    80'
    Spillerbytte - Molde
    Inn: Fredrik Brustad
    Ut: Knut Olav Rindarøy
    Brustad er for tidlig inne på banen og holdes igjen av Solskjær. Får til slutt utført byttet riktig.
    80'
    Corner for Molde.
    81'
    Keeper bokser ut ballen.
    82'
    Inn: Kasper Skaanes
    Ut: Fredrik Haugen
    Løpsmaskinen Haugen tas av banen. Hadde den målgivende pasningen på Skåleviks andre scoring. Inn kommer Kasper Skaanes.
    83'
    Flere dueller på midten nå. Mange slitne ben på gressmatta.
    87'
    Kjempesjanse for Molde! Innbytter Brustad stanger ballen mot mål etter et innlegg fra Svendsen, men der dukker Leciejewski opp med en matchvinnerredning.
    88'
    Nouri får en hel flyplass å løpe i når Molde har flyttet opp samtlige mann, men Petter Strand setter på turboen og løper opp og forbi Brann-spilleren. Der var Nouri sjanseløs.
    89'
    Inn: Erik Huseklepp
    Ut: Steffen Lie Skålevik
    90'
    Litt knuffing på overtid her.
    90'+1
    Molde svinger inn et frispark. Men Brann får en kontringsmulighet i stedet!
    90'+1
    Det er uhyre nærme Brann-scoring! Huseklepp ser etter Braaten foran mål, men igjen har Strand løpt opp situasjonen og gjør at Braaten ikke får avsluttet.
    90'+2
    For en eventyrlig mulighet for Molde! Et skudd fra 16 meter blir i stedet en pasning til Sigurdarson som står helt alene på tre meter. Men skuddet blir bare halvveis og Leciejewski er lynraskt nede og får en hånd på ballen. Har vært enorm på tampen her den polske målvakten.