IK Brage tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    2'
    Frispark til IK Brage på halvdelen til Osters IF.
    3'
    Niklas Söderberg
    IK Brage avanserer forover i Borlange. Niklas Soderberg avslutter, men treffer ikke mål.
    9'
    Mål for IK Brage!
    IK Brage 1 - 0 Osters IF
    Mål: Leonard Pllana
    Mål! Leonard Pllana gir IK Brage ledelsen 1-0 i Borlange.
    14'
    En av IK Brages spillere blir avblåst for offside på Domnarvsvallen.
    17'
    Alex Hauksson
    Alex Hauksson (Osters IF) kommer seg fri på Domnarvsvallen, men avslutningen går utenfor.
    19'
    Hjørnespark til IK Brage
    21'
    21'
    Robbin Sellin
    IK Brage angriper. Robbin Sellin får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    22'
    Osters IF, prøver et skudd, men det reddes
    22'
    Robert Daradic signaliserer et frispark til IK Brage.
    24'
    Gult kort til Osters IF
    Månz Karlsson
    Dommeren gir Månz Karlsson (Osters IF) et gult kort.
    24'
    IK Brage angriper i Borlange. Robbin Sellin fyrer av et skudd som går utenfor.
    25'
    Frispark IK Brage.
    29'
    I Borlange har et frispark blitt tildelt bortelag.
    29'
    Frispark til Osters IF på halvdelen til IK Brage.
    30'
    Mål for Osters IF!
    IK Brage 1 - 1 Osters IF
    Mål: Nicolas Mortensen
    Målgivende: Mattias Pavic
    Mål! Osters IF utligner på Domnarvsvallen. Målscorer: Nicolas Mortensen. Mattias Pavic sto for den målgivende pasningen.
    31'
    Pontus Hindrikes
    Sjanse til IK Brage! Pontus Hindrikes er nær ved å score, men keeper redder.
    33'
    33'
    33'
    IK Brage 2 - 1 Osters IF
    Mål: Pontus Hindrikes
    Pontus Hindrikes dundrer ballen i mål og IK Brage tar ledelsen 2-1 på Domnarvsvallen.
    33'
    Emil Engqvist
    Sjanse! Osters IF avanserer forover, men Emil Engqvist avslutter utenfor.
    38'
    Nicolas Mortensen
    Osters IF angriper på Domnarvsvallen, men Nicolas Mortensen header utenfor.
    41'
    IK Brage 2 - 2 Osters IF
    Mål: Alex Hauksson
    Alex Hauksson utligner til 2-2 på Domnarvsvallen.
    42'
    Frispark Osters IF.
    45'
    Hjørnespark til Osters IF
    47'
    Skudd utenfor mål, Osters IF
    51'
    Frispark for IK Brage på egen banehalvdel.
    53'
    Robert Daradic signaliserer et frispark til IK Brage på egen banehalvdel.
    55'
    59'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Borlange fordi Mattias Liljestrand får behandling for en skade på banen.
    60'
    Spillerbytte - IK Brage
    Inn: Nicolas Gianini
    Ut: Mattias Liljestrand
    Mattias Liljestrand, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Nicolas Gianini kommer inn for IK Brage.
    61'
    Robert Daradic signaliserer et frispark til IK Brage like utenfor Osters IF-området.
    63'
    Osters IF fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    65'
    Frispark for Osters IF på egen banehalvdel.
    66'
    Inn: Joakim Persson
    Ut: Anton Gustav Lundin
    IK Brage bytter ut Anton Gustav Lundin med Joakim Persson.
    70'
    Inn: Filip Sjoberg
    Ut: Seth Hellberg
    Seth Hellberg (IK Brage) erstattes av Filip Sjoberg.
    70'
    73'
    Skudd utenfor mål, IK Brage
    75'
    Spillerbytte - Osters IF
    Inn: Isak Magnusson
    Ut: Mattias Pavic
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Osters IF. Inn kommer Isak Magnusson, mens Mattias Pavic tar plass på benken.
    75'
    76'
    77'
    Inn: Andre Reinholdsson
    Ut: Robbin Sellin
    IK Brage gjør sitt fjerde bytte. Robbin Sellin erstattes av Andre Reinholdsson.
    81'
    Inn: Douglas Karlberg
    Ut: Niklas Söderberg
    IK Brage gjør sitt femte bytte. Niklas Soderberg erstattes av Douglas Karlberg.
    81'
    81'
    Inn: Amel Mujanic
    Ut: Emil Engqvist
    Osters IF bytter ut Emil Engqvist med Amel Mujanic.
    83'
    84'
    85'
    88'
    Tatu Varmanen
    Tatu Varmanen (Osters IF) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    88'
    Tatu Varmanen ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    89'
    Inn: Mattis Adolfsson
    Ut: Tatu Varmanen
    Mattis Adolfsson (Osters IF) erstatter Tatu Varmanen som muligens er skadet.
    90'
    Inn: Teo Brenner Toris
    Ut: Lucas Lima
    Osters IF bytter ut Lucas Lima med Teo Brenner Toris. Dette er det fjerde byttet som Denis Velic gjør i dagens kamp.
    90'
    Robert Daradic signaliserer et frispark til Osters IF.
    90'+2
    Gult kort til IK Brage
    Adil Titi
    Adil Titi (IK Brage) pådrar seg et gult kort.
    90'+2
    Frisparket tildelt Osters IF er farlig nær IK Brages målområde.
    90'+4
    Nicolas Gianini
    Nicolas Gianini (IK Brage) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.