468

Ble dekket av Herman Folvik

Hei og velkommen til livedekning av Borussia Dortmund mot Hoffenheim. Avspark på Viasport1 klokken 20.30.
    Haaland starter selvsagt på topp for vertene.
    Hoffenheim har 4 poeng på de to første kampene. Dortmund har kun tre poeng etter det skuffende tapet mot Freiburg.
    Hoffenheim har slått Dortmund i tre av de fem siste møtene.
    Kampen er i gang. Fullt hus og god stemning!
    0'
    Gult kort til Hoffenheim
    Christoph Baumgartner
    Det gikk fort. Gult kort for en arm opp i ansiktet på Witsel.
    1'
    Heading i stolpen for Hoffenheim! Et innlegg nikkes i en bue og i stolpen fra Kramaric. Hoffenheim ryster vertene umiddelbart her.
    3'
    Så kommer Dortmund på kontra. Haaland spiller fri Marco Reus alene med keeper. Den tar Oliver Baumann i buret til Hoffenheim
    4'
    Haaland får frispark mot seg etter å ha strukket ut beinet i stor fart
    6'
    Stefan Posch
    Kommer altfor sent inn med stor fart på Mahmoud Dahoud. SOLEKLART gult kort. Hensynsløst.
    7'
    Fartsfylt åpning. To gule kort og to store sjanser.
    8'
    Raum sent inne i Bellingham. Høy temperatur.
    8'
    Så setter Dortmund tidlig i gang, men dommer stopper spillet. Da stiger temperaturen litt til. Hetebølge på Signal Iduna Park nå.
    8'
    Reus løfter inn. Den går forbi Haaland. Witsel fanger opp og det kommer et innlegg. Manuel Akanji header rett på keeper. God sjanse.
    9'
    Dahoud slår mot høyreback Meunier. Den blir for lang. Femmeter for Hoffenheim
    14'
    Dortmund er i ferd med å feste grepet om kampen nå.
    16'
    Etter noen voldsomme åpningsminutter har kampen roet seg litt ned nå. Dortmund har fått tak i ballen og prøver å finne åpninger.
    19'
    Dennis Geiger
    Hva er det Hoffenheim-spillerne har spist? Tre gule kort på 20 minutter.
    20'
    Dortmund er farlig på en dødball, men Hoffenheim får sparket unna!
    20'
    Corner for Dortmund.
    22'
    Hoffenheim vinner duellene og får klarert.
    22'
    Dortmund og Raphael Guerreiro avvinkes for en klønete offside etter kast.
    24'
    Reus går ned og hjemmefansen roper på straffe. Det blir klabb og babb. Foreløpig sier dommer nei. Kanskje VAR skal gripe inn?
    26'
    - Jeg synes ikke det er straffe, sier Viasport-ekspert Lars Tjærnås. Han får rett og spillet går videre.
    27'
    Reus er alene på 20 meter og skyter. Den går himmelhøyt over
    27'
    Raphael Guerreiro vinner et hjørnespark for Dortmund. Vertene dominerer veldig nå
    29'
    Haaland er sterk og kommer til en heading, men han får ikke noe fart i den og keeperen fanger den enkelt
    30'
    Svært nære at Haaland trer igjennom Reus. Ballen blir litt for lang... Nesten for Dortmund.
    34'
    Haaland til ny heading, men ballen blir litt for høy. Lysluggen kommer ikke over den og headingen går langt over mål.
    36'
    Gult kort til Borussia Dortmund
    Mahmoud Dahoud
    Kampens fjerde kort med fargen gult.
    37'
    Haaland legges i bakken av Posch ved midtbanen.
    37'
    Bellingham lager frispark mot inne i Hoffenheims straffefelt.
    38'
    Strålende redning av Dortmunds Gregor Kobel. Han kommer ut og gjør seg stor. Dermed redder han skuddet til Christoph Baumgartner , som plutselig var fri i straffefeltet. Hoffenheims andre store sjanse
    39'
    Malen kommer til skudd fra skrå vinkel. Den er grei for Hoffenheims målvakt.
    40'
    Bellingham lager frispark imot igjen. Slipper kort.
    41'
    Dortmund prøver å kontre, men Hoffenheim forsvarer seg svært bra der.
    42'
    Hoffenheim rydder opp i nok en Dortmund-corner.
    44'
    Reus trer nesten gjennom Giovanni Reyna, men det vil seg ikke med touchet.
    45'+1
    Er lagt til to minutter.
    45'+2
    Målløs omgang. Hoffenheim startet friskt med en sjanse og tre gule kort. Hoffenheim fikk også en god sjanse til. Men det er Dortmund som har styrt og hadde fortjent ledelsen. Haaland har kommet til to muligheter på hodet.
    Spillerbytte - Hoffenheim
    Inn: Georginio Rutter
    Ut: Angelo Stiller
    46'
    En Hoffenheim-corner blir kaotisk og farlig. Men til slutt får vertene avgitt til kast.
    47'
    Skummelt innlegg fra Hoffenheims Christoph Baumgartner, men Dortmund-forsvarerne er først på ballen.
    48'
    Mål for Borussia Dortmund!
    Borussia Dortmund 1 - 0 Hoffenheim
    Mål: Giovanni Reyna
    Målgivende: Jude Bellingham
    Dortmund får hull på byllen. Reyna kommer fri på 16 meter og skyter ballen ned i det høyre hjørnet. Flott avslutning! Pasning fra 18 år gamle Bellingham, og scoring av 18 år gamle Reyna.
    49'
    Blir spennende å se kampbildet nå. Hoffenheim må våge mer. Det bør gi mer plass til Dortmund og Haaland.
    52'
    Hoffenheims Sebastian Rudy ligger nede med en skade.
    53'
    Thomas Meunier
    Straffes for at han var sent inne i Rudy.
    54'
    Hoffenheim lager kaos i feltet til Dortmund. De kommer til blokkerte skudd og roper på straffe. Hoffenheim ypper seg.
    56'
    Kevin Akpoguma, Hoffenheims høyreback, har stor kraft og fart i spillet sitt.
    56'
    Kramaric med ny god sjanse for Hoffenheim! Han kommer fri med Gregor Kobel som igjen gjør en viktig redning for Dortmund! Reus og Dahoud med et rart balltap i forkant
    59'
    Haaland klarerer en ball unna for Dortmund
    60'
    Mål for Hoffenheim!
    Borussia Dortmund 1 - 1 Hoffenheim
    Mål: Christoph Baumgartner
    Utligning - og det fortjent etter de siste minuttene! Fint gjennomspill av Dennis Geiger. Baumgartner er fri ved tuppen av femmeteren og slår den hardt ned i lengste hjørnet. Flott scoring
    61'
    Har Dortmund noe å svare med? Siden 1-0 har Hoffenheim vært best.
    63'
    Spillerbytte - Borussia Dortmund
    Inn: Julian Brandt
    Ut: Giovanni Reyna
    64'
    Haaland kommer fremover, men bommer på pasningen
    64'
    Haaland kommer til et skudd inne i boksen, men det blokkeres
    66'
    Malen kommer med skutt fra 18-19 meter. Skuddet går lavt og hardt, men keeper Oliver Baumann redder og gir til corner
    66'
    Manuel Akanji header over fra fem meter. Stor-stor-stor sjanse for Dortmund!
    67'
    Borussia Dortmund 2 - 1 Hoffenheim
    Mål: Jude Bellingham
    Det er 18-åringene som gjør det for Dortmund i kveld! Nydelig scoring av Bellingham som demper en ball og skyter på halvspretten. Den går mellom beina på en forsvarer og hardt ned i hjørnet.
    69'
    Malen går rett i angrep igjen og er nær på å score nytt mål. Han skyter hardt, rett på keeper fra få meter.
    70'
    Inn: Mijat Gacinovic
    Ut: Jacob Bruun Larsen
    71'
    Inn: Sargis Adamyan
    Ut: Christoph Baumgartner
    72'
    Nære fra Kramaric på frispark fra 18 meter. God redning av keeper igjen
    74'
    Hoffenheim har våknet igjen. De er nære ved Gacinovic på en heading
    77'
    Inn: Marius Wolf
    Ut: Jude Bellingham
    77'
    Haaland kommer til sin beste sjanse for kvelden! Han smeller til fra 10-11 meter. Den går nokså rett på keeper
    81'
    Inn: Felix Passlack
    Ut: Raphael Guerreiro
    84'
    Inn: Youssoufa Moukoko
    Ut: Donyell Malen
    84'
    Livsfarlig innlegg fra Hoffenheim. Det er nesten så to spillere kommer på den, men ballen fyker gjennom feltet
    85'
    Reus blir utsatt for en hard takling, men kommer seg opp raskt.
    86'
    Nesten for Haaland igjen. Han kommer fri i skrå vinkel og fyrer løs med høyre. Den går en meter utenfor.
    87'
    Hjørnespark for Hoffenheim
    89'
    Borussia Dortmund 2 - 2 Hoffenheim
    Mål: Munas Dabbur
    Hoffenheim utligner i siste ordinære minutt! Han står fri på bakre stolpe og har åpent mål. Tellefeil hos Dortmund.
    90'
    Borussia Dortmund 3 - 2 Hoffenheim
    Mål: Erling Braut Haaland
    HAALAND!!! Der kom målet! Wolff prøver seg først, så er Youssoufa Moukoko nære. Før Haaland får ballen og dunker den så hardt i mål som bare Haaland kom. Han feirer hysterisk etterpå