BORUSSIA DORTMUND (3-4-3): Bürki - Piszczek, Hummels, Zagadou - Hakimi, Witsel, Can, Guerreiro - Hazard, Haaland, Sancho.
    Hazard kommer seg ned til linja og forsøker å finne Haaland i boks. Klareres rett foran nordmannen.
    4'
    Can med en strålende takling i egen boks. Stopper Frankfurt.
    5'
    Haaland vrir ut på kanten til Hazard. Han skyter fra hjørnet av sekstenmeteren, men det blokkeres til corner.
    5'
    Svinges inn, men Trapp fanger enkelt.
    6'
    Zagadou dribler seg ut fra stopperplass og løfter mot Hakimi. Han blir taklet av Rode og vinner corner.
    7'
    Tas kort, og Hakimi løfter bak i feltet mot Can. Stanges unna av Frankfurt.
    8'
    Haaland felles stygt utenfor sekstenmeteren. Får frispark i god posisjon, men den er ikke pen. Stempler knottene rett i ankelen til nordmannen, som rister på hodet.
    9'
    Det er nære! Guerreiro går for skudd. Legger den lavt mellom muren, men ballen spretter i stang og ut.
    9'
    Chandler løfter inn mot Silva, men ballen går inn til Bürki.
    10'
    Haaland slår inn ballen til Guerreiro i feltet, men han dyttes unna og går i bakken, ikke i nærheten av straffe.
    11'
    Hazard prøver skuddet, elendig treff, men nesten at den treffer løpsbanen til Haaland, men Abraham klarerer unna.
    12'
    Guerreiro med en lekker tunell på egen halvdel før han spiller seg ut av trøbbel.
    15'
    Guerreiro slår inn langs bakken, Ilsanker får en fot på den, og ballen spretter inn til keeper.
    17'
    Haaland vinner ball og spiller til Hakimi, men han er ikke helt med og mister den ballen.
    18'
    Haaland legger den et langt oppspill på kassa, men er i offside.
    19'
    Zagadou bryter og spiller opp på Haaland, men han slår feil og Eintracht kontrer, det ender i et farlig innlegg fra Kostic som går gjennom hele feltet.
    21'
    Ny svak involvering av Haaland. Ikke helt på i starten av denne kampen.
    21'
    Gult kort til Eintracht Frankfurt
    Timothy Chandler
    22'
    Hazard prøver å lure seg forbi Abraham på venstre, men stopperen er sterk i kroppen i duellen.
    24'
    Lite som skjer, Frankfurt flinke til å dra ned tempoet i kampen.
    26'
    Can settes under press på midten, men løser den glimrende.
    29'
    Veldig lite fart i kampen. Frankfurt ligger lavt, avgir lite rom.
    32'
    Får Sancho litt rom til å utfordre, roter den bort, men ballen går til Hakimi, han prøver et skudd, men elendig forsøk.
    32'
    Mål for Borussia Dortmund!
    Borussia Dortmund 1 - 0 Eintracht Frankfurt
    Mål: Lukasz Piszczek
    HAN BANKER DEN INN! Dortmund med et voldsomt ettertrykk etter et innlegg, polakken får ballen ute på 16 meter, og skyter den ned i hjørnet med venstre.
    33'
    Haaland får ballen av Sancho inne i feltet, han prøver et skudd, men via en Frankfurt-spiller og ut til corner.
    36'
    Corner til Dortmund: Kort variant, ender med innlegg som heades unna.
    37'
    Sancho prøver å kombinere med Haaland, men veggpasningen til Haaland når ikke frem.
    38'
    Sancho slår et frispark inn i feltet, der er det fullstendig kaos, men Frankfurt får ballen unna.
    40'
    Sancho med en fin stikker til Haaland, han er råsterk og holder motstanderen unna, til slutt går han i bakken, men får ingenting av dommer.
    41'
    Haaland får ballen i en kontring, spiller ut til Guerreiro og starter inn i feltet selv, han får den tilbake, men fortsyrres, det første touchet er for hardt, og ballen sklir ut.
    44'
    Witsel sitter nede med en skade.
    45'
    Hakimi setter voldsom fart på en kontring, dribler seg inn i feltet og skyter, men like over.
    45'+1
    Dortmund går til pause med ledelse.
    Litt bluss som gjør at avspark til 2. omgang drøyes litt.
    Der er vi i gang igjen!
    46'
    Spillerbytte - Eintracht Frankfurt
    Inn: Bas Dost
    Ut: Mijat Gacinovic
    46'
    Guerreiro bryter og setter i gang en kontring, men igjen er det Haaland som misser med pasningen.
    48'
    Guerreiro chipper ballen inn i feltet mot Witsel, men upresist.
    49'
    Borussia Dortmund 2 - 0 Eintracht Frankfurt
    Mål: Jadon Sancho
    Målgivende: Axel Witsel
    DET ER SÅ ISKALDT! Sancho får ballen ute til venstre, drar seg inn i feltet, venter ut en forsvarer som hiver seg ned for å takle, og plasserer den rolig i mål.
    50'
    Nesten at en forsvarsfeil gjør at Haaland er alene med keeper, men Toure får kroppen på riktig side.
    53'
    Haaland er frustrert. Nærmest hiver en Frankfurt-spiller i bakken inne i feltet.
    53'
    Borussia Dortmund 3 - 0 Eintracht Frankfurt
    Mål: Erling Braut Haaland
    Målgivende: Achraf Hakimi
    ERLING BRAUT GOALAND! Hakimi kommer rundt på høyre, triller den 45 grader ut til Haaland, som triller den i mål med høyre.
    54'
    Witsel prøver skuddfoten, via en Frankfurt-spiller og utenfor.
    56'
    Supporterne i den gule veggen koser seg nå.
    57'
    Zagadou smeller til fra distanse, rett på Trapp.
    60'
    Trapp med en feilpasning som snappes av Hazard, men Dortmund greier ikke å straffe den feilen.
    61'
    Haalands mål i dag var hans niende på seks kamper.
    63'
    Spillerbytte - Borussia Dortmund
    Inn: Mahmoud Dahoud
    Ut: Emre Can
    64'
    Zagadou slår vekk ballen og Frankfurt kan kontre, men det går for tregt.
    67'
    Haaland med en sterk jobb alene på topp, vinner et innkast.
    67'
    Hakimi får ballen ute til høyre, skyter, men utenfor.
    69'
    Intensiteten har falt veldig etter 3-0-målet.
    73'
    Borussia Dortmund 4 - 0 Eintracht Frankfurt
    Mål: Raphael Guerreiro
    Først får Haaland ballen inne i feltet, men han får ikke kontroll over den, isteden klareres den ut til Guerreiro, som banker den ned i hjørnet fra 20 meter.