I Bordeaux har et frispark blitt tildelt bortelag.
    4'
    Frispark til FC Girondins Bordeaux på halvdelen til FC Nantes.
    9'
    Willy Delajod signaliserer et frispark til FC Girondins Bordeaux på egen banehalvdel.
    11'
    Willy Delajod tildeler FC Girondins Bordeaux en corner. Javairo Dilrosun sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    15'
    Ui-jo Hwang
    Hwang Ui-Jo skyter i stolpen! Nære på for FC Girondins Bordeaux.
    17'
    Skudd utenfor mål, Bordeaux
    19'
    Willy Delajod signaliserer et frispark til FC Nantes.
    21'
    FC Girondins Bordeaux tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    22'
    Hjørnespark til FC Nantes
    23'
    FC Nantes angriper, men blir avblåst for offside.
    25'
    Frispark FC Nantes.
    31'
    Skudd på mål, FC Nantes
    31'
    Bordeaux, prøver et skudd, men det reddes
    31'
    I Bordeaux slår Wylan Cyprien en corner fra høyre.
    33'
    Randal Kolo Muani
    FC Nantes angriper, men avslutningen til Randal Kolo Muani går utenfor.
    34'
    Frispark for FC Nantes på egen banehalvdel.
    36'
    Skudd utenfor mål, FC Nantes
    38'
    39'
    Frispark FC Girondins Bordeaux.
    40'
    Randal Kolo Muani (FC Nantes) avanserer forover på Matmut Atlantique. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    42'
    42'
    Willy Delajod signaliserer et frispark til FC Girondins Bordeaux.
    42'
    Gult kort til FC Nantes
    Fabio
    Fabio (FC Nantes) pådrar seg et gult kort.
    42'
    FC Nantes må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra FC Girondins Bordeaux.
    45'+1
    Nicolas Pallois
    Nicolas Pallois (FC Nantes) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    45'+1
    47'
    Yacine Adli (FC Girondins Bordeaux) slår en corner fra venstre side på Matmut Atlantique.
    48'
    Laurent Koscielny
    Laurent Koscielny (FC Girondins Bordeaux) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    49'
    Frispark for FC Girondins Bordeaux på egen banehalvdel.
    49'
    51'
    53'
    Spillerbytte - FC Nantes
    Inn: Kalifa Coulibaly
    Ut: Osman Bukari
    Osman Bukari (FC Nantes) erstattes av Kalifa Coulibaly.
    54'
    Javairo Dilrosun
    Målsjanse! Javairo Dilrosun (FC Girondins Bordeaux) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    56'
    56'
    Det blir farlig! Frispark for FC Nantes er nær straffområde.
    57'
    Gult kort til Bordeaux
    Otavio
    Otavio (FC Girondins Bordeaux) får et gult kort av dommer Willy Delajod.
    57'
    58'
    Målet til FC Nantes sjekkes av VAR
    59'
    Målet til FC Nantes blir annullert
    59'
    FC Nantes angriper i Bordeaux, men blir avblåst for offside.
    59'
    Moses Simon
    Sjanse til FC Nantes! Moses Simon er nær ved å score, men keeper redder.
    61'
    61'
    Mål for Bordeaux!
    Bordeaux 1 - 0 FC Nantes
    Mål: Ui-jo Hwang
    Målgivende: Javairo Dilrosun
    FC Girondins Bordeaux leder 1-0 etter en scoring av Hwang Ui-Jo. Javairo Dilrosun sto for den målgivende pasningen.
    62'
    Ui-jo Hwang
    FC Girondins Bordeaux avanserer forover i Bordeaux. Hwang Ui-Jo avslutter, men treffer ikke mål.
    64'
    Inn: Sebastien Corchia
    Ut: Fabio
    FC Nantes bytter ut Fabio med Sebastien Corchia.
    65'
    Inn: Samuel Moutoussamy
    Ut: Wylan Cyprien
    Bytte for FC Nantes. Samuel Moutoussamy kommer inn for Wylan Cyprien på Matmut Atlantique.
    65'
    66'
    66'
    67'
    67'
    68'
    Samuel Moutoussamy
    Dommer Willy Delajod viser Samuel Moutoussamy (FC Nantes) det gule kortet.
    68'
    Spillerbytte - Bordeaux
    Inn: Alberth Elis
    Ut: Sekou Mara
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Girondins Bordeaux. Inn kommer Alberth Elis, mens Sekou Mara tar plass på benken.
    70'
    Inn: Fransergio
    Ut: Yacine Adli
    FC Girondins Bordeaux bytter ut Yacine Adli med Fransergio. Dette er det andre byttet som Vladimir Petkovic gjør i dagens kamp.
    70'
    72'
    Alberth Elis
    FC Girondins Bordeaux angriper, men avslutningen til Alberth Elis går utenfor.
    72'
    Spillet på Matmut Atlantique er stoppet midlertidig fordi Hwang Ui-Jo ligger nede.
    73'
    Inn: Mbaye Niang
    Ut: Ui-jo Hwang
    Hwang Ui-Jo (FC Girondins Bordeaux) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Mbaye Niang.
    74'
    Mål for FC Nantes!
    Bordeaux 1 - 1 FC Nantes
    Mål: Pedro Chirivella
    Målgivende: Sebastien Corchia
    Pedro Chirivella scorer og utligningen er et faktum på Matmut Atlantique. 1-1. Sebastien Corchia var nest sist på ballen.
    75'
    76'
    79'
    Inn: Timothee Pembele
    Ut: Abdel Jalil
    FC Girondins Bordeaux gjør sitt fjerde bytte. Abdel Jalil erstattes av Timothee Pembele.
    82'
    Inn: Samuel Kalu
    Ut: Javairo Dilrosun
    FC Girondins Bordeaux gjør sitt femte bytte. Javairo Dilrosun erstattes av Samuel Kalu.
    83'
    Moses Simon
    Sjanse i Bordeaux! Moses Simon (FC Nantes) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.