0-1
1-1
    Dagens kamp på Bolu Atatürk Stadium i Bolu er i gang.
    Kabongo Kassongo
    Sjanse i Bolu! Kabongo Kasongo (Boluspor) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    1'
    Istanbulspor AS, prøver et skudd, men det reddes
    1'
    Boluspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    2'
    I Bolu slår Dejvi Bregu en corner fra høyre.
    5'
    Yasin Kol tildeler Boluspor en corner. Dejvi Bregu sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    6'
    Dejvi Bregu (Boluspor) slår en corner fra venstre side på Bolu Atatürk Stadium.
    6'
    Frispark for Istanbulspor AS på egen banehalvdel.
    6'
    Emrecan Uzunhan
    Istanbulspor AS fosser forover og Emrecan Uzunhan fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    9'
    Boluspor, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Yasin Kol signaliserer et frispark til Boluspor på egen banehalvdel.
    9'
    Ali Yasar (Istanbulspor AS) løfter inn en corner fra høyre på Bolu Atatürk Stadium.
    11'
    12'
    Yasin Kol tildeler Istanbulspor AS en corner. Ali Yasar sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    12'
    Boluspor fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    15'
    I Bolu har et frispark blitt tildelt bortelag.
    16'
    17'
    Frispark til Boluspor på halvdelen til Istanbulspor AS.
    18'
    Yasin Kol signaliserer et frispark til Istanbulspor AS på egen banehalvdel.
    18'
    Yasin Kol signaliserer et frispark til Boluspor.
    22'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Melih Kabasakal (Istanbulspor AS) vrir seg av smerte i gresset.
    22'
    Melih Kabasakal er på beina igjen og fortsetter kampen på Bolu Atatürk Stadium.
    24'
    25'
    Frispark Istanbulspor AS.
    28'
    Boluspor må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Istanbulspor AS.
    30'
    Skudd på mål, Istanbulspor AS
    31'
    31'
    I Bolu slår Valon Ethemi en corner fra venstre.
    31'
    Frispark for Boluspor på egen banehalvdel.
    32'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Bolu fordi Emrecan Uzunhan får behandling for en skade på banen.
    32'
    Emrecan Uzunhan er tilbake i kampen igjen.
    33'
    Istanbulspor AS angriper, men Ibrahim Yilmaz vinkes av for offside.
    33'
    Gult kort til Boluspor
    Bertu Ozyurek
    Bertu Ozyurek (Boluspor) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    34'
    Istanbulspor AS tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    34'
    35'
    Dejvi Bregu
    Boluspor angriper. Dejvi Bregu får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    39'
    39'
    39'
    Eray Ataseven (Boluspor) slår en corner fra høyre side på Bolu Atatürk Stadium.
    41'
    Frisparket tildelt Istanbulspor AS er farlig nær Boluspors målområde.
    42'
    Patrick Etoga
    Patrick Etoga (Istanbulspor AS) kommer til en målsjanse på Bolu Atatürk Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    43'
    48'
    50'
    Dommer Yasin Kol venter med å sette i gang spillet fordi Ibrahim Yilmaz ligger nede.
    50'
    Ibrahim Yilmaz ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Bolu.
    51'
    51'
    52'
    En av Istanbulspor ASs spillere blir avblåst for offside på Bolu Atatürk Stadium.
    53'
    Mål for Istanbulspor AS!
    Boluspor 0 - 1 Istanbulspor AS
    Mål: Kagan Miray Bagis
    Målgivende: Valon Ethemi
    I Bolu tar Istanbulspor AS ledelsen 0-1 etter et mål av Kagan Miray Bagis. Flott spill fra Valon Ethemi før målet.
    53'
    Dejvi Bregu
    Sjanse til Boluspor! Dejvi Bregu er nær ved å score, men keeper redder.
    55'
    55'
    I Bolu slår Dejvi Bregu en corner fra venstre.
    55'
    Muammer Sarikaya (Istanbulspor AS) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Bolu Atatürk Stadium.
    56'
    Spillerbytte - Istanbulspor AS
    Inn: Erdem Secgin
    Ut: Muammer Sarikaya
    Osman Zeki Korkmaz (Istanbulspor AS) tar ut Muammer Sarikaya som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Erdem Secgin.
    57'
    Offside! Ibrahim Yilmaz (Istanbulspor AS) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    58'
    Valon Ethemi (Istanbulspor AS) løfter inn en corner fra venstre på Bolu Atatürk Stadium.
    59'
    Frispark Boluspor.
    61'
    Aldin Cajic ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    62'
    Inn: Eduard Rroca
    Ut: Aldin Cajic
    Aldin Cajic, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Eduard Rroca kommer inn for Istanbulspor AS.
    63'
    63'
    Kabongo Kasongo (Boluspor) fyrer av et skudd som går utenfor.
    65'
    Yasin Kol signaliserer et frispark til Istanbulspor AS.
    65'
    Spillerbytte - Boluspor
    Inn: Odah Marshal
    Ut: Bertu Ozyurek
    Bertu Ozyurek (Boluspor) erstattes av Odah Marshal.
    66'
    Målsjanse til Boluspor! Kabongo Kasongo treffer mål, men keeper redder.
    68'
    68'
    Boluspor fosser fremover, men Kabongo Kasongo går rett i offsidefella.
    69'
    Ibrahim Yilmaz
    Istanbulspor AS angriper på Bolu Atatürk Stadium. Ibrahim Yilmaz header utenfor.
    70'
    Boluspor angriper i Bolu, men blir avblåst for offside.
    71'
    Gult kort til Istanbulspor AS
    Valon Ethemi
    Dommer Yasin Kol gir Valon Ethemi (Istanbulspor AS) et gult kort.
    74'
    Hjørnespark til Boluspor
    74'
    Inn: Ferhat Yazgan
    Ut: Kagan Miray Bagis
    Istanbulspor AS gjør sitt tredje bytte. Kagan Miray Bagis erstattes av Ferhat Yazgan.
    75'
    Odah Marshal
    Boluspor angriper. Odah Marshal header i tverrliggeren!
    76'
    76'
    Andre gule kort til Istanbulspor AS
    Utvisning! Valon Ethemi (Istanbulspor AS) sendes i dusjen etter å ha mottatt sitt andre gule kort for dagen.
    77'
    Inn: Jakob Novak
    Ut: Dejvi Bregu
    Reha Erginer gjør dagens andre bytte i Bolu, når han tar ut Dejvi Bregu og setter inn Jakob Novak.
    78'
    Frispark til Istanbulspor AS på halvdelen til Boluspor.
    78'
    Ali Keten
    Ali Keten (Boluspor) får et gult kort av dommer Yasin Kol.
    78'
    Yasin Kol tildeler Istanbulspor AS en corner. Erdem Secgin sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    80'
    Ali Keten
    Målsjanse! Ali Keten (Boluspor) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    81'
    Boluspor angriper i Bolu. Kabongo Kasongo avslutter på mål, men greier ikke å score.
    82'
    82'
    Ibrahim Yilmaz vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    83'
    Muhammed Alperen Uysal
    Alperen Uysal (Istanbulspor AS) mottar sitt første gule kort for dagen på Bolu Atatürk Stadium.
    84'
    Ibrahim Yilmaz (Istanbulspor AS) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    84'
    Ibrahim Yilmaz er tilbake på banen igjen.
    85'
    Abdurrahman Canli (Boluspor) løfter inn en corner fra venstre på Bolu Atatürk Stadium.
    85'
    87'
    Mål for Boluspor!
    Boluspor 1 - 1 Istanbulspor AS
    Mål: Odah Marshal
    Målgivende: Ali Keten
    Mål! Odah Marshal utligner for Boluspor. Stillingen er dermed 1-1 i Bolu. Ali Keten var nest sist på ballen.