Odise Roshi (Boluspor) kommer til en målsjanse på Bolu Atatürk Stadium, men klarer ikke å score.
    Dejvi Bregu (Boluspor) løfter inn en corner fra høyre på Bolu Atatürk Stadium.
    3'
    Fethi Ozer
    I Bolu header Fethi Ozer (Boluspor) mot mål, men ballen går utenfor.
    4'
    Offside! Omer Sismanoglu blir vinket av og Denizlispor må dermed bygge opp et nytt angrep.
    6'
    Oguzhan Cakir signaliserer et frispark til Denizlispor på egen banehalvdel.
    8'
    Boluspor fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    9'
    Odah Marshal
    Odah Marshal (Boluspor) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    16'
    Frispark til Denizlispor på halvdelen til Boluspor.
    18'
    Boluspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    19'
    Frispark Denizlispor.
    20'
    Gokhan Suzen vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    21'
    Frispark for Denizlispor på egen banehalvdel.
    22'
    Frispark for Boluspor på egen banehalvdel.
    23'
    Dejvi Bregu
    Dejvi Bregu (Boluspor) avanserer forover på Bolu Atatürk Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    24'
    Denizlispor, prøver et skudd, men det reddes
    24'
    Eray Ataseven
    Eray Ataseven (Boluspor) fyrer av et skudd som går utenfor.
    25'
    En av Denizlispors spillere blir avblåst for offside på Bolu Atatürk Stadium.
    26'
    Gokhan Suzen er tilbake på banen igjen.
    27'
    Dejvi Bregu
    Sjanse i Bolu! Dejvi Bregu (Boluspor) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    27'
    27'
    Oguzhan Cakir signaliserer et frispark til Boluspor på egen banehalvdel.
    28'
    Skade: Denizlispor
    29'
    Dejvi Bregu (Boluspor) slår en corner fra høyre side på Bolu Atatürk Stadium.
    33'
    Kevin Mayi
    Sjanse til Denizlispor! Kevin Mayi er nær ved å score, men keeper redder.
    35'
    Boluspor, prøver et skudd, men det reddes
    35'
    Dejvi Bregu
    Målsjanse på Bolu Atatürk Stadium! Dejvi Bregu fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    35'
    35'
    I Bolu slår Dejvi Bregu en corner fra høyre.
    35'
    Oguzhan Cakir signaliserer et frispark til Boluspor.
    38'
    Tilbake fra skade: Denizlispor
    38'
    Denizlispor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    39'
    40'
    Mugdat Celik
    Denizlispor angriper i Bolu. Mugdat Celik avslutter på mål, men greier ikke å score.
    42'
    42'
    Kevin Mayi
    Kevin Mayi (Denizlispor) kommer seg fri på Bolu Atatürk Stadium, men avslutningen går utenfor.
    42'
    Denizlispors Mugdat Celik blåses av for offside på Bolu Atatürk Stadium.
    43'
    Odise Roshi
    Boluspor avanserer forover i Bolu. Odise Roshi avslutter, men treffer ikke mål.
    44'
    45'
    Odise Roshi
    Boluspor angriper i Bolu. Odise Roshi avslutter på mål, men greier ikke å score.
    45'+1
    45'+1
    Dejvi Bregu
    45'+2
    45'+2
    Spillerbytte - Denizlispor
    Inn: Mustafa Cecenoglu
    Ut: Mugdat Celik
    Denizlispor gjør sitt første bytte. Mugdat Celik erstattes av Mustafa Cecenoglu.
    46'
    I Bolu har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    46'
    48'
    50'
    52'
    Omer Sismanoglu (Denizlispor) vinkes av for offside i Bolu.
    52'
    Dejvi Bregu
    Boluspor angriper i Bolu. Dejvi Bregu fyrer av et skudd som går utenfor.
    53'
    I Bolu har et frispark blitt tildelt bortelag.
    53'
    Gult kort til Denizlispor
    Omer Hasan Sismanoglu
    Omer Sismanoglu (Denizlispor) mottar sitt første gule kort for dagen på Bolu Atatürk Stadium.
    54'
    Gult kort til Boluspor
    Fethi Ozer
    Dommer Oguzhan Cakir gir Fethi Ozer (Boluspor) et gult kort.
    55'
    Boluspor fosser fremover, men Odise Roshi går rett i offsidefella.
    59'
    59'
    62'
    Inn: Ilhan Depe
    Ut: Omer Hasan Sismanoglu
    Denizlispor bytter ut Omer Sismanoglu med Ilhan Depe. Dette er det andre byttet som Ali Tandogan gjør i dagens kamp.
    63'
    Skudd på mål, Boluspor
    64'
    64'
    Odise Roshi
    Målsjanse til Boluspor! Odise Roshi treffer mål, men keeper redder.
    65'
    65'
    Oguzhan Cakir tildeler Boluspor en corner. Dejvi Bregu sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    65'
    Dommer Oguzhan Cakir ser at linjemannen løfter flagget, og Denizlispors Kevin Mayi blåses av for offside.
    66'
    Gokhan Suzen ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    67'
    Odise Roshi
    Odise Roshi (Boluspor) kommer til en målsjanse på Bolu Atatürk Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    69'
    Gokhan Suzen er tilbake i kampen igjen.
    69'
    Spillerbytte - Boluspor
    Inn: Berk Yildiz
    Ut: Jakob Novak
    Jakob Novak (Boluspor) erstattes av Berk Yildiz.
    71'
    73'
    Offside! Odah Marshal (Boluspor) er alene igjennom, men dommer Oguzhan Cakir ser at linjemannen er oppe med flagget.
    74'
    76'
    Inn: Veton Tusha
    Ut: Kevin Mayi
    Ali Tandogan gjør dagens tredje bytte i Bolu, når han tar ut Kevin Mayi og setter inn Veton Tusha.
    76'
    Denizlispor angriper, men Oguzhan Cakir blåser for offside.
    78'
    Frisparket tildelt Boluspor er farlig nær Denizlispors målområde.
    81'
    Dejvi Bregu
    Sjanse! Boluspor avanserer forover, men Dejvi Bregu avslutter utenfor.
    83'
    Inn: Arda Koksal
    Ut: Dejvi Bregu
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Boluspor. Inn kommer Arda Koksal, mens Dejvi Bregu tar plass på benken.
    83'
    Inn: Tugay Kacar
    Ut: Eray Ataseven
    Boluspor bytter ut Eray Ataseven med Tugay Kacar.
    83'
    84'
    86'
    88'
    89'
    Inn: Brice Dja Djedje
    Ut: Ismail Aissati
    Bytte for Denizlispor. Brice Dja Djedje kommer inn for Ismail Aissati på Bolu Atatürk Stadium.
    89'
    90'+1
    Dommer Oguzhan Cakir venter med å sette i gang spillet fordi Odise Roshi ligger nede.
    90'+1
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Hakan Cinemre (Denizlispor) vrir seg av smerte i gresset.
    90'+1
    Inn: Arda Hilmi Sengul
    Ut: Abdurrahman Canli
    Boluspor gjør sitt fjerde bytte. Abdurrahman Canli erstattes av Arda Hilmi Sengul.
    90'+3
    90'+4
    Hakan Cinemre kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Bolu Atatürk Stadium.
    90'+4
    Odise Roshi er på beina igjen og fortsetter kampen på Bolu Atatürk Stadium.
    90'+4
    Arda Koksal
    Målsjanse på Bolu Atatürk Stadium! Arda Koksal fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.