Dagens dommer, Wilton Pereira Sampaio, blåser i gang kampen.
    Uruguay tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    I La Paz slår Arce en corner fra venstre.
    11'
    Moises Villarroel Angulo
    Bolivia angriper i La Paz. Moises Villarroel fyrer av et skudd som går utenfor.
    12'
    Wilton Pereira Sampaio signaliserer et frispark til Uruguay på egen banehalvdel.
    13'
    Wilton Pereira Sampaio tildeler Bolivia en corner. Arce sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    16'
    Frispark for Uruguay på egen banehalvdel.
    20'
    Bolivia tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    21'
    Gult kort til Bolivia
    Jairo Quinteros
    Dommer Wilton Pereira Sampaio gir Jairo Quinteros (Bolivia) et gult kort.
    21'
    Spillet på Estadio Hernando Siles er stoppet midlertidig fordi Lucas Torreira ligger nede.
    24'
    Arce (Bolivia) slår en corner fra venstre side på Estadio Hernando Siles.
    25'
    26'
    27'
    Nahitan Nandez
    Sjanse! Uruguay avanserer forover, men Nahitan Nandez avslutter utenfor.
    28'
    Lucas Torreira kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Estadio Hernando Siles.
    28'
    Arce (Bolivia) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Hernando Siles.
    29'
    Mål for Bolivia!
    Bolivia 1 - 0 Uruguay
    Mål: Arce
    Mål! Bolivia tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Arce på Estadio Hernando Siles.
    29'
    36'
    Moises Villarroel (Bolivia) fyrer av et skudd som går utenfor.
    40'
    43'
    Marcelo Moreno
    Bolivia angriper, men avslutningen til Marcelo Moreno går utenfor.
    43'
    45'
    Bolivia 2 - 0 Uruguay
    Mål: Marcelo Moreno
    Målgivende: Arce
    Mål! Marcelo Moreno (Bolivia) header inn 2-0 på Estadio Hernando Siles. Det er en fin assist fra Arce.
    45'
    Frispark for Bolivia på egen banehalvdel.
    45'+2
    45'+3
    Spillerbytte - Uruguay
    Inn: Luis Suarez
    Ut: Matias Vecino
    Uruguay gjør sitt andre bytte. Matias Vecino erstattes av Luis Suarez.
    45'+1
    Inn: Giovanni Gonzalez
    Ut: Joaquin Piquerez
    Joaquin Piquerez (Uruguay) erstattes av Giovanni Gonzalez.
    46'
    Spillerbytte - Bolivia
    Inn: Marc Francois Enoumba
    Ut: Roberto Fernandez
    Bytte for Bolivia. Marc Francois Enoumba kommer inn for Roberto Fernandez på Estadio Hernando Siles.
    46'
    Martin Caceres
    Uruguay avanserer forover i La Paz. Martin Caceres avslutter, men treffer ikke mål.
    49'
    49'
    Wilton Pereira Sampaio tildeler Uruguay en corner. Facundo Torres sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    53'
    I La Paz slår Facundo Torres en corner fra venstre.
    54'
    Frispark til Uruguay på halvdelen til Bolivia.
    55'
    Agustin Alvarez Martinez
    Målsjanse til Uruguay! Agustin Alvarez Martinez treffer mål, men keeper redder.
    57'
    Bolivia, prøver et skudd, men det reddes
    57'
    Inn: Fernando Saucedo
    Ut: Moises Villarroel Angulo
    Cesar Farias gjør dagens tredje bytte i La Paz, når han tar ut Moises Villarroel og setter inn Fernando Saucedo.
    59'
    Inn: Carmelo Algaranaz
    Ut: Victor Alonso Abrego Aguilera
    Bolivia bytter ut Victor Abrego med Carmelo Algaranaz.
    60'
    Bolivia har fått straffespark i La Paz!
    60'
    Gult kort til Uruguay
    Giovanni Gonzalez
    Giovanni Gonzalez (Uruguay) får et gult kort av dommer Wilton Pereira Sampaio.
    60'
    Marcelo Moreno (Bolivia) legger ballen på straffemerket ... og misbruker sjansen!
    62'
    Inn: Brian Rodriguez
    Ut: Nahitan Nandez
    Uruguay bytter ut Nahitan Nandez med Brian Rodriguez. Dette er det tredje byttet som Oscar Tabarez gjør i dagens kamp.
    63'
    Frispark Uruguay.
    64'
    Inn: Mauro Arambarri
    Ut: Lucas Torreira
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Uruguay. Inn kommer Mauro Arambarri, mens Lucas Torreira tar plass på benken.
    68'
    Arce (Bolivia) slår en corner fra høyre side på Estadio Hernando Siles.
    69'
    Facundo Daniel Torres Perez
    Facundo Torres (Uruguay) kommer seg fri på Estadio Hernando Siles, men avslutningen går utenfor.
    70'
    Inn: Erwin Saavedra
    Ut: Rodrigo Ramallo
    Rodrigo Ramallo (Bolivia) erstattes av Erwin Saavedra.
    71'
    72'
    Rødt kort til Bolivia
    Carmelo Algaranaz
    Rødt kort! Carmelo Algaranaz (Bolivia) blir utvist.
    74'
    Inn: Jonathan Rodriguez
    Ut: Facundo Daniel Torres Perez
    Uruguay gjør sitt femte bytte. Facundo Torres erstattes av Jonathan Rodriguez.
    75'
    Mauro Arambarri
    Uruguay angriper i La Paz. Mauro Arambarri avslutter på mål, men greier ikke å score.
    78'
    78'
    Bolivia 3 - 0 Uruguay
    Mål: Arce
    Målgivende: Fernando Saucedo
    Arce header inn 3-0 og Bolivia øker ledelsen på Estadio Hernando Siles. Fernando Saucedo var nest sist på ballen.
    79'
    Mauro Arambarri (Uruguay) kommer til en målsjanse på Estadio Hernando Siles, men klarer ikke å score.
    82'
    Mauro Arambarri (Uruguay) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Hernando Siles.
    85'
    Diego Godin
    Uruguay angriper og Diego Godin får avsluttet. Headingen treffer ikke Bolivia-målet.
    85'
    Inn: Franz Gonzales Mejia
    Ut: Arce
    Cesar Farias (Bolivia) gjør sitt femte bytte for dagen. Franz Gonzales erstatter Arce.
    85'
    Wilton Pereira Sampaio signaliserer et frispark til Bolivia på egen banehalvdel.
    87'
    Brian Rodriguez
    Sjanse i La Paz! Brian Rodriguez (Uruguay) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    90'
    90'
    Sjanse til Uruguay! Agustin Alvarez Martinez er nær ved å score, men keeper redder.