Paraguay tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    3'
    Leonel Justiniano
    Leonel Justiniano (Bolivia) kommer seg fri på Estadio Hernando Siles, men avslutningen går utenfor.
    4'
    Ramiro Vaca (Bolivia) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Hernando Siles.
    8'
    Miguel Almiron
    Paraguay angriper, men avslutningen til Miguel Almiron går utenfor.
    10'
    I La Paz slår Arce en corner fra venstre.
    14'
    Ramiro Vaca (Bolivia) slår en corner fra høyre side på Estadio Hernando Siles.
    18'
    VAR sjekker om det er straffe til Bolivia
    19'
    Ingen straffe til Bolivia
    19'
    Andres Matonte tildeler Bolivia en corner. Arce sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    20'
    Mål for Bolivia!
    Bolivia 1 - 0 Paraguay
    Mål: Rodrigo Ramallo
    Målgivende: Marcelo Moreno
    Mål! Rodrigo Ramallo gir Bolivia en 1-0 ledelse. Marcelo Moreno sto for den målgivende pasningen.
    21'
    Straffe til Paraguay!
    25'
    Paraguay fikk tildelt et straffespark som Antonio Sanabria mislyktes med å sette i mål!
    27'
    Antonio Sanabria
    Antonio Sanabria (Paraguay) fyrer av et skudd som går utenfor.
    27'
    Paraguay må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Bolivia.
    29'
    Det blir farlig! Frispark for Paraguay er nær straffområde.
    32'
    Andres Matonte tildeler Paraguay en corner. Richard Sanchez sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    34'
    Richard Sanchez
    Sjanse i La Paz! Richard Sanchez (Paraguay) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    35'
    Bolivia, prøver et skudd, men det reddes
    35'
    Marcelo Moreno
    Marcelo Moreno (Bolivia) kommer til en målsjanse på Estadio Hernando Siles, men klarer ikke å score.
    38'
    Frispark Paraguay.
    39'
    Richard Sanchez (Paraguay) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Hernando Siles.
    40'
    Mathias Villasanti
    Målsjanse! Mathias Villasanti (Paraguay) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    40'
    I La Paz har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    41'
    Andres Matonte signaliserer et frispark til Paraguay på egen banehalvdel.
    42'
    Frispark for Bolivia på egen banehalvdel.
    43'
    Gult kort til Paraguay
    Angel Rodrigo Cardozo Lucena
    Angel Cardozo Lucena (Paraguay) får et gult kort av dommer Andres Matonte.
    43'
    Dommer Andres Matonte venter med å sette i gang spillet fordi Carmelo Algaranaz ligger nede.
    43'
    Carmelo Algaranaz er på beina igjen og fortsetter kampen.
    44'
    Frispark for Paraguay på egen banehalvdel.
    44'
    Frispark til Paraguay på halvdelen til Bolivia.
    45'+2
    Gult kort til Bolivia
    Rodrigo Ramallo
    Rodrigo Ramallo (Bolivia) mottar sitt første gule kort for dagen på Estadio Hernando Siles.
    45'+2
    Paraguay fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    45'+3
    Spillerbytte - Bolivia
    Inn: Fernando Saucedo
    Ut: Ramiro Vaca
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Bolivia. Inn kommer Fernando Saucedo, mens Ramiro Vaca tar plass på benken.
    46'
    Inn: Moises Villarroel Angulo
    Ut: Leonel Justiniano
    Leonel Justiniano (Bolivia) erstattes av Moises Villarroel.
    46'
    Bolivia avanserer forover i La Paz. Marcelo Moreno avslutter, men treffer ikke mål.
    48'
    Sjanse! Paraguay avanserer forover, men Antonio Sanabria avslutter utenfor.
    50'
    Andres Matonte signaliserer et frispark til Paraguay.
    52'
    Spillerbytte - Paraguay
    Inn: Angel Romero
    Ut: Antonio Sanabria
    Bytte for Paraguay. Angel Romero kommer inn for Antonio Sanabria på Estadio Hernando Siles.
    52'
    Bolivia 2 - 0 Paraguay
    Mål: Moises Villarroel Angulo
    Mål! Moises Villarroel øker Bolivias ledelse til 2-0 på Estadio Hernando Siles.
    53'
    Inn: Oscar Romero
    Ut: Angel Rodrigo Cardozo Lucena
    Eduardo Berizzo (Paraguay) gjør sitt andre bytte for dagen. Oscar Romero erstatter Angel Cardozo Lucena.
    53'
    Angel Romero
    Paraguay angriper, men avslutningen til Angel Romero går utenfor.
    57'
    Hjørnespark til Paraguay
    58'
    I La Paz slår Angel Romero en corner fra venstre.
    59'
    Paraguay angriper i La Paz. Miguel Almiron fyrer av et skudd som går utenfor.
    59'
    Inn: Diego Bejarano
    Ut: Rodrigo Ramallo
    Bolivia gjør sitt tredje bytte. Rodrigo Ramallo erstattes av Diego Bejarano.
    60'
    Inn: Carlos Gonzales
    Ut: Kaku
    Paraguay bytter ut Kaku med Carlos Gonzales.
    61'
    Angel Romero (Paraguay) kommer seg fri på Estadio Hernando Siles, men avslutningen går utenfor.
    64'
    Inn: Victor Alonso Abrego Aguilera
    Ut: Carmelo Algaranaz
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Bolivia. Inn kommer Victor Abrego, mens Carmelo Algaranaz tar plass på benken.
    66'
    Marcelo Moreno (Bolivia) avanserer forover på Estadio Hernando Siles. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    69'
    Paraguay, prøver et skudd, men det reddes
    69'
    Inn: Santiago Arzamendia
    Ut: Junior Alonso
    Paraguay bytter ut Junior Alonso med Santiago Arzamendia. Dette er det fjerde byttet som Eduardo Berizzo gjør i dagens kamp.
    69'
    69'
    Inn: Braian Samudio
    Ut: Miguel Almiron
    Miguel Almiron (Paraguay) erstattes av Braian Samudio.
    69'
    Andres Matonte signaliserer et frispark til Bolivia på egen banehalvdel.
    73'
    Inn: Franz Gonzales Mejia
    Ut: Arce
    Cesar Farias gjør dagens femte bytte i La Paz, når han tar ut Arce og setter inn Franz Gonzales.
    78'
    Arce
    Arce (Bolivia) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    78'
    I La Paz slår Moises Villarroel en corner fra venstre.
    81'
    82'
    Gustavo Gomez
    Gustavo Gomez (Paraguay) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    82'
    Bolivia 3 - 0 Paraguay
    Mål: Victor Alonso Abrego Aguilera
    Victor Abrego øker Bolivias ledelse til 3-0!
    84'
    En av Paraguays spillere går i offside.
    85'
    Skudd på mål, Bolivia
    87'
    87'
    Andres Matonte tildeler Paraguay en corner. Oscar Romero sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    87'
    Paraguay angriper og Angel Romero får avsluttet. Headingen treffer ikke Bolivia-målet.
    88'
    Frispark Bolivia.
    88'
    Richard Sanchez (Paraguay) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    90'
    90'
    Santiago Arzamendia (Paraguay) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Hernando Siles.
    90'
    Moises Villarroel (Bolivia) slår en corner fra venstre side på Estadio Hernando Siles.
    90'+1
    Paraguay angriper. Richard Sanchez får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    90'+3
    90'+3
    Angel Romero (Paraguay) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Hernando Siles.
    90'+3
    I La Paz har et frispark blitt tildelt bortelag.
    90'+4
    Bolivia 4 - 0 Paraguay
    Mål: Roberto Fernandez
    Målgivende: Diego Bejarano
    Mål! Roberto Fernandez øker ledelsen til 4-0. Det er en fin assist fra Diego Bejarano.