Gruezo88' (Str.)
    Den første omgangen er nå i gang.
    Frispark til Ecuador på halvdelen til Bolivia.
    1'
    Wilton Pereira Sampaio tildeler Ecuador en corner. Angel Mena sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    1'
    Wilton Pereira Sampaio signaliserer et frispark til Ecuador på egen banehalvdel.
    5'
    Frispark for Ecuador på egen banehalvdel.
    7'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i La Paz fordi Robert Arboleda får behandling for en skade på banen.
    9'
    Ecuador tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    11'
    Robert Arboleda er på beina igjen og fortsetter kampen på Estadio Hernando Siles.
    12'
    I La Paz slår Junior Sornoza en corner fra venstre.
    16'
    Robert Arboleda
    Robert Arboleda (Ecuador) header utenfor.
    16'
    17'
    Wilton Pereira Sampaio signaliserer et frispark til Bolivia.
    18'
    Gult kort til Bolivia
    Adrian Jusino
    Adrian Jusino (Bolivia) mottar sitt første gule kort for dagen på Estadio Hernando Siles.
    18'
    Frispark Ecuador.
    19'
    Pervis Estupinan vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    19'
    Pervis Estupinan er tilbake i kampen igjen.
    20'
    Angel Mena
    Angel Mena (Ecuador) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    20'
    Bolivia, prøver et skudd, men det reddes
    20'
    Angel Mena (Ecuador) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Hernando Siles.
    21'
    Junior Sornoza (Ecuador) slår en corner fra venstre side på Estadio Hernando Siles.
    22'
    Wilton Pereira Sampaio signaliserer et frispark til Bolivia på egen banehalvdel.
    22'
    Roberto Fernandez
    Bolivia avanserer forover i La Paz. Roberto Fernandez avslutter, men treffer ikke mål.
    23'
    Marcelo Moreno
    Bolivia angriper på Estadio Hernando Siles, men Marcelo Moreno header utenfor.
    30'
    Erwin Saavedra
    Målsjanse på Estadio Hernando Siles! Erwin Saavedra fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    31'
    Ecuador, prøver et skudd, men det reddes
    31'
    Michael Estrada ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    33'
    Michael Estrada er på beina igjen og fortsetter kampen.
    34'
    Marcelo Moreno (Bolivia) header utenfor.
    34'
    Junior Sornoza (Ecuador) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Estadio Hernando Siles.
    36'
    Ecuador slipper å klare seg uten Junior Sornoza som kommer tilbake på banen i La Paz.
    37'
    Mål for Bolivia!
    Bolivia 1 - 0 Ecuador
    Mål: Arce
    Målgivende: Enrique Flores
    Arce setter ballen i nettet og Bolivia leder nå 1-0. Enrique Flores sto for den målgivende pasningen.
    37'
    Angel Mena
    Angel Mena (Ecuador) avanserer forover på Estadio Hernando Siles. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    42'
    42'
    Carlos Gruezo
    Carlos Gruezo (Ecuador) kommer seg fri på Estadio Hernando Siles, men avslutningen går utenfor.
    43'
    44'
    Frispark for Bolivia på egen banehalvdel.
    45'
    Gult kort til Ecuador
    Moisés Caicedo
    Moises Caicedo (Ecuador) pådrar seg et gult kort.
    45'
    Spillet på Estadio Hernando Siles er stoppet midlertidig fordi Erwin Saavedra ligger nede.
    45'
    Erwin Saavedra kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Estadio Hernando Siles.
    45'+2
    45'+2
    Dommer Wilton Pereira Sampaio gir Carlos Gruezo (Ecuador) et gult kort.
    45'+2
    I La Paz har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    45'+3
    Juan Gabriel Valverde Rivera
    Juan Valverde (Bolivia) kommer til en målsjanse på Estadio Hernando Siles, men klarer ikke å score.
    45'+3
    Mål for Ecuador!
    Bolivia 1 - 1 Ecuador
    Mål: Beder Caicedo
    Målgivende: Moisés Caicedo
    Mål! Beder Caicedo utligner til 1-1. Moises Caicedo var nest sist på ballen.
    46'
    48'
    Michael Estrada
    Ecuador angriper i La Paz. Michael Estrada fyrer av et skudd som går utenfor.
    53'
    Dommer Wilton Pereira Sampaio venter med å sette i gang spillet fordi Juan Valverde ligger nede.
    54'
    Spillerbytte - Bolivia
    Inn: Ronny Montero
    Ut: Juan Gabriel Valverde Rivera
    Bolivia bytter ut Juan Valverde som ikke ser ut til å kunne fortsette. Cesar Farias blir dermed tvunget til å gjøre sitt første bytte og setter inn Ronny Montero.
    54'
    Bolivia 1 - 2 Ecuador
    Mål: Angel Mena
    Angel Mena dundrer ballen i mål og Ecuador tar ledelsen 1-2 på Estadio Hernando Siles. Flott spill fra Moises Caicedo før målet.
    55'
    Arce (Bolivia) slår en corner fra venstre side på Estadio Hernando Siles.
    58'
    I La Paz slår Arce en corner fra høyre.
    60'
    Bolivia 2 - 2 Ecuador
    Mål: Marcelo Moreno
    Målgivende: Arce
    Marcelo Moreno (Bolivia) header ballen i mål og utligner til 2-2. Det er en fin assist fra Arce.
    60'
    I La Paz har et frispark blitt tildelt bortelag.
    61'
    Juan Valverde ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i La Paz.
    62'
    Bolivia fosser forover og Marcelo Moreno fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    62'
    62'
    Frispark Bolivia.
    63'
    Spillerbytte - Ecuador
    Inn: Renato Ibarra
    Ut: Junior Sornoza
    Bytte for Ecuador. Renato Ibarra kommer inn for Junior Sornoza på Estadio Hernando Siles.
    63'
    Arce (Bolivia) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Hernando Siles.
    66'
    Ronny Montero
    Ronny Montero (Bolivia) kommer til en målsjanse på Estadio Hernando Siles, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    66'
    Inn: Henry Vaca
    Ut: Roberto Fernandez
    Bolivia gjør sitt andre bytte. Roberto Fernandez erstattes av Henry Vaca.
    66'
    Inn: Moises Villarroel Angulo
    Ut: Erwin Saavedra
    Erwin Saavedra (Bolivia) erstattes av Moises Villarroel.
    66'
    Inn: Gilbert Alvarez
    Ut: Victor Alonso Abrego Aguilera
    Bolivia bytter ut Victor Abrego med Gilbert Alvarez.
    66'
    Marcelo Moreno (Bolivia) fyrer av et skudd som går utenfor.
    68'
    Alexander Dominguez ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    69'
    Wilton Pereira Sampaio tildeler Bolivia en corner. Arce sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    70'
    Alexander Dominguez kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Estadio Hernando Siles.
    70'
    Marcelo Moreno (Bolivia) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    70'
    Inn: Gonzalo Plata
    Ut: Beder Caicedo
    Gustavo Alfaro (Ecuador) gjør sitt andre bytte for dagen. Gonzalo Plata erstatter Beder Caicedo.
    71'
    Wilton Pereira Sampaio tildeler Ecuador en corner. Renato Ibarra sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    72'
    72'
    Målsjanse! Moises Caicedo (Ecuador) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    75'
    Kan Ecuador utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    76'
    Offside! Michael Estrada blir vinket av og Ecuador må dermed bygge opp et nytt angrep.
    77'
    Wilton Pereira Sampaio signaliserer et frispark til Ecuador.
    78'
    Dommer Wilton Pereira Sampaio viser Ronny Montero (Bolivia) det gule kortet.
    78'
    Henry Vaca
    Sjanse! Bolivia avanserer forover, men Henry Vaca avslutter utenfor.
    81'
    Inn: Jhojan Esmaides Julio Palacios
    Ut: Angel Mena
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Ecuador. Inn kommer Jhojan Julio, mens Angel Mena tar plass på benken.
    83'
    Inn: Alan Franco
    Ut: Moisés Caicedo
    Ecuador gjør sitt fjerde bytte. Moises Caicedo erstattes av Alan Franco.
    83'
    VAR sjekker om det er straffe til Ecuador
    84'
    Ecuador har fått straffe!
    87'
    Dommeren dømmer straffe til Ecuador
    87'
    Ecuador scorer på straffe!
    Bolivia 2 - 3 Ecuador
    Mål: Carlos Gruezo
    Carlos Gruezo dundrer inn et straffespark på Estadio Hernando Siles. Stillingen er nå 2-3.
    88'
    90'
    Renato Ibarra
    Målsjanse til Ecuador! Renato Ibarra treffer mål, men keeper redder.
    90'
    90'
    Renato Ibarra (Ecuador) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Hernando Siles.
    90'+1
    En av Ecuadors spillere blir avblåst for offside på Estadio Hernando Siles.
    90'+1
    Inn: Jose Manuel Sagredo Chavez
    Ut: Enrique Flores
    Cesar Farias gjør dagens femte bytte i La Paz, når han tar ut Enrique Flores og setter inn Jose Sagredo.
    90'+2
    Frispark til Bolivia på halvdelen til Ecuador.
    90'+4
    Arce
    Bolivia angriper i La Paz. Arce avslutter på mål, men greier ikke å score.
    90'+4
    90'+4
    90'+5
    Bolivia angriper og Adrian Jusino får avsluttet. Headingen treffer ikke Ecuador-målet.