Dommeren blåser i gang dagens kamp i Bochum.
    Milos Pantovic (VfL Bochum) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    4'
    Martin Petersen signaliserer et frispark til FC Augsburg.
    4'
    Daniel Caligiuri (FC Augsburg) løfter inn en corner fra høyre på Vonovia Ruhrstadion.
    8'
    Skudd på mål, FC Augsburg
    8'
    Bochum, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    Frispark for FC Augsburg på egen banehalvdel.
    9'
    En av FC Augsburgs spillere blir avblåst for offside på Vonovia Ruhrstadion.
    9'
    Martin Petersen signaliserer et frispark til VfL Bochum på egen banehalvdel.
    11'
    Kostas Stafylidis (VfL Bochum) slår en corner fra høyre side på Vonovia Ruhrstadion.
    12'
    Mål for Bochum!
    Bochum 1 - 0 FC Augsburg
    Mål: Milos Pantovic
    Målgivende: Kostas Stafylidis
    Milos Pantovic dundrer ballen i mål og VfL Bochum tar ledelsen 1-0 på Vonovia Ruhrstadion. Kostas Stafylidis sto for den målgivende pasningen.
    12'
    VfL Bochum tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    19'
    Frispark til FC Augsburg på halvdelen til VfL Bochum.
    22'
    Skudd utenfor mål, FC Augsburg
    23'
    Hjørnespark til FC Augsburg
    32'
    I Bochum har et frispark blitt tildelt bortelag.
    32'
    Tobias Strobl
    Sjanse! FC Augsburg avanserer forover, men Tobias Strobl avslutter utenfor.
    33'
    FC Augsburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    34'
    Martin Petersen tildeler VfL Bochum en corner. Kostas Stafylidis sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    38'
    41'
    Frispark VfL Bochum.
    41'
    I Bochum har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    41'
    43'
    Spillerbytte - FC Augsburg
    Inn: Alfred Finnbogason
    Ut: Daniel Caligiuri
    FC Augsburg bytter ut Daniel Caligiuri med Alfred Finnbogason. Dette er det første byttet som Markus Weinzierl gjør i dagens kamp.
    46'
    Martin Petersen signaliserer et frispark til VfL Bochum.
    46'
    Sebastian Polter
    Sebastian Polter (VfL Bochum) header mot mål, men ballen går utenfor.
    47'
    48'
    Gult kort til FC Augsburg
    Tobias Strobl (FC Augsburg) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    48'
    49'
    Frispark til VfL Bochum på halvdelen til FC Augsburg.
    50'
    Skudd utenfor mål, Bochum
    51'
    Elvis Rexhbecaj
    VfL Bochum angriper. Elvis Rexhbecaj får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    52'
    FC Augsburg, prøver et skudd, men det reddes
    52'
    Bochum 2 - 0 FC Augsburg
    Målgivende: Christopher Antwi-Adjej
    Mål! Milos Pantovic gir VfL Bochum en komfortabel 2-0 ledelse. Flott spill fra Christopher Antwi-Adjej før målet.
    53'
    Det blir farlig! Frispark for FC Augsburg er nær straffområde.
    55'
    Mål for FC Augsburg!
    Bochum 2 - 1 FC Augsburg
    Mål: Reece Oxford
    Målgivende: Arne Maier
    Reece Oxford holder FC Augsburg inne i matchen ved a heade inn 2-1. Det er en fin assist fra Arne Maier.
    55'
    57'
    Andre Hahn
    Dommeren gir Andre Hahn (FC Augsburg) et gult kort.
    57'
    Bochum 2 - 2 FC Augsburg
    Mål: Ruben Vargas
    Ruben Vargas scorer og utligner dermed til 2-2.
    58'
    Gerrit Holtmann
    Målsjanse! Gerrit Holtmann (VfL Bochum) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    60'
    Spillerbytte - Bochum
    Inn: Cristian Gamboa
    Ut: Danilo Soares
    Thomas Reis (VfL Bochum) gjør sitt første bytte for dagen. Cristian Gamboa erstatter Danilo Soares.
    61'
    Inn: Takuma Asano
    Ut: Christopher Antwi-Adjej
    Bytte for VfL Bochum. Takuma Asano kommer inn for Christopher Antwi-Adjej på Vonovia Ruhrstadion.
    61'
    61'
    Martin Petersen tildeler FC Augsburg en corner. Arne Maier sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    62'
    Arne Maier (FC Augsburg) slår en corner fra høyre side på Vonovia Ruhrstadion.
    62'
    Inn: Noah Joel Sarenren Bazee
    Ut: Ruben Vargas
    Markus Weinzierl gjør dagens andre bytte i Bochum, når han tar ut Ruben Vargas og setter inn Noah Joel Sarenren Bazee.
    64'
    Inn: Sergio Cordova
    Ut: Andre Hahn
    FC Augsburg gjør sitt tredje bytte. Andre Hahn erstattes av Sergio Cordova.
    64'
    Frispark for VfL Bochum på egen banehalvdel.
    65'
    Andi Zeqiri
    Andi Zeqiri (FC Augsburg) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    65'
    66'
    Hjørnespark til Bochum
    67'
    68'
    69'
    71'
    VfL Bochum angriper i Bochum. Gerrit Holtmann fyrer av et skudd som går utenfor.
    72'
    73'
    75'
    Inn: Michael Gregoritsch
    Ut: Andi Zeqiri
    FC Augsburg bytter ut Andi Zeqiri med Michael Gregoritsch.
    75'
    Gerrit Holtmann (VfL Bochum) fyrer av et skudd som går utenfor.
    76'
    Skudd på mål, Bochum
    77'
    77'
    77'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Noah Joel Sarenren Bazee (FC Augsburg) vrir seg av smerte i gresset.
    79'
    80'
    83'
    83'
    87'
    90'+1
    Noah Joel Sarenren Bazee kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Vonovia Ruhrstadion.
    90'+1
    90'+2
    Noah Joel Sarenren Bazee (FC Augsburg) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Vonovia Ruhrstadion.
    90'+3
    Inn: Lasse Gunther
    Ut: Noah Joel Sarenren Bazee
    Lasse Gunther (FC Augsburg) erstatter Noah Joel Sarenren Bazee som ser ut til å måtte forlate Vonovia Ruhrstadion med en skade.
    90'+5
    1. ekstraomgang
    92'
    Michael Gregoritsch
    Michael Gregoritsch (FC Augsburg) pådrar seg et gult kort.
    92'
    Sebastian Polter (VfL Bochum) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    93'
    93'
    I Bochum slår Kostas Stafylidis en corner fra venstre.
    94'
    Kostas Stafylidis (VfL Bochum) løfter inn en corner fra venstre på Vonovia Ruhrstadion.
    94'
    Takuma Asano
    Takuma Asano (VfL Bochum) kommer seg fri på Vonovia Ruhrstadion, men avslutningen går utenfor.
    94'
    95'
    96'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Bochum fordi Armel Bella-Kotchap får behandling for en skade på banen.
    98'
    Inn: Vasilis Lampropoulos
    Ut: Armel Bella-Kotchap
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for VfL Bochum. Inn kommer Vasilis Lampropoulos, mens Armel Bella-Kotchap tar plass på benken.
    99'
    Inn: Danny Blum
    Ut: Gerrit Holtmann
    Bytte for VfL Bochum. Danny Blum kommer inn for Gerrit Holtmann på Vonovia Ruhrstadion.
    99'
    Frisparket tildelt FC Augsburg er farlig nær VfL Bochums målområde.
    103'
    104'
    104'
    104'
    Gult kort til Bochum
    Sebastian Polter (VfL Bochum) pådrar seg et gult kort.
    105'+1
    2. ekstraomgang
    107'
    107'
    108'
    109'
    Danny Blum (VfL Bochum) løfter inn en corner fra høyre på Vonovia Ruhrstadion.
    111'
    112'
    112'
    112'
    113'
    113'
    I Bochum slår Arne Maier en corner fra høyre.
    114'
    114'
    Arne Maier (FC Augsburg) løfter inn en corner fra venstre på Vonovia Ruhrstadion.