Frispark Besiktas JK.
    2'
    Miralem Pjanic (Besiktas JK) slår en corner fra venstre side på Vodafone Park.
    3'
    Arda Kardesler tildeler Besiktas JK en corner. Miralem Pjanic sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    3'
    Georges-Kevin Nkoudou
    Målsjanse til Besiktas JK! Georges-Kevin Nkoudou treffer mål, men keeper redder.
    3'
    Yeni Malatyaspor, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    Frispark til Yeni Malatyaspor på halvdelen til Besiktas JK.
    4'
    Wallace ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    6'
    Wallace er på beina igjen og fortsetter kampen på Vodafone Park.
    6'
    Mål for Besiktas!
    Besiktas 1 - 0 Yeni Malatyaspor
    Mål: Michy Batshuayi
    Mål! Michy Batshuayi gir Besiktas JK en 1-0 ledelse.
    7'
    Besiktas 2 - 0 Yeni Malatyaspor
    Mål: Georges-Kevin Nkoudou
    Mål! Besiktas JK øker ledelsen til 2-0 etter en scoring av Georges-Kevin Nkoudou på Vodafone Park.
    10'
    Domagoj Vida ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    13'
    Domagoj Vida er på beina igjen og fortsetter kampen.
    14'
    Frispark for Yeni Malatyaspor på egen banehalvdel.
    15'
    Gult kort til Besiktas
    Miralem Pjanic
    Dommer Arda Kardesler viser Miralem Pjanic (Besiktas JK) det gule kortet.
    15'
    Arda Kardesler signaliserer et frispark til Besiktas JK.
    17'
    Spillerbytte - Besiktas
    Inn: Welinton
    Ut: Domagoj Vida
    Sergen Yalcin (Besiktas JK) gjør sitt første bytte for dagen. Welinton erstatter Domagoj Vida.
    19'
    Besiktas JK angriper, men Arda Kardesler blåser for offside.
    24'
    Arda Kardesler signaliserer et frispark til Besiktas JK på egen banehalvdel.
    25'
    Alex Teixeira
    Sjanse til Besiktas JK! Alex Teixeira er nær ved å score, men keeper redder.
    26'
    26'
    Rachid Ghezzal (Besiktas JK) løfter inn en corner fra høyre på Vodafone Park.
    26'
    Rachid Ghezzal
    Besiktas JK fosser forover og Rachid Ghezzal fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    26'
    26'
    Arda Kardesler signaliserer et frispark til Yeni Malatyaspor på egen banehalvdel.
    27'
    Yeni Malatyaspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    37'
    38'
    39'
    I Istanbul slår Rayane Aabid en corner fra høyre.
    42'
    Alex Teixeira (Besiktas JK) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Vodafone Park.
    42'
    Inn: Can Bozdogan
    Ut: Alex Teixeira
    Alex Teixeira (Besiktas JK) erstattes av Can Bozdogan.
    43'
    Besiktas JK slipper å klare seg uten Alex Teixeira som kommer tilbake på banen i Istanbul.
    43'
    Miralem Pjanic (Besiktas JK) slår en corner fra høyre side på Vodafone Park.
    44'
    Welinton
    Welinton (Besiktas JK) fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'
    I Istanbul har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    45'
    45'+1
    46'
    Miralem Pjanic (Besiktas JK) løfter inn en corner fra venstre på Vodafone Park.
    48'
    Arda Kardesler signaliserer et frispark til Yeni Malatyaspor.
    51'
    Besiktas 3 - 0 Yeni Malatyaspor
    Mål! Michy Batshuayi øker ledelsen til 3-0.
    52'
    Spillerbytte - Yeni Malatyaspor
    Inn: Mounir Chouiar
    Ut: Didier Ndong
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Yeni Malatyaspor. Inn kommer Mounir Chouiar, mens Didier Ndong tar plass på benken.
    57'
    Arda Kardesler tildeler Besiktas JK en corner. Rachid Ghezzal sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    59'
    I Istanbul slår Rachid Ghezzal en corner fra høyre.
    61'
    Souza
    Målsjanse! Souza (Besiktas JK) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    61'
    I Istanbul har et frispark blitt tildelt bortelag.
    63'
    Oussama Haddadi
    Målsjanse på Vodafone Park! Oussama Haddadi fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    64'
    Besiktas, prøver et skudd, men det reddes
    64'
    66'
    Necip Uysal
    Necip Uysal (Besiktas JK) prøver å heade ballen i mål på Vodafone Park, men mislykkes.
    66'
    66'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Georges-Kevin Nkoudou (Besiktas JK) vrir seg av smerte i gresset.
    67'
    Inn: Kenan Karaman
    Ut: Georges-Kevin Nkoudou
    Bytte for Besiktas JK. Kenan Karaman kommer inn for Georges-Kevin Nkoudou på Vodafone Park.
    68'
    Inn: Mehmet Topal
    Ut: Miralem Pjanic
    Sergen Yalcin gjør dagens fjerde bytte i Istanbul, når han tar ut Miralem Pjanic og setter inn Mehmet Topal.
    68'
    Inn: Gokhan Tore
    Ut: Rachid Ghezzal
    Besiktas JK gjør sitt femte bytte. Rachid Ghezzal erstattes av Gokhan Tore.
    69'
    Georges-Kevin Nkoudou kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Vodafone Park.
    69'
    Inn: Haqi Osman
    Ut: Semih Kaya
    Yeni Malatyaspor bytter ut Semih Kaya med Haqi Osman.
    72'
    Gokhan Tore (Besiktas JK) slår en corner fra venstre side på Vodafone Park.
    73'
    Inn: Mert Mirac Altintas
    Ut: Adem Buyuk
    Yeni Malatyaspor gjør sitt tredje bytte. Adem Buyuk erstattes av Mert Mirac Altintas.
    75'
    Inn: Stevie Mallan
    Ut: Rayane Aabid
    Yeni Malatyaspor bytter ut Rayane Aabid med Stevie Mallan. Dette er det fjerde byttet som Irfan Buz gjør i dagens kamp.
    75'
    Besiktas JK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    77'
    77'
    Arda Kardesler tildeler Yeni Malatyaspor en corner. Stevie Mallan sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    78'
    Haqi Osman
    Yeni Malatyaspor angriper. Haqi Osman får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    79'
    79'
    Stevie Mallan
    Yeni Malatyaspor angriper, men avslutningen til Stevie Mallan går utenfor.
    79'
    79'
    80'
    En av Besiktas JKs spillere blir avblåst for offside på Vodafone Park.
    82'
    Kenan Karaman
    Sjanse til Besiktas JK! Kenan Karaman er nær ved å score, men keeper redder.
    84'
    84'
    87'
    Mert Mirac Altintas
    Målsjanse til Yeni Malatyaspor! Mert Mirac Altintas treffer mål, men keeper redder.
    87'
    87'
    89'
    90'
    90'+1
    Michy Batshuayi
    Besiktas JK angriper i Istanbul. Michy Batshuayi avslutter på mål, men greier ikke å score.
    90'+2
    90'+2
    I Istanbul slår Oussama Haddadi en corner fra venstre.
    90'+3
    Yeni Malatyaspor avanserer forover i Istanbul. Stevie Mallan avslutter, men treffer ikke mål.