Slavko Vincic signaliserer et frispark til Besiktas JK på egen banehalvdel.
    I Istanbul har et frispark blitt tildelt bortelag.
    Besiktas JK fosser fremover, men Slavko Vincic blåser for offside på Vodafone Park.
    Mål for Sporting!
    Besiktas 0 - 1 Sporting
    Mål: Sebastian Coates
    Målgivende: Goncalo Inacio
    Sporting CP tar ledelsen 0-1 i Istanbul etter en heading av Sebastian Coates! Goncalo Inacio var nest sist på ballen.
    15'
    Sporting CP tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    17'
    Matheus Reis
    Matheus Reis (Sporting CP) kommer seg fri på Vodafone Park, men avslutningen går utenfor.
    19'
    Frispark for Sporting CP på egen banehalvdel.
    20'
    Slavko Vincic signaliserer et frispark til Sporting CP på egen banehalvdel.
    21'
    Pedro Goncalves
    Målsjanse på Vodafone Park! Pedro Goncalves fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    23'
    Besiktas, prøver et skudd, men det reddes
    23'
    24'
    24'
    Mål for Besiktas!
    Besiktas 1 - 1 Sporting
    Mål: Cyle Larin
    Målgivende: Miralem Pjanic
    Mål! Besiktas JK utligner til 1-1 etter en heading av Cyle Larin i Istanbul. Miralem Pjanic sto for den målgivende pasningen.
    24'
    Gult kort til Sporting
    Pedro Porro
    Dommeren gir Pedro Porro (Sporting CP) et gult kort.
    25'
    Slavko Vincic signaliserer et frispark til Sporting CP.
    26'
    27'
    Besiktas 1 - 2 Sporting
    Målgivende: Paulinho
    Mål! Sporting CP tar ledelsen 1-2 takket være en scoring av Sebastian Coates på Vodafone Park. Flott spill fra Paulinho før målet.
    27'
    Besiktas JK angriper, men blir avblåst for offside.
    29'
    Frispark for Besiktas JK på egen banehalvdel.
    29'
    29'
    31'
    Besiktas JK angriper, men Slavko Vincic blåser for offside.
    31'
    Besiktas JK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    32'
    34'
    Slavko Vincic tildeler Sporting CP en corner. Pedro Goncalves sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    37'
    38'
    41'
    Straffe til Sporting CP!
    42'
    Gult kort til Besiktas
    Domagoj Vida
    Dommer Slavko Vincic gir Domagoj Vida (Besiktas JK) et gult kort.
    43'
    Sporting scorer på straffe!
    Besiktas 1 - 3 Sporting
    Mål: Pablo Sarabia
    Mål! Sporting CP får et straffespark som Pablo Sarabia setter i mål på Vodafone Park. 1-3.
    44'
    45'+3
    45'+4
    Målsjanse! Pedro Goncalves (Sporting CP) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    45'+4
    Besiktas JK angriper i Istanbul, men blir avblåst for offside.
    45'+4
    46'
    Frispark Besiktas JK.
    47'
    Alex Teixeira
    Alex Teixeira (Besiktas JK) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    47'
    49'
    I Istanbul slår Pedro Goncalves en corner fra høyre.
    52'
    54'
    58'
    Rachid Ghezzal (Besiktas JK) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    58'
    Cyle Larin
    Besiktas JK fosser forover og Cyle Larin fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    62'
    Sporting, prøver et skudd, men det reddes
    62'
    Michy Batshuayi
    Besiktas JK angriper, men avslutningen til Michy Batshuayi går utenfor.
    62'
    I Istanbul har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    64'
    67'
    68'
    Målsjanse! Michy Batshuayi (Besiktas JK) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    69'
    Besiktas JK fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    70'
    Paulinho
    Målsjanse til Sporting CP! Paulinho treffer mål, men keeper redder.
    72'
    72'
    72'
    Goncalo Inacio
    Goncalo Inacio (Sporting CP) pådrar seg et gult kort.
    72'
    En av Besiktas JKs spillere blir avblåst for offside på Vodafone Park.
    72'
    Spillerbytte - Besiktas
    Inn: Gokhan Tore
    Ut: Cyle Larin
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Besiktas JK. Inn kommer Gokhan Tore, mens Cyle Larin tar plass på benken.
    73'
    Spillerbytte - Sporting
    Inn: Ricardo Esgaio
    Ut: Matheus Reis
    Matheus Reis (Sporting CP) erstattes av Ricardo Esgaio.
    73'
    76'
    Zouhair Feddal
    Zouhair Feddal (Sporting CP) pådrar seg et gult kort.
    76'
    Inn: Kenan Karaman
    Ut: Alex Teixeira
    Sergen Yalcin gjør dagens andre bytte i Istanbul, når han tar ut Alex Teixeira og setter inn Kenan Karaman.
    80'
    83'
    83'
    Besiktas JK angriper i Istanbul. Michy Batshuayi avslutter på mål, men greier ikke å score.
    83'
    83'
    Inn: Tiago Tomas
    Ut: Pablo Sarabia
    Sporting CP gjør sitt andre bytte. Pablo Sarabia erstattes av Tiago Tomas.
    84'
    86'
    86'
    88'
    Besiktas 1 - 4 Sporting
    Mål: Paulinho
    Målgivende: Pedro Goncalves
    I Istanbul øker Sporting CP ledelsen til 1-4 takket være et mål av Paulinho. Det er en fin assist fra Pedro Goncalves.