I Istanbul har et frispark blitt tildelt bortelag.
    Frispark for Sivasspor på egen banehalvdel.
    Besiktas JK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    13'
    Yasar Kemal Ugurlu signaliserer et frispark til Sivasspor på egen banehalvdel.
    13'
    15'
    Offside! Michy Batshuayi blir vinket av og Besiktas JK må dermed bygge opp et nytt angrep.
    16'
    I Istanbul slår Max Gradel en corner fra venstre.
    17'
    Jorge Felix
    Sivasspor angriper i Istanbul. Jorge Felix avslutter på mål, men greier ikke å score.
    18'
    Besiktas, prøver et skudd, men det reddes
    18'
    Frispark for Besiktas JK på egen banehalvdel.
    18'
    Oguzhan Ozyakup (Besiktas JK) løfter inn en corner fra venstre på Vodafone Park.
    19'
    Yasar Kemal Ugurlu tildeler Besiktas JK en corner. Oguzhan Ozyakup sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    21'
    Besiktas JK fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    21'
    Dommer Yasar Kemal Ugurlu venter med å sette i gang spillet fordi Pedro Henrique ligger nede.
    23'
    Pedro Henrique kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Vodafone Park.
    24'
    Frispark Besiktas JK.
    25'
    27'
    Sivasspor fosser fremover, men Olarenwaju Kayode går rett i offsidefella.
    29'
    29'
    Mål for Besiktas!
    Besiktas 1 - 0 Sivasspor
    Mål: Guven Yalcin
    Målgivende: Valentin Rosier
    Mål! Guven Yalcin gir Besiktas JK en 1-0 ledelse. Flott spill fra Valentin Rosier før målet.
    32'
    Sivasspor fosser fremover, men Yasar Kemal Ugurlu blåser for offside på Vodafone Park.
    35'
    Sivasspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    35'
    38'
    39'
    Frispark til Besiktas JK på halvdelen til Sivasspor.
    41'
    Sivasspor angriper, men Olarenwaju Kayode vinkes av for offside.
    42'
    Guven Yalcin
    Sjanse i Istanbul! Guven Yalcin (Besiktas JK) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    45'+1
    Sivasspor, prøver et skudd, men det reddes
    45'+1
    Yasar Kemal Ugurlu signaliserer et frispark til Besiktas JK.
    45'+3
    Yasar Kemal Ugurlu signaliserer et frispark til Sivasspor.
    45'+4
    Olarenwaju Kayode ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    45'+4
    Dimitris Goutas
    Sivasspor angriper på Vodafone Park, men Dimitris Goutas header utenfor.
    45'+5
    Olarenwaju Kayode er tilbake i kampen igjen.
    45'+5
    Oguzhan Ozyakup (Besiktas JK) slår en corner fra venstre side på Vodafone Park.
    47'
    50'
    51'
    I Istanbul header Dimitris Goutas (Sivasspor) mot mål, men ballen går utenfor.
    52'
    52'
    Offside! Valentin Rosier (Besiktas JK) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    53'
    Besiktas scorer selvmål!
    Besiktas 1 - 1 Sivasspor
    Mål: Ridvan Yilmaz
    Et uheldig selvmål av Ridvan Yilmaz gjør at det står 1-1 på Vodafone Park.
    54'
    Michy Batshuayi
    Målsjanse på Vodafone Park! Michy Batshuayi fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    59'
    59'
    Valentin Rosier
    Valentin Rosier (Besiktas JK) kommer til en målsjanse på Vodafone Park, men klarer ikke å score.
    59'
    Spillerbytte - Sivasspor
    Inn: Mustapha Yatabare
    Ut: Olarenwaju Kayode
    Sivasspor bytter ut Olarenwaju Kayode med Mustapha Yatabare.
    60'
    Sivasspor angriper, men Jorge Felix vinkes av for offside.
    60'
    Frispark Sivasspor.
    64'
    Gult kort til Besiktas
    Souza
    Souza (Besiktas JK) pådrar seg et gult kort.
    64'
    67'
    Spillerbytte - Besiktas
    Inn: Gokhan Tore
    Ut: Kenan Karaman
    Bytte for Besiktas JK. Gokhan Tore kommer inn for Kenan Karaman på Vodafone Park.
    67'
    Inn: Alex Teixeira
    Ut: Oguzhan Ozyakup
    Oguzhan Ozyakup (Besiktas JK) erstattes av Alex Teixeira.
    67'
    Inn: Necip Uysal
    Ut: Can Bozdogan
    Besiktas JK bytter ut Can Bozdogan med Necip Uysal. Dette er det tredje byttet som Sergen Yalcin gjør i dagens kamp.
    67'
    Max Gradel
    Max Gradel (Sivasspor) kommer seg fri på Vodafone Park, men avslutningen går utenfor.
    68'
    Besiktas 2 - 1 Sivasspor
    Målgivende: Ridvan Yilmaz
    Besiktas JK tar ledelsen 2-1 etter en heading fra Guven Yalcin. Det er en fin assist fra Ridvan Yilmaz.
    69'
    Pedro Henrique
    Pedro Henrique (Sivasspor) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    71'
    71'
    Yasar Kemal Ugurlu signaliserer et frispark til Besiktas JK på egen banehalvdel.
    71'
    72'
    Gult kort til Sivasspor
    Mustapha Yatabare
    Dommer Yasar Kemal Ugurlu gir Mustapha Yatabare (Sivasspor) et gult kort.
    72'
    Inn: Erdogan Yesilyurt
    Ut: Ahmet Oguz
    Riza Calimbay (Sivasspor) gjør sitt andre bytte for dagen. Erdogan Yesilyurt erstatter Ahmet Oguz.
    72'
    73'
    Yasar Kemal Ugurlu signaliserer et frispark til Besiktas JK like utenfor Sivasspor-området.
    74'
    Guven Yalcin (Besiktas JK) kommer til en målsjanse på Vodafone Park, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    75'
    75'
    76'
    80'
    Inn: Sefa Yilmaz
    Ut: Okechukwu Azubuike
    Sivasspor gjør sitt tredje bytte. Okechukwu Azubuike erstattes av Sefa Yilmaz.
    80'
    Pedro Henrique (Sivasspor) fyrer av et skudd som går utenfor.
    82'
    85'
    Besiktas JK angriper, men avslutningen til Michy Batshuayi går utenfor.
    86'
    Inn: Umut Meras
    Ut: Guven Yalcin
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Besiktas JK. Inn kommer Umut Meras, mens Guven Yalcin tar plass på benken.