Hei og velkommen til live-dekningen av denne privatlandskampen mellom Belgia og Norge!
    På grunn av coronapandemien er dette første gang landslaget samles på seks måneder.
    Norge må klare seg uten kaptein Maren Mjelde. Chelsea-spilleren er ute med en alvorlig kneskade. Også Kristine Minde og Elise Thorsnes har meldt forfall til samlingen.
    Norge (4-2-3-1) Fiskerstrand - Kvamme, Leine, Hansen, Moe Wold - Syrstad Engen, Maanum - Eikeland, Reiten, Haavi - Sævik
    Det betyr at Barcelona-stjerne Caroline Graham Hansen ikke starter kampen.
    Belgia (4-3-2-1): Odeurs - Deloose, Tison, De Neve, Illiano - Missipo, Eurlings, Biesmans - Wullaert, Vanhaeverma - De Caigny
    Norges benk: Pettersen, Mikalsen, Åsland, Woldvik, Bragstad, Bøe Risa, Utland, Terland, Blakstad og Ellingsen.
    Heller ikke Manchester United-spiller Maria Thorirsdottir er med. Hun og Graham Hansen står over.
    Norge er akkurat nå nummer 11 på FIFA-rankingen over beste nasjoner. Belgia ligger bak på en 17. plass.
    - Vi ønsker å være forsiktige med hennes helproblematikk og vil ikke ta noen sjanser, sier Ingvild Isaksen i Norges Fotballforbund til VG om hvorfor Graham Hansen ikke er med i kamptroppen.
    Det er en stund siden de to nasjonene har møttes til landskamp. Forrige gang var under EM i 2017. Da tapte Norge 0-2.
    Kampen spilles på Koning Boudewijnstadion i Belgias hovestad Brussel.
    Grunnen til at Thorirsdottir står over kampen, er fordi hun sliter med leggene. Det får VG opplyst av Ingvild Isaksen i NFF.
    Lagene står klare i spillertunnelen og det er fem minutter til kampstart!
    Under nasjonalsangen kommer også det norske kvinnelandslaget med det som ser ut som en markering mot fotball-VM i Qatar. Spillerne holder opp hver sin hånd med bokstaver som staver Human Rights. Det norske herrelandslaget har som kjent kommet med markeringer før sine kamper i VM-kvalifiseringen nylig.
    Også på lagbildet før kamp markerer de norske spillerne ved å holde opp hver sin hånd.
    Og der er vi i gang med kampen!
    1'
    Belgia tar avspark og går rett i angrep, men stoppes tidlig på vie oppover venstrekanten og Norge tar over.
    1'
    Norge i angrep: Kommer seg til et innlegg fra høyre i retning Reiten, men ingen norske spillere får kontroll på ballen i feltet og Belgia får klarert.
    2'
    Moe Wold på vei fremover fra sin venstreback prøver å spille gjennom Reiten, men blir stoppet.
    4'
    Nok et norsk innlegg, denne gangen fra venstre, men igjen får Belgia klarert. Det er Norge som foreløpig har tatt kommandoen her.
    4'
    Norge har dominert de første fem minuttene og lar såvidt Belgia få låne ballen. Men de har ikke klart å spille seg til en målsjanse.
    5'
    Norge nærmer seg igjen - Haavi legger inn fra venstre og etter mye klabb og babb i feltet kommer Moe Wold seg til et skudd fra distanse. Skuddet går utenfor.
    7'
    Norge får frispark i god innleggsposisjon.
    8'
    Reiten slår frisparket, men det går over alt og alle og det ender med utspill fra Belgias keeper.
    8'
    Norges beste mulighet- bryter på midten og slår langt mot Sævik i bakrom - men pasningen er akkurat litt for lang og Belgias keeper får klarert.
    11'
    Eikeland prøver seg en mot en nede ved Belgias høyre hjørneflagg - slår en frekk tunnel, men får ikke tak i ballen igjen og Belgia rydder unna.
    12'
    Norge får en corner.
    13'
    Keeper kommer ut og bokser den unna.
    14'
    Belgia kommet litt mer inn i kampen nå - prøver å bygge opp et angrep, men sliter med å komme seg gjennom Norges forsvar. Får til slutt presset frem en corner.
    16'
    Kort variant fra Belgia - spilles ut i returrom og de kommer seg til en avslutning. Går via en norsk spiller og til ny corner.
    17'
    Identisk corner-variant - men denne gangen kommer det et innlegg fra returrom mot bakre stolpe og Missopo kommer til avslutning. Skuddet går over mål.
    17'
    Belgia mye mer med nå og får nok en corner.
    19'
    Redning på strek! Den belgiske corneren slås godt og etter en duell får Kvamme såvidt reddet på strek. Belgia best de siste minuttene nå.
    20'
    Norge får corner.
    21'
    Ingen norske jenter får kontroll på den og Belgia klarerer.
    21'
    Belgia bryter midt på egen halvdel, men pasningen opp i retning Eurlings på topp er for upresis og Norge slipper med skrekken.
    22'
    Belgia legger inn fra venstre, men det havner i klypene på Fiskerstrand.
    23'
    Moe Wold på vei fremover fra venstrebacken. Kommer seg forbi en belgisk spiller, men ikke to og blir stoppet.
    25'
    Kaptein Wullaert spilles gjennom i bakrom på topp hos Belgia, men hun avvinkes for offside.
    26'
    Eikeland prøver å presse frem en corner ved dødlinja til Belgia, men må ta til takke med et innkast.
    27'
    Leine legger inn lavt, men Belgia får klarert.
    28'
    Belgia kontrer og får lagt inn - i duellen mellom Kvamme og Eurlings i feltet blir Kvamme liggende etter en smell i hodet.
    28'
    Kvamme har kommet seg på beina igjen og det ser ut til å gå bra med den norske forsvarsspilleren.
    29'
    Hansen med et stygt balltap på egen halvdel og Belgia kontrer - men de stopper opp og klarer ikke spille seg til en sjanse. Det kunne blitt farlig for Norge.
    31'
    Norge prøver seg, men sliter med å kommer seg gjennom det belgiske forsvaret. Etter rot i feltet får Belgia frispark.
    33'
    Denne gangen blir belgiske De Neve liggende med en smell i hodet etter en duell med Eiekland, men også hun kommer seg på beina igjen.
    34'
    Moe Wold prøver å spille fri Haavi på venstrekanten, men pasningen treffer heller en belgisk spiller.
    35'
    Belgia får frispark på Norges halvdel. Kvamme for tøff med Iliano.
    36'
    Frisparket slås langt, men Norge stanger unna.
    36'
    Kvamme prøver å finne Eikeland på venstrekanten, men også denne gangen får Belgia klarert ut til innkast.
    38'
    Reiten med en lang ball opp mot Sævik på topp, men feilvendt får hun ikke kontroll. Belgia rydder unna igjen.
    39'
    Kvamme får lagt inn fra høyre, men Belgia header ut til innkast.
    39'
    Godt norsk angrep og Kvamme får lagt inn fra høyre, men innlegget går rett inn til Belgias keeper.
    41'
    41'
    Norge får frispark i god posisjon - like utenfor Belgias 16-meter.
    42'
    Mål for Norge!
    Belgia 0 - 1 Norge
    Mål: Guro Reiten
    PERLE! Reiten slår frisparket nydelig og følsomt inn i hjørnet bak Belgias keeper - og Norge tar ledelsen i Belgia.
    42'
    Effektive Norge scorer altså på sin første sjanse i kampen.
    44'
    Norge får et hjørnespark.
    45'+1
    Corneren stusses bakover i feltet av en belgisk spiller - klabb og babb før ballen havner hos Haavi i returrom. Tester skuddfoten, men avslutningen går over mål.
    45'+1
    Det legges til to minutter.
    45'+2
    Belgia skyter fra distanse, men Fiskerstrand har full kontroll.
    45'+3
    Og da går lagene i garderoben. De norske spillerne med en god følelse etter Reitens drømmescoring like før pause. Norge åpnet best, men det tok ikke mange minuttene før Belgia kom seg inn i kampen og tok over en periode. Etter en jevn omgang står det 1-0 til Norge.
    Lagene er på vei ut på banen og kampen er straks i gang igjen.
    Vi er i gang igjen, og det ser ut til at det skal gjøres noen bytter. Utland står blant annet klar på sidelinjen.
    46'
    Også Julie Blakstad er inne.
    46'
    Spillerbytte - Norge
    Inn: Lisa-Marie Utland
    Ut: Emilie Haavi
    47'
    Belgia får en corner.
    47'
    Slår den kort og ender opp i ingenting.
    47'
    Inn: Julie Blakstad
    Ut: Cecilie Kvamme
    48'
    I tillegg har Vide Bøe Risa kommet inn for Kristine Leine.
    49'
    Norge får frispark i god posisjon, men Reiten velger innlegg denne gangen. I duellen i feltet får Belgia frispark.
    49'
    En lang ball slås mot Eikeland på vei nedover venstrekanten, men pasningen plukkes opp av en belgisk spiller.
    51'
    Syrstad Engen har gått ned som midtstopper etter at Leine ble byttet ut, og får ryddet opp en farlig belgisk pasning i retning bakrom.
    52'
    Gigantisk mulighet for Norge og Sævik! Mottar en pasning fra Eikeland, drar seg innover i feltet, lurer en belgisk spiller og banker ballen i tverrliggeren helt borte ved krysset. Ender til slutt med norsk corner.
    53'
    Eikeland kommer til en god avslutning, men Belgias keeper redder.
    54'
    Spillerbytte - Belgia
    Inn: Janice Cayman
    Ut: Tine De Caigny
    57'
    Belgia ypper seg rundt Norges 16-meter, men treffer ikke med de avgjørende pasningene inn bak Norges forsvar.
    57'
    Belgia med en lang ball opp mot Eurlings, men det vinkes for offside.
    60'
    Et godt innlegg fra Blakstad slås i retning Utland, men hun får ikke kontroll på ballen etter et lite dytt i ryggen og det ender med utspill fra Belgias keeper.
    60'
    Moe Wold på vei oppover langs høyrekanten, prøver å dra seg innover i banen, men stoppes av det belgiske forsvaret.
    63'
    Reiten prøver å tre gjennom Eikeland på motsatt side, men pasningen er for upresis.
    63'
    Belgia med et skummelt innlegg inn bak Norges forsvar, men Hansen sender den ut til en corner.
    63'
    Vanhaevermaet først på corneren, men headingen går langt over mål.
    64'
    Stor sjanse for Belgia! Eurlings spilles gjennom alene med keeper, men Fiskerstrand får slengt ut en fot og redder mesterlig.
    66'
    Inn: Amalie Eikeland
    Ut: Elisabeth Terland
    68'
    Terland får sin landslagsdebut.
    68'
    Inn: Marie Minnaert
    Ut: Julie Biesmans
    68'
    Blakstad kommer seg til avslutning fra skrått hold, men skuddet går rett på keeper.
    69'
    Bøe Risa får ballen like utenfor 16-meteren og fyrer av et skudd, men det går langt over mål.
    71'
    Debutant Terland setter fart og fosser nedover langs venstrekanten, men stoppes til slutt av det belgiske forsvaret.
    72'
    Belgia 0 - 2 Norge
    Mål: Lisa-Marie Utland
    Målgivende: Elisabeth Terland
    Norge dobler ledelsen! Og debutanten Terland imponerer i forarbeidet. Mottar en god pasning fra Blakstad på hjørnet av 16 og legger inn til innbytter Utland på bakre som kontrollert kan sette ballen i mål.
    73'
    Norge får frispark i god posisjon - Reiten legger inn, men Belgia får til slutt klarert
    75'
    Belgia legger inn mot Cayman i feltet, men hennes heading går utenfor mål.
    77'
    Inn: Davinia Vanmechelen
    Ut: Tessa Wullaert
    78'
    I tillegg til det byttet kommer Féli Delacauw inn for Hannah Eurlings.
    79'
    Belgia får frispark ikke langt utenfor Norges 16-meter.
    79'
    Og det ender opp med en god mulighet! Frisparket slås langt på bakre, hvor Minnaert får stå ganske alene å heade i nettveggen.
    80'
    Belgia nære igjen! Delacauw legger godt inn mot Cayman som avslutter fra rundt to meter. Skuddet slir av foten og går like utenfor mål.
    82'
    Inn: Sarah Wijnants
    Ut: Laura Deloose
    83'
    Belgia legger inn fra venstre, men Syrstad Engen klarerer.
    84'
    Belgia med nok et innlegg, denne gangen har Fiskerstrand full kontroll i det norske buret.
    84'
    Belgia får frispark midt på Norges halvdel.
    85'
    Maanum blir liggende etter duellen som endte i frispark, og må ha hjelp av banen. Det signaliseres bytte.
    85'
    Inn: Emilie Marie Woldvik
    Ut: Ingrid Wold
    Men først er det ut med kapteinen.
    86'
    Og Heidi Ellingsen kommer inn for Maanum.
    87'
    Ny stor sjanse for Belgia! Cayman får avslutte oppsiktsvekkende alene i feltet og Fiskerstrand må ut i full strekk - god redning av den norske keeperen.
    88'
    Reiten slår et frispark langt mot Blakstad, hun får satt pannebrasken på den, men avslutningen går langt utenfor mål.
    90'
    Ny lang ball mot Blakstad på vei fremover på venstrekanten -innlegget blir hindret, men hun skaffer en corner til Norge.
    90'+1
    Det legges til fire minutter.
    90'+1
    Corneren bokses først ut av Belgias keeper - den havner hos Blakstad som skyter over mål.
    90'+2
    Terland på vei fremover på venstre, drar seg inn i banen og får avsluttet - rett på Belgias keeper.