Shunqi Tang signaliserer et frispark til Hebei FC på egen banehalvdel.
    I Beijing har et frispark blitt tildelt bortelag.
    2'
    Frispark til Hebei FC på halvdelen til Beijing Guoan FC.
    2'
    Samir Memisevic
    Samir Memisevic (Hebei FC) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    3'
    Beijing Guoan FC, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    Ole Kristian Selnæs
    Ole Kristian Selnæs (Hebei FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    5'
    Zhang Xizhe
    Beijing Guoan FC angriper, men avslutningen til Zhang Xizhe går utenfor.
    6'
    Zhang Xizhe (Beijing Guoan FC) løfter inn en corner fra høyre på Workers Stadium.
    8'
    Frispark Hebei FC.
    9'
    Beijing Guoan FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    9'
    Shunqi Tang tildeler Beijing Guoan FC en corner. Zhang Xizhe sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    10'
    Frispark for Hebei FC på egen banehalvdel.
    11'
    Shunqi Tang signaliserer et frispark til Beijing Guoan FC på egen banehalvdel.
    13'
    13'
    Shunqi Tang signaliserer et frispark til Hebei FC.
    18'
    Det blir farlig! Frispark for Hebei FC er nær straffområde.
    18'
    Hui Zhang
    Hebei FC fosser forover og Hui Zhang fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    19'
    19'
    Frispark for Beijing Guoan FC på egen banehalvdel.
    22'
    24'
    I Beijing slår Zhang Xizhe en corner fra venstre.
    26'
    Lei Li
    Beijing Guoan FC angriper i Beijing. Li Lei avslutter på mål, men greier ikke å score.
    28'
    Hebei China Fortune, prøver et skudd, men det reddes
    28'
    31'
    I Beijing har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    32'
    Zhang Xizhe
    Sjanse i Beijing! Zhang Xizhe (Beijing Guoan FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    33'
    33'
    33'
    Zhang Yuning
    Beijing Guoan FC angriper i Beijing. Zhang Yuning fyrer av et skudd som går utenfor.
    35'
    Frispark til Beijing Guoan FC på halvdelen til Hebei FC.
    36'
    Paulinho
    Hebei FC avanserer forover i Beijing. Paulinho avslutter, men treffer ikke mål.
    38'
    Skudd på mål, Hebei China Fortune
    42'
    42'
    44'
    45'+1
    Ole Kristian Selnæs (Hebei FC) kommer til en målsjanse på Workers Stadium, men klarer ikke å score.
    45'+2
    Spillerbytte - Hebei China Fortune
    Inn: Yin Hongbo
    Ut: Liao Wei
    Hebei FC gjør sitt første bytte. Wei Liao erstattes av Yin Hongbo.
    46'
    46'
    46'
    48'
    Gult kort til Hebei China Fortune
    Pan Ximing
    Pan Ximing (Hebei FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Workers Stadium.
    48'
    48'
    Dommer Shunqi Tang venter med å sette i gang spillet fordi Pan Ximing ligger nede.
    49'
    Straffe til Beijing Guoan FC!
    50'
    Wenyi Chi
    Dommeren gir Chi Wenyi (Hebei FC) et gult kort.
    50'
    Beijing Guoan FC scorer på straffe!
    Beijing Guoan FC 1 - 0 Hebei China Fortune
    Mål: Zhang Yuning
    Beijing Guoan FC går opp i en 1-0 ledelse etter at Zhang Yuning setter straffesparket sikkert i mål på Workers Stadium.
    51'
    Inn: Ding Haifeng
    Ut: Hui Zhang
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Hebei FC. Inn kommer Ding Haifeng, mens Hui Zhang tar plass på benken.
    53'
    Pan Ximing er tilbake på banen igjen.
    53'
    Hebei FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    54'
    Spillet på Workers Stadium er stoppet midlertidig fordi Pan Ximing ligger nede.
    54'
    Inn: Hu Rentian
    Ut: Pan Ximing
    Hu Rentian (Hebei FC) erstatter Pan Ximing som ser ut til å måtte forlate Workers Stadium med en skade.
    58'
    Zhang Xizhe (Beijing Guoan FC) slår en corner fra høyre side på Workers Stadium.
    58'
    59'
    Wang Qiuming
    Målsjanse til Hebei FC! Wang Qiuming treffer mål, men keeper redder.
    63'
    63'
    Shunqi Tang tildeler Hebei FC en corner. Ole Kristian Selnæs sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    64'
    Spillerbytte - Beijing Guoan FC
    Inn: Wang Ziming
    Ut: Yongjing Cao
    Zoran Jankovic gjør dagens første bytte i Beijing, når han tar ut Yongjing Cao og setter inn Wang Ziming.
    66'
    Zhang Chengdong
    Zhang Chengdong (Hebei FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    68'
    69'
    Ole Kristian Selnæs (Hebei FC) løfter inn en corner fra høyre på Workers Stadium.
    72'
    Ole Kristian Selnæs (Hebei FC) slår en corner fra venstre side på Workers Stadium.
    73'
    73'
    Frispark Beijing Guoan FC.
    76'
    Paulinho
    Paulinho (Hebei FC) kommer seg fri på Workers Stadium, men avslutningen går utenfor.
    78'
    79'
    Inn: Zhang Wei
    Ut: Xuchen Yao
    Xuchen Yao (Hebei FC) erstattes av Zhang Wei.
    80'
    Straffe! Dommeren legger ballen på krittmerket for Beijing Guoan FC...
    81'
    Ole Kristian Selnæs (Hebei FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    81'
    Beijing Guoan FC 2 - 0 Hebei China Fortune
    Mål: Zhang Xizhe
    Zhang Xizhe banker inn et straffespark på Workers Stadium! Beijing Guoan FC øker dermed ledelsen til 2-0.