1 494
915
    Frispark til Bayern München på halvdelen til Benfica Lisbon.
    1'
    Szymon Marciniak signaliserer et frispark til Benfica Lisbon like utenfor Bayern München-området.
    2'
    Serge Gnabry
    Målsjanse til Bayern München! Serge Gnabry treffer mål, men keeper redder.
    6'
    Benfica, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Leon Goretzka
    Leon Goretzka (Bayern München) fyrer av et skudd som går utenfor.
    11'
    Szymon Marciniak signaliserer et frispark til Benfica Lisbon på egen banehalvdel.
    13'
    En av Benfica Lisbons spillere blir avblåst for offside.
    15'
    Szymon Marciniak tildeler Benfica Lisbon en corner. Everton sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    15'
    Målet til Benfica sjekkes av VAR
    16'
    Målet til Benfica blir annullert
    16'
    Everton
    Benfica Lisbon angriper, men avslutningen til Everton går utenfor.
    16'
    Joshua Kimmich (Bayern München) slår en corner fra venstre side på Football Arena Munich.
    18'
    Alphonso Davies
    Målsjanse på Football Arena Munich! Alphonso Davies fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    19'
    19'
    Joshua Kimmich (Bayern München) løfter inn en corner fra venstre på Football Arena Munich.
    19'
    Benjamin Pavard
    Bayern München angriper i München. Benjamin Pavard fyrer av et skudd som går utenfor.
    20'
    Mål for Bayern München!
    Bayern München 1 - 0 Benfica
    Mål: Robert Lewandowski
    Målgivende: Kingsley Coman
    Robert Lewandowski header ballen i mål og Bayern München leder dermed 1-0. Kingsley Coman var nest sist på ballen.
    26'
    Frispark Benfica Lisbon.
    29'
    Frispark for Benfica Lisbon på egen banehalvdel.
    30'
    Szymon Marciniak signaliserer et frispark til Benfica Lisbon.
    31'
    I München har et frispark blitt tildelt bortelag.
    31'
    Bayern München 2 - 0 Benfica
    Mål: Serge Gnabry
    Målgivende: Robert Lewandowski
    Mål! Serge Gnabry gir Bayern München en komfortabel 2-0 ledelse. Robert Lewandowski sto for den målgivende pasningen.
    32'
    Bayern München tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    33'
    Roman Yaremchuk
    Roman Yaremchuk (Benfica Lisbon) kommer til en målsjanse på Football Arena Munich, men klarer ikke å score.
    36'
    Kingsley Coman
    Sjanse i München! Kingsley Coman (Bayern München) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    36'
    36'
    36'
    38'
    Mål for Benfica!
    Bayern München 2 - 1 Benfica
    Mål: Morato
    Målgivende: Alex Grimaldo
    Mål! Benfica Lisbon reduserer til 2-1 på Football Arena Munich. Morato raget høyest og headet ballen i mål. Det er en fin assist fra Alex Grimaldo.
    38'
    En av Bayern Münchens spillere går i offside.
    39'
    Benfica Lisbon fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    40'
    Szymon Marciniak signaliserer et frispark til Bayern München på egen banehalvdel.
    40'
    Bayern München avanserer forover i München. Benjamin Pavard avslutter, men treffer ikke mål.
    41'
    VAR sjekker om det er straffe til Bayern München
    45'
    Dommeren dømmer straffe til Bayern München
    45'
    Straffe til Bayern München!
    45'
    Gult kort til Benfica
    Lucas Verissimo
    Dommer Szymon Marciniak viser Lucas Verissimo (Benfica Lisbon) det gule kortet.
    45'+1
    Bayern München får tildelt et straffespark på Football Arena Munich. Robert Lewandowski tar straffen ... og bommer!
    45'+1
    48'
    Bayern München 3 - 1 Benfica
    Mål: Leroy Sane
    Målgivende: Alphonso Davies
    Mål! Leroy Sane øker ledelsen til 3-1. Flott spill fra Alphonso Davies før målet.
    49'
    Gult kort til Bayern München
    Dayot Upamecano
    Dommeren gir Dayot Upamecano (Bayern München) et gult kort.
    51'
    Frispark til Benfica Lisbon på halvdelen til Bayern München.
    51'
    Bayern München angriper, men Szymon Marciniak blåser for offside.
    52'
    Leroy Sane
    Leroy Sane (Bayern München) kommer seg fri på Football Arena Munich, men avslutningen går utenfor.
    52'
    Robert Lewandowski
    Sjanse til Bayern München! Robert Lewandowski er nær ved å score, men keeper redder.
    55'
    55'
    56'
    Hjørnespark til Bayern München
    59'
    En av Bayern Münchens spillere blir avblåst for offside på Football Arena Munich.
    60'
    60'
    Benfica Lisbon tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    60'
    Bayern München 4 - 1 Benfica
    Målgivende: Leroy Sane
    Robert Lewandowski øker Bayern Münchens ledelse til 4-1! Leroy Sane sto for den målgivende pasningen.
    61'
    Skudd på mål, Bayern München
    63'
    63'
    63'
    64'
    64'
    Målsjanse! Kingsley Coman (Bayern München) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    64'
    Spillerbytte - Benfica
    Inn: Diogo Goncalves
    Ut: Everton
    Bytte for Benfica Lisbon. Diogo Goncalves kommer inn for Everton på Football Arena Munich.
    64'
    Inn: Rafa Silva
    Ut: Pizzi
    Jorge Jesus (Benfica Lisbon) gjør sitt andre bytte for dagen. Rafa Silva erstatter Pizzi.
    64'
    Inn: Darwin Nunez
    Ut: Roman Yaremchuk
    Roman Yaremchuk (Benfica Lisbon) erstattes av Darwin Nunez.
    64'
    Spillerbytte - Bayern München
    Inn: Jamal Musiala
    Ut: Kingsley Coman
    Julian Nagelsmann gjør dagens første bytte i München, når han tar ut Kingsley Coman og setter inn Jamal Musiala.
    64'
    Inn: Omar Richards
    Ut: Alphonso Davies
    Bayern München bytter ut Alphonso Davies med Omar Richards. Dette er det andre byttet som Julian Nagelsmann gjør i dagens kamp.
    65'
    Nianzou Tanguy Kouassi
    Nianzou Tanguy Kouassi (Bayern München) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    69'
    69'
    Benfica Lisbon fosser fremover, men Szymon Marciniak blåser for offside på Football Arena Munich.
    69'
    71'
    Inn: Marcel Sabitzer
    Ut: Joshua Kimmich
    Bayern München gjør sitt tredje bytte. Joshua Kimmich erstattes av Marcel Sabitzer.
    71'
    Inn: Thomas Müller
    Ut: Leroy Sane
    Julian Nagelsmann gjør dagens fjerde bytte i München, når han tar ut Leroy Sane og setter inn Thomas Müller.
    72'
    Bayern München 4 - 2 Benfica
    Mål: Darwin Nunez
    Målgivende: Joao Mario
    Mål! Darwin Nunez holder Benfica Lisbonet inne i kampen med en redusering til 4-2. Joao Mario var nest sist på ballen.
    74'
    Inn: Paulo Bernardo
    Ut: Joao Mario
    Bytte for Benfica Lisbon. Paulo Bernardo kommer inn for Joao Mario på Football Arena Munich.
    77'
    Inn: Goncalo Ramos
    Ut: Alex Grimaldo
    Jorge Jesus (Benfica Lisbon) gjør sitt femte bytte for dagen. Goncalo Ramos erstatter Alex Grimaldo.
    77'
    77'
    81'
    Sjanse! Bayern München avanserer forover, men Robert Lewandowski avslutter utenfor.
    83'
    Szymon Marciniak tildeler Bayern München en corner. Serge Gnabry sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    84'
    Bayern München 5 - 2 Benfica
    Målgivende: Manuel Neuer
    Mål! Bayern München øker ledelsen til 5-2 etter en scoring av Robert Lewandowski på Football Arena Munich. Det er en fin assist fra Manuel Neuer.
    84'
    Inn: Bouna Sarr
    Ut: Serge Gnabry
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Bayern München. Inn kommer Bouna Sarr, mens Serge Gnabry tar plass på benken.
    85'
    86'
    87'
    Thomas Müller ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    87'
    Thomas Müller kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Football Arena Munich.
    88'
    Thomas Müller (Bayern München) slår en corner fra høyre side på Football Arena Munich.