Bayern: Sven Ulreich - Joshua Kimmich, Niklas Süle, Mats Hummels, David Alaba - Corentin Tolisso, Sebastian Rudy - Kingsley Coman, James Rodriguez, Franck Ribery (c) - Robert Lewandowski. Boateng, Martinez, Vidal, Müller starter alle på benken.
    0'
    PSG: Alphonse Areola - Dani Alves, Marquinhos, Thiago Silva, Layvin Kurzawa - Marco Verratti, Adrien Rabiot, Julian Draxler - Kylian Mbappé, Edinson Cavani, Neymar.
    0'
    Carlo Ancelotti fikk sparken som Bayern-trener etter 0-3-tapet for PSG i Paris. To måneder senere ser tyskerne ut som et helt annet lag. Dette blir hittil så suverene PSGs tøffeste test denne sesongen.
    0'
    PSG må tape med fire mål for å miste topp-plassen i gruppen, men stiller likevel med hele stjernegalleriet.
    0'
    Bayern-trener Jupp Heynckes setter overraskende nok både Arturo Vidal og Javi Martinez på benken.
    0'
    Mbappé med en god sjanse før tre minutter er spilt. Vrir seg løs fra Alaba, men Ulreich, som hadde en tung kamp da lagene møttes i Paris, får en god start i Bayern-målet.
    3'
    Mål for Bayern München!
    Bayern München 1 - 0 Paris Saint-Germain
    Robert Lewandowski. Scorer fra kort hold. Blir stående helt fri. PSG-forsvaret glipper markeringen. Dani Alves opphever offsiden. Bayern må ha tre mål til for å vinne gruppen . . .
    8'
    Bayern voldsomt aggressive i presset. PSG får sjelden ro med ballen.
    11'
    PSG har problemer med farten til Kingsley Coman, men den unge franskmannen har ikke vært nøyaktig nok med ballen.
    21'
    Neymar kjenner at venstrehånden til Kimmich er borti ham, og da går brassen overende. Gult til Kimmich. Var kontakt, som det så dumt heter, og da kan sikkert avgjørelsen forsvares.
    23'
    Gult kort til Bayern München
    Joshua Kimmich
    25'
    Fantastisk pasning fra Mbappé til Neymar, som skyter utenfor fra meget god posisjon. Stor sjanse!
    34'
    Bayern trenger nok et mål til før pause, dersom det skal bli spennende om gruppeseieren.
    37'
    Bayern München 2 - 0 Paris Saint-Germain
    Mål: Corentin Tolisso
    Og der kom den! Vakkert inn fra Rodriguez på venstrekanten, franske Corentin Tolisso stanger inn 2-0.
    38'
    PSG i trøbbel nå. Presses hardt.
    40'
    40'
    Corentin Tolisso
    42'
    Ok skuddforsøk fra Neymar. Bayern ser ikke HELT trygge ut i forsvar.
    44'
    Ett minutt lagt til.
    45'+1
    45'+1
    Pause. Bayern 2-0 foran. PSG, som tapte for Strasbourg i helgen, er smårystet av et Bayern som har vært voldsomt aggressivt i presset. PSG får aldri ro, trioen på topp i PSG er tammere enn vi er blitt vant til, selv om Mbappé hadde en god mulighet og Neymar en veldig god mulighet.
    45'+1
    46'
    Mål for Paris Saint-Germain!
    Bayern München 2 - 1 Paris Saint-Germain
    Mål: Kylian Mbappe
    Fantastisk pasning fra Cavani. Løfter ballen over forsvaret og en fremadstormende Mbappé kan enkelt nikke inn reduseringen.
    51'
    Da er det nok bare å glemme alt snakk om tysk gruppeseier. Bayern må ha tre mål til, og sånn ser ikke kampen ut, for å si det på den måten.
    52'
    Sebastian Rudy
    Løper kynisk i veien for Rabiot.
    54'
    Større rom på begge sider nå.
    61'
    To ålreite PSG-muligheter på kort tid: Først et slapt Draxler-skudd, deretter et meget bra Mbappé-skudd.
    61'
    Mbappé helt fri. Skyter utenfor. Men er i offside.
    62'
    Cavani ned i 16-meteren. Vil ha straffe. Spillet vinkes videre.
    64'
    Spillerbytte - Bayern München
    Inn: Thomas Müller
    Ut: Franck Ribery
    Ribéry setter kapteinsbindet på venstrearmen til mannen som kommer inn, Thomas Müller.
    66'
    TV-bildene viser at Cavani skled. Korrekt avgjørelse av dommer.
    69'
    Bayern München 3 - 1 Paris Saint-Germain
    Tysk, fransk fest: Kingsley Coman finner Corentin Tolisso, som blir tomålsscorer når han løper seg fri inne i 16-meteren.
    69'
    Spillerbytte - Paris Saint-Germain
    Inn: Presnel Kimpembe
    Ut: Thiago Silva
    PSG-kaptein Thiago Silva halter ut. Marquinhos overtar kapteinsbindet.
    73'
    Gult kort til Paris Saint-Germain
    Julian Draxler
    82'
    Inn: Arturo Vidal
    Ut: James Rodriguez
    83'
    Inn: Rafinha
    Ut: David Alaba
    86'
    Inn: Giovani Lo Celso
    Ut: Julian Draxler
    90'+1
    Bayern har kontroll. Overtid nå.
    90'+2
    Mbappé med kjempesjanse. Ulreich i veien.
    90'+3
    90'+4
    Enorm mulighet for Lewandowski rett før slutt. Bayern vinner kampen, PSG vinner gruppen.